من زیاد در این مورد اطلاع ندارم ولی یه جایی شنیده بودم که فرق کاردانی با کاردانی علمی-کاربردی اینه که دومی قابلیت ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر رو نداره
چند وقت پیش توی همین انجمن یکی از کاربر ها گفته بود که قراره عبارت {مهندسی} رو از کارشناسی ها بردارند و اگه کسی بخواد مهندسی بگیره ، فقط از طریق موسسات غیرانتفاعی میتونه مهندس بشه.(یعنی فقط غیرانتفاعی مهندسی میده و بقیه ی دانشگاه ها دیگه به همین راحتی مهندسی نمیدن و مدرک کارشناسی ارائه میدن).gif)
.gif)
داداش اینا همش شائه هست...مملکت بی حساب کتاب نیست که !! (البته در این زمینه).gif)
.gif)
.gif)
.gif)
چرا همه رو زده کاردانی علمی کاربردی ؟
پاراسال کاردانی خالی بود
.gif)
بیشتر توضیح بدید
در رشته ی ریاضی - فیزیک
اگه رشته ها رو به دو دسته ی رشته های فنی و غیر فنی تقسیم کنیم ، متوجه میشیم که در رشته های غیر فنی از کلمه ی {کاردانی} و در رشته های فنی از عبارت {کاردانی فنی} و {کاردانی علمی - کاربردی} استفاده شده که با توضیح من در پست 250 فکر کنم متوجه بشید
در ضمن ؛ لازم به ذکر هست که در رشته های ریاضی ، فقط سه رشته ی مخابرات - کامپوتر (نرم افزار) - کامپوتر (سخت افزار) ، از کلمه ی علمی - کاربردی استفاده شده.پارسال که اینطور بود.
در رشته ی علوم تجربی
.gif)
.gif)
راستش و بخوای نمیدونم رو چه حسابی علمی کاربردی میشه.gif)
.gif)
مثلا ؛
کاردانی علمی - کاربردی امور زراعی و باغی
کاردانی علمی - کاربردی تولید و بهره برداری گیاهان دارویی
کاردانی علمی - کاربردی پرورش زنبور عسل
در رشته ی علوم انسانی
.gif)
.gif)
اینم نمیدونم.gif)
.gif)
.gif)
مثلا ؛
کاردانی علمی - کاربردی فرش دستباف
کاردانی علمی - کاربردی اشتغال
کاردانی علمی - کاربردی اقتصاد کار و بهره وری
من که قاطی کردم
این دفترچه انتخاب رشته کی میاد؟؟
چه چیزی براتون ابهام داره رفیق؟.gif)
.gif)
دفترچه شماره 2 - راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی آزمون سراسری سال 1388
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها به نظرتون من با 6000 منطقه 3 معماریه غیرانتفاعیه کجا رو میارم؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید
اینجا پرسیدم چون فکر کنم شما در مورد غیر انتفاعی بیشتر اطلاعات دارید....
سلام
من پارسال رفتم دانشگاه...توی دانشگاه یه رفیق فابریک پیدا کردم که هنوز هم باهاش در ارتباط هستم.از نظر درسی خیلی زرنگ بود.همه ی مفاهیم درسی رو عمیقا استدلال می کرد.مثلا در همین ترم یکی از رغیب های جدی من بود و در نهایت اون شاگرد دوم شد و من شاگرد اول.(البته با کلی خر خونی).gif)
.gif)
.gif)
.gif)
اهل طبس بود و با رتبه ی 6000 منطقه ی 3 توی دانشگاه ما قبول شده بود.(موسسه ی غیر انتفاعی احرار - رشت - کاردانی مکانیک)
شما محل سکونت خودتون رو بگید تا من تخمین بزنم که نزدیکترین جایی که ممکنه قبول بشید ، کجاست.gif)
.gif)