تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 151 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1508

نام تاپيک: تمامی مباحث و اخبار مربوط به Gprs ( اینترنت ) همـراه اول

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

این یعنی چی؟

هزینه ثابت GPRS اعلام شدساعت خبر: 11:31 - تاريخ خبر: 15/08/1387 روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران اعلام کرد: جلسه مجمع عمومی عادی صاحبان سهام شرکت ارتباطات سیار تشکیل شد و در زمینه تعرفه استفاده از خدمات GPRS و MMS پس از بحث و تبادل نظر با اعمال تعرفه های مربوط تا سقف های تعیین شده تصمیم گرفته شد.

این تعرفه ها به این شرح است: هزینه ثابت ماهیانه ارسال و دریافت خدمات عمومی بسته های رادیویی GPRS تا سقف 5 هزار کیلوبایت در هر ماه، 50 هزار ریال. همچنین هزینه هر کیلوبایت، مازاد بر 5 هزار کیلوبایت در ماه، 9 ریال است ، به علاوه هزینه ارسال هر سرویس پیام رسانی صوتی - تصویری MMS با حجم 50 کیلوبایت، مبلغ 500 ریال است. در پایان این اطلاعیه آمده است: این مصوبه در اجرای بند (ج) ماده 5 قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پس از تایید کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات قابل اجراست.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

Gprs که خیلی گرونه .

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چرا کسی جواب منو نمی ده؟!
    این برای سومین بار ، ام ام اس هم می تونید بفرستید؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیر هنوز راه اندازی نشده ولی یه جایی خوندم گفته بودن حدود یک ماه دیگه راه اندازی میشه

===============================================

دوستان من همین الان متوجه شدم که روی گوشیم بجای علامت G علامت E افتاده یعنی شبکه از GPRS به EDGE تغيير پیداکرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این یعنی چی؟

هزینه ثابت GPRS اعلام شدساعت خبر: 11:31 - تاريخ خبر: 15/08/1387 روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران اعلام کرد: جلسه مجمع عمومی عادی صاحبان سهام شرکت ارتباطات سیار تشکیل شد و در زمینه تعرفه استفاده از خدمات GPRS و MMS پس از بحث و تبادل نظر با اعمال تعرفه های مربوط تا سقف های تعیین شده تصمیم گرفته شد.

این تعرفه ها به این شرح است: هزینه ثابت ماهیانه ارسال و دریافت خدمات عمومی بسته های رادیویی GPRS تا سقف 5 هزار کیلوبایت در هر ماه، 50 هزار ریال. همچنین هزینه هر کیلوبایت، مازاد بر 5 هزار کیلوبایت در ماه، 9 ریال است ، به علاوه هزینه ارسال هر سرویس پیام رسانی صوتی - تصویری MMS با حجم 50 کیلوبایت، مبلغ 500 ریال است. در پایان این اطلاعیه آمده است: این مصوبه در اجرای بند (ج) ماده 5 قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پس از تایید کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات قابل اجراست.
    چه احمقایین ، هر کیلوبایت اضافه 1 ریال ارزونتره!!!

خیر هنوز راه اندازی نشده ولی یه جایی خوندم گفته بودن حدود یک ماه دیگه راه اندازی میشه

===============================================

دوستان من همین الان متوجه شدم که روی گوشیم بجای علامت G علامت E افتاده یعنی شبکه از GPRS به EDGE تغيير پیداکرد
    عزیزم توهمه!!!
    شاید شبکه گوشیت روی ایرانسل رفته!
    سرویسی که براش سقف استفاده تعیین میکنند ، قابلیت ارتقا داره؟

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

طبق آخرین خبر قراره از اول آذر راه اندازی بشه
    ولی اگه یه دودو تا 4 تا کنیم و ام ام اسشون هم بخواد مثل اینترنت باشه میشه 1 سال دیگه
    ولی به نظر من وقتی gprs تو کل استان ها راه اندازی بشه بعدم ام ام اس راه اندازی بشه چون خود mms نیاز به چیز دیگه ای نداره یه gprs میخواد و یک مجوز که بازم طبق آخرین خبر ها برای مجوز در حال بررسی تجهیزات مورد نیاز در همراه اول هستند

پروفشنال Luxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    LuXe LaNd

پيش فرض

آقا این همراه اول IR-mci فقط یا IR-Tci هم شامل میشه ما که گیج شدیم به خدا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم توهمه!!!
    شاید شبکه گوشیت روی ایرانسل رفته!
    سرویسی که براش سقف استفاده تعیین میکنند ، قابلیت ارتقا داره؟
    اون جریان قیمت ثابت که منتفی شد خودشون دیشب باعجله اعلام کردن که قیمت ها همون کیلوبایتی حساب میشه هم تو اخبار 20 و هم 20:30 و هم 22:30 من شنیدم که اون اطلاعیه رو لغو کردن و همون تعرفه روزهای پرترافیک 14.8 ریال و شبها و روزهای تعطیل 4 ریال اعمال میشه.

گروه اقتصادي / حوزه ارتباطات و فن آوري اطلاعات
    16:01 - 15/08/87 شماره:8708151112

اطلاعيه جديد روابط عمومي شركت مخابرات ايران در خصوص هزينه سرويس GPRS

خبرگزاري فارس: شركت مخابرات ايران تعرفه سرويس GPRS را اعلام كرد.

به گزارش فارس به نقل از روابط عمومي شركت مخابرات ايران راه اندازي مرحله نخست سرويس GPRS همراه اول از روز يكشنبه آغاز شده و تعرفه اين سرويس در ساعات پيك 8/14 ريال و در شب و روز تعطيل 4 ريال براي هر كيلو بايت است .
    بنابر اين اطلاعيه اين سرويس تا يك ماه ديگر به صورت 24 ساعته ارائه مي شود همچنين سرويس خدمات اينترنت تلفن همراه در مرحله اول براي مشتركان سيم كارت هاي دايمي با كد 0912 فعال مي شود و هزينه ثابت ماهيانه سرويس GPRS حذف مي شود. بدين ترتيب اطلاعيه قبلي روابط عمومي شركت مخابرات ايران اصلاح مي شود.
    انتهاي پيام/

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما من خودمم اول شک کردم که گوشیم مشکل داره و رو ایرانسل افتاده ولی IR-TCI رو نشون میده با دوتا از دوستا تو همین منطقه چک کردم مال اونهاهم تبدیل شده بود به EDGE جالب اینکه تو همه جای خونه E داره اما تو اتاق خودم تا وارد میشم تبدیل میشه به G این رو چند بار امتحان کردم حتی وقتی میری ته کوچه G نشون میده و وقتی میری سر کوچه تبدیل میشه به E .

شاید به این خاطره که ما تو منطقه ای هستیم که سه تا آنتن نزدیکمون هست و احتمالا دوتاشون تبدیل شده و هنوز یکیشون مونده ولی کلا برام خیلی جالب بود که هنوز تمام شبکه تبدیل نشده.
    Last edited by saeedraz; 06-11-2008 at 09:30.

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

آقا این همراه اول IR-mci فقط یا IR-Tci هم شامل میشه ما که گیج شدیم به خدا
    آقا سیم کارت های دولتی چه دائمی چه اعتباری چه tci چه mci همه اسم شرکتشون همراه اول
    من خیلی جاها عامه مردم و دیدم که فکر میکنن همراه اول یه شرکت که سیم کارت اعتباری میده بعد سیم کارت دولتی هم یک چیز دیگست
    این نوع طرز فکر ها به این دلیل:
    شرکت مخابرات یا همو ارتباطات سیار 14 سال پیش فعالیت خودش رو شروع کرد و تو این مدت هیچ اسم تجاری نداشت تا این که ایرانسل اومد و یادش اومد که آرم و نام تجاری نداره و شروع کرد دنبال اسم گشتن که بالاخره نام همراه اول و انتخاب کردن وچون این نام گزاری مقارن بود با ارائه سیم کارت ها با نام شبکه mci وهمچنین سیم کارت های اعتباری خیلی از ملت که از این قضایا خبر ندارن فکر میکنن همراه اول یه شرکت جدید که اومده و جدا از سیم های دولتی

اما من خودمم اول شک کردم که گوشیم مشکل داره و رو ایرانسل افتاده ولی IR-TCI رو نشون میده با دوتا از دوستا تو همین منطقه چک کردم مال اونهاهم تبدیل شده بود به EDGE جالب اینکه تو همه جای خونه E داره اما تو اتاق خودم تا وارد میشم تبدیل میشه به G این رو چند بار امتحان کردم حتی وقتی میری ته کوچه G نشون میده و وقتی میری سر کوچه تبدیل میشه به E .

شاید به این خاطره که ما تو منطقه ای هستیم که سه تا آنتن نزدیکمون هست و احتمالا دوتاشون تبدیل شده و هنوز یکیشون مونده ولی کلا برام خیلی جالب بود که هنوز تمام شبکه تبدیل نشده.
    ببینم شبکه قرار به چی تبدیل بشه
    علامت g که خوب معلوم مال gprs که خوب وقتی همراه اول راه اندازی کرده نشون میده
    ولی در مورد علامت E توهمی بیش نیست که رو آنتناشون گذاشتن و هنوز تو همون نسل 2.5 و gprs موندن که بخوان 2.75 کنن edge ارائه بدن

10. 2 کاربر از shamabady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

من ثبت نام کردم الان sms هم اومد بلافاصله بعد از باز کردن هم save کردم دیگه کد 1234 هم نخواست !‌ اما وقتی از تو Conectivity گوشی سیستم Gprs رو فعال میکنم هیچ علامتی نمیاد !

گوشی من مدل نوکیا 6610i هست که برا 4 سال پیشه ! علت چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •