آقای mehdi_vsgh بازی رو تموم نکردی
آقای mehdi_vsgh بازی رو تموم نکردی
Last edited by gigi_alex; 21-02-2009 at 21:17.
نه ولی فکر کنم دیگه آخراش رسیدم
آخه میدونی با توجه به وجود دانشگاه و مشغله فراوان خیلی فرصت نمیکنم بازی کنم(روزی حداکثر 1 ساعت)
ولی اونطور که مشخصه دیگه آخراش هستم
من الان تو مرحله fist snake هستم ولی تو این مرحله چند ماموریت رو رفتم جلو (فکر کنم2یا3تا )
دیگه نیمدونم چقدر دیگه باقی مونده
=================
ویرایش شد:
الان رفتم نیگا کردم 4مرحله کلا باقی مونده
Last edited by mehdi_vsgh; 21-02-2009 at 23:57.
خوب
رسیدیم به مرحله راه اهن (یا مترو)
در حقیقت intetrval6
فکر کنم یک مرحله مونده تا آخرش
-----------
راستی یه سوال
مرحله قبلی یه یاروهه یه اسلحه توپی بهمون میده ولی تا اسلحه رو میده یه جونور میاد و گردن طرف رو میزنه
حالا میخواستم بدونم این اسلحه جای خاصی هست که به درد بخوره!(آخه اسلحش خیلی توپه ولی از ترس اینکه ممکنه یه مرحله به کارم بیاد دارم تو مصرفش صرفهجویی میکنم)
با سلام راستش من پست های قبل رو نخوندم الان تو بازار اومده که بگیرم یا دموی بازی دست دوستان هست؟
میخوای اذیت کنی الان؟؟
ینی ما داریم خودمونو میکشیم تو بازی به خاطر دمو الان؟؟
نه عزیز نسخه اصلی الان یکی دو هفتهآی هست که اومده
تو بازار هم پیدا میشه به راحتی
نه جایه خاصی مورد استفاده نیست ولی اصلحه کمیابیه و شاید 1 یا 2 تا دیگه پیدا کنی چون قدرتش زیاد و با یک گلولش میتونی چندین نفر از دشمنان را به طور همزمان کشت
راستی این جونوره که میگی مرحله های بعد میاد یه جور نینجا برقی هستند که اول به صورت نامرئی اند ولی وقتی بهت حمله میکنن چهرشون معلوم میشه . وقتی که بهت برق میزنن خیلی بعد از جوونت کم میشه
Last edited by gigi_alex; 22-02-2009 at 13:41.
سلام
موقع نصب وقتی dvd اول را گذاشتم مثل بازی های معمول inistal نداشت و فقط یک دایرکتوری ازم خواست تا بازی را از حالت فشرده خارج کنه برای شما هم به همین صورت نصب شد ؟؟؟؟؟؟؟
FEAR2 را نصب کردم بعد از نصب موقع اجرای بازی یک اروری داد به این صورت که یک فایلی به اسم D3DX9_40.dll احتیاج داره بعد این فایل را از اینترنت دانلود کردم و ریختم تو درایو ویندوز و پوشه سیستم بعد که دوباره اومد اجرا کنم بازم ارور داد که یک فایل دیگه به اسم
X3DAudio1_5.dll احتیاج داره بازم مثل مورد قبل فایل را تو محل خودش ریختم وقتی اومدم بازی را اجرا کنم با ارور dont send مواجه شدم
حجم کرک داخل dvd هم 3.16 هست
به نظر شما اگر این بازی مشکل داره برم پسش بدم !!!!!!!!!!!!!!
جواب سوال اول : مال ما هم همینجوری بود
جواب سوال دوم : ارور D3DX9_40.dll مربوط به DirectX که با نصب DirectX داخل دی وی دی مشکلتون حل میشه اگه داخل دی وی دی نبود برو به مسیر زیر احتمالا هست از اونجا نصبش کن
C:\Program Files\F.E.A.R. 2 Project Origin\FEAR2\Support\DirectX9
در ضمن بازی من کرک نداشت و بدون مشکل اجرا شد
خیلی ممنون مشکلم حل شد
فکرشو نمیکردم از DirectX باشه چون نصب بازی یک مقدار عجیب بود
با تشکر
اره از اینارو دیدم
خیلی هم راحت کشته میشن
ولی چون سرعتشون زیاده یه کم سخت میشه ولی روی حرکت آهسته سریع و راحت میتونی بزنیدشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)