چرا كسي به سوال من جواب نداده؟بابا
من عضو جديد سايتم!گناه دارم
سلام ببخشيد چه جوري ميشه mp3 creative مدلzen neeon2 رو آپديت كرد؟
چرا كسي به سوال من جواب نداده؟بابا
من عضو جديد سايتم!گناه دارم
سلام ببخشيد چه جوري ميشه mp3 creative مدلzen neeon2 رو آپديت كرد؟
معذرت می خوام بخاطر تاخیر .. مدت زیادی در انجمن نبودم ... البته دوستان دیگه تا اونجا که تونستن سوالات رو جواب دادن ..
در جواب سوال شما ، آپدیت برای neeon2 شما بستگی به این داره که نسخه فعلی firmware شما چی باشه ... بهرحال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... (1 مگ)
شما باید اینو دانلود کنید و بعد در حالیکه دستگاهتون به PC وصله اجراش کنید ...
سلام
من میخواستم گوشی 8510 سامسونگ بخرم فقط به خاطر ال سی دی بزرگش و دیدن فیلم و ...
بعد به ذهنم رسید با نصف پولش یک پی ام پی خوب بخرم
مبخواستم راهنماییم کنین چی بخرم
مشخصاتی که واسم مهمه که پی ام پی که میخوام بخرم داشته باشه:
ال سی دی بالای 4 اینچ
اسپیکر قوی داشته باشه که قدرت و کیفیت پخش موزیکش به 5700 نوکیا برسه یا بهتر
رادیو قوی + rds
از تلویزیون بتونه با کیفیت قابل قبول کپچر کنه
اگه تلویزیونم داشته باشه چه بهتر
من چون کم بینا هستم اگه لمسی بود گزینه هاش درشت باشه که بتونم باهاش راحت کار کنم
با این مشخصات شما چه مدل و چه مارکیو پیشنهاد میکنین؟
منتظر جوابتونم
مرسی
دوست خوبم ، سوالت رو باید توی تاپیک دیگه ای مطرح می کردی (cowon یا PMP ها) ... وانگهی اگه توی یه تاپیک واحد دنبال کنی بهتره (مثلا همون تاپیک cowon) ؛ چون همه دوستانی که می خوان جواب بدن ، این تاپیکها رو می بینن و فرقی نمی کنه که چند جا سوال رو مطرح کنی یا یک جا ...
بهرحال در جواب سوال شما : cowon هم الان قدرت اول در زمینه PMP به نظر میاد و قطعاً انتظارات شما رو براورده می کنه ... مثلا سری A ...
سلام
من یه دونه Zen plus گرفتم 2 ماهی هست ولی حالا که وصل میکنم به یو اس پی شارژ نمیشه چند ساعتم زدم به شارژ ولی هیچی به هیچی اولش سالم بود ولی حالا رو 20% میمونه و بیشتر شارژ نمیشه نمیشه کاری کرد؟
باید چیکار کنم؟
با یه سیستم دیگه هم چک کردم
اشکال ار کجاس؟
با استفاده از هاب وصل میشه ؟ بدون هاب تست کن - .. پورت های عقب و جلوی دستگاه هر دو تست شده ان ؟ ...
اگه 2 ماه پیش گرفتی معناش اینه که هنوز توی گارانتیه (با گارانتی گرفتی دیگه ایشالا) ...
نکته : zvp از اون دستگاههاییه که باید نرم افزارش نصب باشه تا شارژ بشه (احمقانه اس! - نمی دونم توی نسخه های بعدی اصلاح شده یا نه این قضیه) ... نتیجه اینکه آیا اون برنامه نصبه ؟ ... دوباره نصبش کن و دوباره امتحان کن ...
یه راه دیگه : دستگاه رو ببر توی حالت removable disk و در این حالت وصل کن (طوریکه روی صفحه علامت do not disconnect ظاهر بشه) ... این روش هم گاهی جواب داده ..
ممنون دوست من
نرم افزار نصب بود شارژ نمیشد پاک کردم شارژ نمیشد داغ میشه باطری ولی شارژ نمیشه
جالبه بابام درومد نفهمیدم چشه حالت رمووبل رو چه جوری فعال کنم؟
ببین رو یه سیستمم ابونتو لینوکس وصله با اون شارژ میشهبله گارانتی داره از نمایندگی خود کریتیو تو ایران کرفتم
حالا به نظرت اشکال از کجاس؟
ایا کسی تو این تایپیک به سوالات ما پاسخ میده
ایا کسی میتونه اطلاعاتی در مورد mp3player ipod shuffle 1GB بده هم از لحاظ سخت افزاری و هم از لحاظ نرم افزاری
خب مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری اش رو که می تونی با یه سرچ ساده روی نت پیدا کنی ... اما از نظر توصیه و بررسی برای خرید : اساساً توصیه نمیشه ... بسیار کوچیکه (عکس رو ببین) ... صفحه نمایش نداره (یعنی همونطور که از نامش برمیاد فقط می تونه شافل کنه و پلی لیست پخش کنه - همین) ... کنترلش بسیار محدوده ؛ و بخشی اش هم از طریق هدفون صورت می گیره (بنابراین اگه هدفون رو گم/خراب کنی ، کنترلت باز هم محدودتر میشه) ...باتری اش هم زیر متوسطه و حتی مدلهای 3-4 سال پیش عمر بیشتری نسبت به این دارن ...
در همین اندازه و طرح و تیپ ، sansa clip و zen stone plus انتخابهای بهتری هستن ...
برای ایجاد حالت removable (بشرطیکه این حالت موجود باشه) ، باید این مسیر رو بری : Extras > Removable Disk
اگر extras نداری ، از این مسیر چک کن که extras تیک داره یا نه : System > Player Settings > Configure Menu
//
خب ، اینکه گارانتی داری کارت رو راحت تر می کنه ؛ یعنی اگه هیچ راهی جواب نداد ببرش گارانتی ... (چون تازه خریدی ، احتمالا کارت را سریعتر راه بندازن)
//
در مورد لینوکس : کار می کنه و شارژ هم میشه ؛ یعنی با لینوکس مشکلی نداری ؟ .. خب این خوبه ... البته اگه اشتباه نکنم لینوکس فقط حالت mtp اش رو حمایت می کنه (منظور همین حالت غیر removable ه - حالت removable اش رو اصطلاحا میگیم : ums)
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)