تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 394 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنونم. آره راست ميگي پسرخاله ام داره بهم ياد داد گفت بايد بري قسمت فلشش مموري بعد كه بزني به كامپيوتر مياره اين مشكل حل شد ممنونم ازت راست گفتي
    2- اينكه اونجوري كه تو ميگي چطوري موزيك ها رو درست ميكني كه معتاد شدي؟؟؟؟
    3- موقعي كه من از manage play list ميخوام موزيك ها رو ادد كنم هيچي نمياره پس اول بايد من قسمت Browse media بريزم بعد manage playlist رو درست كنم تا بياره موزيك ها رو ؟؟ قسمت Add media چيه ؟؟؟
    آره پسرخاله ام ميگه من خريدم دفترچه و آداپتور داشتش اون كيفش رو 40 تومن خريد ولي من 25000 خريدم . چه شارژري بگيرم ممنون ميشم مدل و ماركش رو بگي . از پاساژ ايران بگيرم.

4- آقا سايت كريتيو رفتم آپديت جديد دستگاه رو بگيرم پيدا نكردم پسرخاله من ميگه آپديت جديدش رو قبلا ريخته بهتر شده يعني همون فرم وير. اگه سراغ داري لينكش رو بده

مرسي
    2. خب تگ ها معمولا حاوی اطلاعاتی مثل نام ترانه و آلبوم و خواننده و ژانر و سال و album art (عکس روی جلد آلبوم یا ترانه) هستش (از آهنگ properties بگیر)... من معمولا روزی 5-4 تا آهنگ دانلود می کنم ، بعد میام و این تگ ها رو پر می کنم ... یه کار ذوقی و سلیقه ای ، اما بانمکه ... (البته در حالت عادی بعضی از این گزینه ها شاید در properties نباشه ؛ من نرم افزار کمکی نصب کردم)

البته راه حل جایگزین هم داره ... خود zvm ، یه نرم افزار کمکی به اسم tag cleaner (اگه اشتباه نکنم) داره که میره وصل میشه به اینترنت و اتوماتیک تگ آهنگات رو کامل می کنه (البته بجز عکس) ... یعنی کافیه مثلا اسم آهنگ مشخص باشه ، این خودش پرش می کنه ..

//

3. آره - اگه اشتباه نکنم اولش میره سراغ ترانه های موجود در دستگاه ، اگه توی دستگاهت فولدرها رو بریزی ، خوب همون ها رو اد می کنی و کار ساده اس ، وگرنه باید خودت آدرس بدی

//

4. در مورد شارژ : خب طبیعتا توصیه میشه که شارژ خود کریتیو رو بگیری ... برو از نمایندگی ها بپرس ... توی همون پاساژ ایران دوتا نمایندگی هست ... فقط دنبال متفرقه و ارزون قیمت نرو ..

//

5. در مورد آپدیت : من توصیه می کنم سراغش نرو ... اپدیت خاصی برای zvm موجود نیست و اون یکی هم که هست کار خاصی نمی کنه ... آپدیت فقط واسه وقتی خوبه که با دستگاهت مشکل داری ...

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط amir1355s
    seymourجان آيا نمايندگي هاي كريتيو هدفون اورژينال خود دستگاه رو با مدل ديگهاي عوض مي كنند؟
    اگه عوض مي كنند آيا جايي رو سراغ داري
    نه - من که چنین چیزی ندیدم ... حالا شاید هم مدل به مدل فرق کنه ... فرضا سری XFi یه هدفون in ear خوشگل داره که طبیعتا فروشنده حاضره با یه مدل ارزونتر که in ear نیست عوض کنه !! ... ولی اونم فقط به این خاطر که سودش تو اون کاره ... اکثر مدلها که هدفونهای متوسط دارن (که مثلا اصلش زیر 15 تومنه) ، جایی واسه مانور باقی نمیذارن

4. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

2. خب تگ ها معمولا حاوی اطلاعاتی مثل نام ترانه و آلبوم و خواننده و ژانر و سال و album art (عکس روی جلد آلبوم یا ترانه) هستش (از آهنگ properties بگیر)... من معمولا روزی 5-4 تا آهنگ دانلود می کنم ، بعد میام و این تگ ها رو پر می کنم ... یه کار ذوقی و سلیقه ای ، اما بانمکه ... (البته در حالت عادی بعضی از این گزینه ها شاید در properties نباشه ؛ من نرم افزار کمکی نصب کردم)

البته راه حل جایگزین هم داره ... خود zvm ، یه نرم افزار کمکی به اسم tag cleaner (اگه اشتباه نکنم) داره که میره وصل میشه به اینترنت و اتوماتیک تگ آهنگات رو کامل می کنه (البته بجز عکس) ... یعنی کافیه مثلا اسم آهنگ مشخص باشه ، این خودش پرش می کنه ..

//

3. آره - اگه اشتباه نکنم اولش میره سراغ ترانه های موجود در دستگاه ، اگه توی دستگاهت فولدرها رو بریزی ، خوب همون ها رو اد می کنی و کار ساده اس ، وگرنه باید خودت آدرس بدی

//

4. در مورد شارژ : خب طبیعتا توصیه میشه که شارژ خود کریتیو رو بگیری ... برو از نمایندگی ها بپرس ... توی همون پاساژ ایران دوتا نمایندگی هست ... فقط دنبال متفرقه و ارزون قیمت نرو ..

//

5. در مورد آپدیت : من توصیه می کنم سراغش نرو ... اپدیت خاصی برای zvm موجود نیست و اون یکی هم که هست کار خاصی نمی کنه ... آپدیت فقط واسه وقتی خوبه که با دستگاهت مشکل داری ...
    Seymour جان واقعا از راهنماييات ممنونم قشنگ توضيح ميدي.

1-حالا من دنبال همين نرم افزار بودم كه موزيك ها رو معلوم كنه مال چه سالي هستش الان من از سايت ها موزيك دانلود ميكنم و اكثريت سال توليد موزيك رو نداره فقط سايت نوشته شده نرم افزار خوب در اين زمينه.

2-من الان playlist ايجاد كردم درست شدش. فقط من مرتب موزيك اضافه ميكنم به دستگاه چطوري بايد تو ليست بيارم دوباره بايد playlist رو آپديت كنم ؟؟ يعني چطوري بايد اين موزيك جديد ها رو كه هر كدوم تو يه پوشه كه تقسيم بنديب شده ميره تو ليست هاي مربوطه هم بره ؟؟؟؟

3- تو دستگاه يه قسمت داشت كه پسورد بود و من پسورد خودم رو دادم و showبودش hide كردم ولي اصلا هيج جا گزينه براي پسورد نداره. آخه من پسرخاله ام گفت ميتوني كاري كني فيلم ها و عكس ها رو كسي نبينه اونايي كه ميخواي پسورد ميزاري ممنون ميشم در اين رابطه هم توضيحي بدي

4- قسمت كانتاكت دستگاه براي دفترچه تلفن هستش؟؟؟ چطوري ميشه دفترچه تلفن درست كردش؟؟ قسمت Tv براي چي هستش؟؟؟ ببخشيد اذيتت ميكنم كارت درسته
    يه چند تا سايت پدر و مادر دار هم براي دانلود موزيك داري بدي ممنون ميشم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1. همونطور که گفتم کافیه اسم آهنگ معلوم باشه ، یه نرم افزار داره که احتمالا اگه از روی CD ، نرم افزار zvm رو نصب کرده باشی ، اینم نصب شده ... به اسم tag cleaner یا یه همچین چیزی .. خودش این کار رو واسه ات انجام میده .. البته طبیعتا آهنگای خارجی ...

2. خب کافیه که اگه میخوای اون موزیک ها رو اضافه کنی به پلی لیستهای قبلی ، add شون کنی به همون پلی لیست ... طبیعتا یه راه دیگه اینه که بریزی شون توی همون فولدری که توی دستگاهت داری و بعد یه پلی لیست جدید (به قول خودت: آپدیت شده) درست کنی و اون پلی لیست قبلی رو پاک کنی ... (همین کار هم جزو سرگرمی های موزیک-بازهای حرفه اییه - یعنی بشینی و با پلی لیست هات ور بری - مرتبشون کنی - پلی لیست جدید بسازی - و ...)

3. فقط عکس ها ... یعنی پوشه های عکس رو می تونی hide کنی ... اینطوری وقتی روی حالت show باشه نشونشون میده (عکس یه چشم روی پوشه ظاهر میشه) و وقتی hide بشه نشون نمیده ... قابلیت بسیار خوبیه

4. این قسمت contacts رو باید با outlook هماهنک کنی ... یعنی اونجا باید یه سری contacts بسازی ، بعد این می تونه خودش رو با اون sync کنه ... شاید خیلی بدرد ما نخوره که توی ایران هستیم و استفاده ای از outlook نداریم .. ولی خب بانمکه ..

5. در مورد اتصال به TV : یکی از بهترین قابلیت هاشه - تک و توک دستگاه های دیگه ای که دارن ، تازه دارن میرسن به این مدل (که 5 سال پیش این قابلیت رو مطرح کرد) ... کابل مخصوص داره که می تونی 1000 تومن بخری از مغازه های الکترونیکی ... یه سرش وصل میشه به زیر همون dock و سر دیگه که شامل سه کابل (دو صدا + یک تصویر) هستش به TV یا ویدئو وصل میشه ... قابلیت فوق العاده ایه ...

6. برای دانلود موسیقی : تورنت ها ... باهاشون آشنا هستی ؟ ...

7. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آقا این سونی NWD_E026F که ۴ گیگ هست تو بازار تهران موجوده؟ من که تو رشت ندیدم. تو سایت کمان رایانه هم فقط E025F رو داره که ۲ گیگ هست.
    هدفونش همین مدله تو عکس هست؟

پروفشنال iAR11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Heart of Time

پيش فرض

سلام دوستان؛
    من یه mp3 یا mp4 خوب با قیمت ارزون می‌خوام. اگه میشه معرفی کنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

1. همونطور که گفتم کافیه اسم آهنگ معلوم باشه ، یه نرم افزار داره که احتمالا اگه از روی CD ، نرم افزار zvm رو نصب کرده باشی ، اینم نصب شده ... به اسم tag cleaner یا یه همچین چیزی .. خودش این کار رو واسه ات انجام میده .. البته طبیعتا آهنگای خارجی ...

2. خب کافیه که اگه میخوای اون موزیک ها رو اضافه کنی به پلی لیستهای قبلی ، add شون کنی به همون پلی لیست ... طبیعتا یه راه دیگه اینه که بریزی شون توی همون فولدری که توی دستگاهت داری و بعد یه پلی لیست جدید (به قول خودت: آپدیت شده) درست کنی و اون پلی لیست قبلی رو پاک کنی ... (همین کار هم جزو سرگرمی های موزیک-بازهای حرفه اییه - یعنی بشینی و با پلی لیست هات ور بری - مرتبشون کنی - پلی لیست جدید بسازی - و ...)

3. فقط عکس ها ... یعنی پوشه های عکس رو می تونی hide کنی ... اینطوری وقتی روی حالت show باشه نشونشون میده (عکس یه چشم روی پوشه ظاهر میشه) و وقتی hide بشه نشون نمیده ... قابلیت بسیار خوبیه

4. این قسمت contacts رو باید با outlook هماهنک کنی ... یعنی اونجا باید یه سری contacts بسازی ، بعد این می تونه خودش رو با اون sync کنه ... شاید خیلی بدرد ما نخوره که توی ایران هستیم و استفاده ای از outlook نداریم .. ولی خب بانمکه ..

5. در مورد اتصال به TV : یکی از بهترین قابلیت هاشه - تک و توک دستگاه های دیگه ای که دارن ، تازه دارن میرسن به این مدل (که 5 سال پیش این قابلیت رو مطرح کرد) ... کابل مخصوص داره که می تونی 1000 تومن بخری از مغازه های الکترونیکی ... یه سرش وصل میشه به زیر همون dock و سر دیگه که شامل سه کابل (دو صدا + یک تصویر) هستش به TV یا ویدئو وصل میشه ... قابلیت فوق العاده ایه ...

6. برای دانلود موسیقی : تورنت ها ... باهاشون آشنا هستی ؟ ...

ممنونم از جوابات. جواب شماره 5 در مورد Tv میشه بیشتر توضیح بدی که چه کارایی میشه کرد نوشتی از بهترین قابلیت هاش هستش ؟؟؟ الان بخوام به تلویزیون وصل کنم باید کابلش وصل باشه تا سیم ورودی خروجی رو بزنم داخلش حالا کابلش به کامپیوتر که دیگه نباید وصل باشه؟؟ چون من بخوام به تلویزیون بزنم پذیرایی هستش باید کابل رو از کامپیوتر جدا کنم بعد به تلویزیون بزنم؟؟ کاراییش رو بگی ممنون میشم.

من تورنت دارم ولی خوب Isp ها کاری کردن سرعتش کم هستش. موزیک ایرانی بیشتر برام مهم هستش سایتی باشه برای موزیک ایرانی ولی سایت پدر و مادر دار چند تایی دارم . برنامه Umule هم برای موزیک خوبه ولی خارجی زیاد انلود ندارم فقط ترنس دانلود میکنم از خارجی ها
    گزینه tag cleaner رو من ندارم اصلا
    Last edited by mrmostafa; 14-12-2008 at 19:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آقا این سونی nwd_e026f که ۴ گیگ هست تو بازار تهران موجوده؟ من که تو رشت ندیدم. تو سایت کمان رایانه هم فقط e025f رو داره که ۲ گیگ هست.
    هدفونش همین مدله تو عکس هست؟
    به کمان رایانه ایمیل زدم، جواب دادن این مدل تو ایران وجود نداره. همون مدل ۲ گیگ هم که دارن هدفونش یه چیز دیگه‌اس

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان؛
    من یه mp3 یا mp4 خوب با قیمت ارزون می‌خوام. اگه میشه معرفی کنید.
    چقدر ارزون ؟ ... از نظر اعتبار ، شما باید 50-60 تومن خرج کنی تا یه مدل ارزون ولی خوب بخری ... اما اگه مدل ارزونتر بخوای با 35 تومن هم موجوده !! (مدلهای متفرقه) ...

مثلا zen nano plus ، zen stone از creative جزو مدلهای خوب و ارزون هستن ... حدود 60 تومن ...
    ممنونم از جوابات. جواب شماره 5 در مورد Tv میشه بیشتر توضیح بدی که چه کارایی میشه کرد نوشتی از بهترین قابلیت هاش هستش ؟؟؟ الان بخوام به تلویزیون وصل کنم باید کابلش وصل باشه تا سیم ورودی خروجی رو بزنم داخلش حالا کابلش به کامپیوتر که دیگه نباید وصل باشه؟؟ چون من بخوام به تلویزیون بزنم پذیرایی هستش باید کابل رو از کامپیوتر جدا کنم بعد به تلویزیون بزنم؟؟ کاراییش رو بگی ممنون میشم.

من تورنت دارم ولی خوب Isp ها کاری کردن سرعتش کم هستش. موزیک ایرانی بیشتر برام مهم هستش سایتی باشه برای موزیک ایرانی ولی سایت پدر و مادر دار چند تایی دارم . برنامه Umule هم برای موزیک خوبه ولی خارجی زیاد انلود ندارم فقط ترنس دانلود میکنم از خارجی ها
    گزینه tag cleaner رو من ندارم اصلا
    1. چه کارایی ؟ .. خب نمایش تصویر و فیلم و عکس روی صفحه TV ؛ حتی رادیو! ... در نظر بگیر این zvm می تونه از فرمت هایی حمایت کنه که خیلی از پلیرهای خانگی هنوز نمی تونن ؛ تازه با کیفیت خیلی خوب هم نمایش میده ...

من واقعا این کاربردش رو دوست دارم و استفاده می کنم ... مثلا عکس میریزم روش و توی جمع خونه همه می بینیم .. حالا در نظر بگیر که مثلا همه می خواستن جمع بشن پای یه وجب مانیتور !

نه - شما فقط کابل مخصوصش رو که گفتم سه سر داره باید وصل کنی ... یعنی یه سرش به پلیر (سوراخ A/V out روی همون قطعه پلاستیکی که زیرش وصل میشه) ، و یه سرش به TV (معمولا جلوی TV های جدید ، ورودی هست دیگه)

//

2. بله دیگه - مشکل سرعت که همیشه هست ... این هفته اخیر هم که افتضاح بود ...

نه - موزیک ایرانی سایتی نمی شناسم (اگه پیدا کردی به ما هم بگو!) ... توی بخش موسیقی همین فوروم سوال کن ، حتما به جواب میرسی ... (بله emule هم خیلی خوبه)

//

3. جدی ؟ ... موقع نصب نرم افزارش ، همه چیز رو نصب کردی ؟ .. ببین دقیقا باید اینطوری باشه : از start میری توی creative از اونجا به media tool box و از اونجا auto tag cleaner

13. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

چقدر ارزون ؟ ... از نظر اعتبار ، شما باید 50-60 تومن خرج کنی تا یه مدل ارزون ولی خوب بخری ... اما اگه مدل ارزونتر بخوای با 35 تومن هم موجوده !! (مدلهای متفرقه) ...

مثلا zen nano plus ، zen stone از creative جزو مدلهای خوب و ارزون هستن ... حدود 60 تومن ...

1. چه کارایی ؟ .. خب نمایش تصویر و فیلم و عکس روی صفحه TV ؛ حتی رادیو! ... در نظر بگیر این zvm می تونه از فرمت هایی حمایت کنه که خیلی از پلیرهای خانگی هنوز نمی تونن ؛ تازه با کیفیت خیلی خوب هم نمایش میده ...

من واقعا این کاربردش رو دوست دارم و استفاده می کنم ... مثلا عکس میریزم روش و توی جمع خونه همه می بینیم .. حالا در نظر بگیر که مثلا همه می خواستن جمع بشن پای یه وجب مانیتور !

نه - شما فقط کابل مخصوصش رو که گفتم سه سر داره باید وصل کنی ... یعنی یه سرش به پلیر (سوراخ A/V out روی همون قطعه پلاستیکی که زیرش وصل میشه) ، و یه سرش به TV (معمولا جلوی TV های جدید ، ورودی هست دیگه)

//

2. بله دیگه - مشکل سرعت که همیشه هست ... این هفته اخیر هم که افتضاح بود ...

نه - موزیک ایرانی سایتی نمی شناسم (اگه پیدا کردی به ما هم بگو!) ... توی بخش موسیقی همین فوروم سوال کن ، حتما به جواب میرسی ... (بله emule هم خیلی خوبه)

//

3. جدی ؟ ... موقع نصب نرم افزارش ، همه چیز رو نصب کردی ؟ .. ببین دقیقا باید اینطوری باشه : از start میری توی creative از اونجا به media tool box و از اونجا auto tag cleaner

ممنونم دوست عزیز. media tool box رو برای من نداره موقع نصب هم اونایی که میخواستم نصب کردم ولی همچین گزینه ای نداشتش.

این هم سایت هایی که موزیک های ایرانی به روز ارائه میدن من خیلی دانلود کردم آلبوم و تک موزیک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

این سایت ها هم ----- هستش باید با --- بری:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

این هم سایت موزیک های ترنس من ترنس های خیلی عالی گرفتم ازش :

کد:
    remix haye daghe daghe rooz
    کد:
    pore trance
    کد:
    download ahanghaye trance

15. 2 کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •