تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 31 اولاول ... 16222324252627282930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 303

نام تاپيک: God of War III

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

به نظر من کم هم هستش...
    ps3 همیشه از بابت لودینگ مشکل داره کمی زیاد طول میکشه. ولی دلیل بر کم امتیاز دادن نمیشه.
    انقدر تو بازی ها باس های با ریختو قیافه های مختلف دیدیم که همین ساده بدونش مزیته.
    من که
    امتیاز 10 برای 'گرافیک خدای جنگ میدم.
    علتی که به گرافیک 9.8 دادم 2 دللی عمده داشت
    1-ضعیف بودن چهره ی بعضی کارکتر ها مثل Pandora یا Hera که فکر کنم خودت کاملا مشاهده کردی.من انتظار نداشتم که چهره ای به پر جزئیاتی کریتوس برای اونها طاراحی کنن اما حداقل انتظار چهره ی پر جزئیات تری رو داشتم مخصوصا Pandora که تاثیر گذاری بسیار زیادی در دساتان داشت
    2-به خاطر باگ های بازی.همین طور که در نقد گفتم من باگ زیادی ندیم.وقتی برای بار دوم بازی رو به پایان رسوندم بعضی از باگ ها را دیدم که اصلی ترین اون غیب شدن بعضی از کارکتر ها بود !
    اما در کا گرافیک بازی و سای مشخصه های اون عالی بودن

به خدا بهترين نقدي بود كه ديدم ولي....
    گرافيك بازي بعضي جاها مثل شمار ه ي دوم بازي ميشد ولي اين اخر بازي بسي گريستيم خيلي گريستيم نه بسي پايان بازي اصلا خوب نبود ابكي و درد لاي جرز نميخورد
      محتوای مخفی: درباره ی پایان بازی.دوستانی که می خوان بازی رو انجام بدن یا تموم نکردن نخونن 
    امیر جان من بهت حق میدم ولی هیمن طور که گفتم به نظرم مرگ کریتوس واقعا یک پایان فوق حرفه ای بود و توی نقد هم به 3 گانه ی ماتریکس تشبیهش کردم.به نظر خود کشی کریتوس و در آخرین صحنه نشان دادن رد خون که تا دره پیش رفته بود کاملا مبهمه و این ابهام رو خیلی دوست دارم.ب هنظرم بهترین پایان بود امیر جان

2. 6 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه A M I R 1 1 0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بدون هيچ جاي شكي شماره ي سوم بازي نميتونه اينگونه باشه!!!
    داستان ضعيف,گرافيك داراي چند باگ كه از شماره ي دوم به ارث برده,پايان بازي ابكي و خراب. اكشن هاي از پيش رندر شده!!!
    ولي با اين حال يكي از بهتري نبازي هاي عمرم بود.....

واقعا ميخوام بدونم كريتوس براي چي اينجوري كرد تو اين پايان يحيي تو كه خوب بلدي بگو عزيزم البته تو اسپويلر!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

دوست عزيز
    نمره فني به نمره اي ميگن كه بازي رو در سخت ترين شرايط آزمايش كنن و همه چيزو در نظر بگيرن
    در اينكه اين بازي جزو بهترين بازيهاست شكي نيست و من هم يكي از طرفداراش هستم
    مثلا خود من نمره فني رو شايد 9.5 بدم
    ميدوني 9.5 در نمره فني يعني چي ؟ يعني يه غول يه انقلاب يه چيز باور نكردني
    چيزي بنام 10 نداريم اصلا در نمره فني چون هيچ چيز بدون نقصي وجود نداره و هيچ وقت وجود نخواهد داشت
    طبيعت ماده ميگه هر چي يه نقطع ضعفي داره
    من منظورم به چالش كشيدن بازي نبود بلكه منظورم نمره فني بود
    اين بازي بدون هيچ جاي شكي يكي از بهترين بازي هاي تاريخ بازي ها حداقل تا 5 سال آينده خواهد بود و اين خيلي چيز بزرگيه
    خوب دوست من اونموقع چجوری بازی های زیادی نمره ی 10 گرفتن؟مثل GTA IV یا همین متال خودمون که از IGN و GS 10 گرفت؟
    شما چه جوری به این استدلال رسیدی؟
    Last edited by sinak3; 26-03-2010 at 15:51.

5. این کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

واقعا ميخوام بدونم كريتوس براي چي اينجوري كرد تو اين پايان يحيي تو كه خوب بلدي بگو عزيزم البته تو اسپويلر!!!
      محتوای مخفی: درباره ی پایان بازی 
    کلا یکی از این ایارادات همین بود امیر جان.کریتوس لحظه ی آخر میگه انتقام من هم اکنون به پایان رسید و خود کشی می کنه!این برای من نقطه ی ابهام بود.توی نقد هم گفتم .واقعا منظور از این انتقام انتقام چه کسیه ؟ زن و بچش ؟ اگه او بود که اریس رو خیلی وقت پیش کشت.اگرم منظورش زئوس بود دیگه دلیل خود کشی خودش چی بود ؟ این به نظر من یکی از ابهاماتیه که نباید در بازی می بود و جنبه ی خوبی نداشت ! در هر حال خیلی جای بحث داره خود کشی کریتوس !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خدایی عجب نقدی بود حال کردم، دمت گرم آقا یه سوال ! God of War 3 واسه PS2 اومده بیرون ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه A M I R 1 1 0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه براي پلي 2نمياد و نيومده!!!
      محتوای مخفی: لو رفتن داستان 
    يحيي جون اگه قصدش خودكشي بود كه توي شمار ه ي اول به خاطر كابوس هاشم كرد ولي دوباره خدايان اونو پذيرفتن اما تو ي 3 منظورش از انتقامم به پايان رسيد را نفهميدم منم!!! ولي اين گايا ديگه چش بود رفت به رحمت ايدي؟؟؟من برم يه ميل به سني بزنم بينم منظورش از انتقامم به پايان رسيد چي بوده

داره خودمونی میشه hacpdvp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من علت موفقیت این بازی فقط نورپردازی و صحنه های تاریک و خشونت بسیار زیاد این بازی بوده

داستان بازی و شخصیت ها و غیره اونقدر که تعریف میکنن خوب نیست

ولی در کل بازی موفقی میشه شاید از MGS موفقتر!!!

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ممنون يحيي نقدت عالي بود .
    من خودم به گرافيك بازي 9.0 ميدم چون واقعا قبل از انتشار بازي خيلي چرت و پرت تحويل ملت دادن كه گرافيك بازي با CG مو نميزنه و ازين حرفا . كلا گرافيك بازي خيلي ضعف داشت كه واقعا يه جاهايي اصلا در حد اين بازي نبود . كلا رو جزئيات خيلي ضعيف كار كرده بودن و همين طور طراحي كاراكترها غير از خود كريتوس . اما بقيه نكات بازي فوق العاده بود مخصوصا گيم پلي !
    بازم تشكر از يحيي كه عالي نقد كرد .

11. 4 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خوب دوست من اونموقع چجوری بازی های زیادی نمره ی 10 گرفتن؟مثل GTA IV یا همین متال خودمون که از IGN و GS 10 گرفت؟
    شما چه جوری به این استدلال رسیدی؟
    شما يه لينك بده از هر كدوم از اين سايتايي كه ميگي كه نمره فني شده باشه 10 !!!
    خود همين GTA IV نمره فنيش 9.6 كه يعني شاهكاره
    اينجا متاسفانه خيلي ها به دست گرفتن دسته X360 و PS3 رو شاهكار عالم ميدونن و از اون به بعد فيليسوف ميشن البته منظورم اصلا شما نيست كلي دارم ميگم
    من موندم اونايي كه همون روزي كه اين كنسول ها عرضه شد رفتن گرفتن خاموشن بي خيال
    اگه قانع نشدي حرف شما درسته

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

رفیق به دست گرفتن دسته کنسول چه ربطی به امتیاز دادن و این حرفا داره..
    هر کی هر طور برداشت کرده امتیاز میده. مثلا یحیی اون چیزی رو که به نتیجه رسیده بیان کرده.
    یا هر کیه دیگه که نقد می نویسه ...برداشت ها کاملا شخصی و محترم هستش.
    بچه ها نه با سایت های خارجی قرارداد دارند نه این که پولی دریافت می کنن. یا هر چیز دیگه...
    مثلا می گم من که اومدم گفتم امتیاز 10 میدم یا نوید گفته 9 یا یحیی 9.8 هر کدام از دوستان نظر خودشون رو گفتن.
    این جا هم خب جم شدیم نظراتمون رو بیان کنیم. و مطمئن هستم هیچ کدمونمون هم به دست گرفتن دسته رو شاهکار نمی دونیم.
    شاهکار تعریف های زیادی داره...

14. 8 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •