منکه ندیدم بگرد ببین هست یا نه
------------------------------------------------
borderland به اون باحالی این که خیلی مسخره بود
منکه ندیدم بگرد ببین هست یا نه
------------------------------------------------
borderland به اون باحالی این که خیلی مسخره بود
علی جان اینجا رو بخون ببین چیزی دستگیرت میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون فعلا که بیخیلشن شدم الان درگیر U3هستم
سلام دوستان این بازی راهنمای قدم به قدم اگه داره لینکشو بذارید. من تو اون شهر که کلانتر و شهردار داره گیر کردم چه جوری تمومش کنم
کامل بگین سر انجام کدوم ماموریت گیر کردین.
سلام من تو شهر dead city اون قول که سینش یه نور ابی داره و تیکه های ساختمونو به سمت من پرتاب میکنه گیر کردم چه جوری بکشمش راستی راکت لانچرم تموم شده .منتظر راهنماییتون هستم
از همون جایی که راکت گرفتین میتونین دوباره مهمات بگیرین. در صورت مهماتتون تموم شدن بازم جایگزین میشه. سینه اون غول رو وقتی که داره تیکه ها رو پرتاب میکنه هدف بگیرین. سر رو هم وقتی که به شما نزدیک شده...
بازی رو تموم کردم
من که خیلی خوشم اومد ازش. حیف که زود تموم شد.شاید لذتش به همین باشه!
از دید شوتر Shooter بهش نگاه کنیم یکی از بهترین های بود
دوستیانی که گرافیک رو مد نظر دارن ، حرفشون درسته ولی همه چی که بگرافیک نیست.
فیزیک بازی خیلی خوب بود و همچنین گیم پلی.هوش دشمنا و جا خالی دادنشون هم خوب بود.
من اصلا از Borderland خوشم نیومد ولی از این بازی خیلی خوشم اومد.اولش فکر نمیکردم بشینم تا آخرش بازی کنم.چیز گیج کننده ای توی بازی نبود.
فقط رو داستان بیشتر باید کار میکردن.
ماشین سواریش هم خیلی خوب بود.
روی اسلحه ها و مهمات حسابی کار شده بود. منم که عقده کم مصرف کردن فشنگ دارم آخر بازی هر اسلحم 800-900 تا تیر داشت!!
روی دموی پایانی بازی هم باید خیلی بیشتر کار میکردن.
به نظر من هم بازیه قشنگیه، من با ایکس باکس بازی میکنم و گرافیکش واقعا خوبه، ولی ظاهراً روی pc یه مشکلاتی داشته که دوستان اینهمه اشکال به گرافیکش میگیرن، فقط نمیدونم چرا تاپیکش اینقدر خلوته! من که چند شبه دارم بازیش میکنم حسابی حال میده، نورپردازیه بازی محشره، صداگذاریشم عالیه،از دید یه بازیه شوتر که خیلی خوب کار شده
Last edited by aramesh_61; 06-11-2011 at 13:17.
دوستان من توی یک مرحله ای گیر کردم
مرحله ی که توی subway town هست و دستور داده برم به resistanse base و مارشال ببینم(شرمنده اگر انگلیشی غلط نوشتم)
این مارشال کجا پیدا کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)