اینم کارنامه من.
درست نیست آدم به کسی تهمت بزنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم این بار اتفاقی بود! ضمن این که آخرشم وقت کم اوردم.
به نظرم من خیلی هم موفق نیستم! از تراز و رتبم می شه فهمید!
اینم کارنامه من.
درست نیست آدم به کسی تهمت بزنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم این بار اتفاقی بود! ضمن این که آخرشم وقت کم اوردم.
Last edited by panizir; 08-08-2009 at 20:16.
منم معذرت مي خوام![]()
از بس فکر کنکوریم .
معذرت می خوام .
حالا درسته ؟
بله دوست عزیز شما می تونی پیش نزنی ولی حتماَ باید دوم رو بزنی برای همینه که با این درصدا ترازت مثل من شد !!!!!
شما درست توجه نکردی من گفتم از بین درس های دوم و پیش حتماَ باید یکیشو انتخاب کنی و اگه نه دومو بزنی نه پیش که کارت خراب میشه ولی درس های سال سوم اجباری باید بزنی . شما توی آزمون این دفعه باید یا شیمی پیش رو انتخاب می کردی و یا شیمی 2 که هیچ کدومو نزدی تراز این درست شد 4000
من نگفتم که شما گفتی. یکی دیگه گفته بود. منظورم از پیش هم درسای اختیاری بود.
حالا که متوجه شدم دیگه! دفعه بعد اشتباه نمیکنم.
سلام منم همین اشتباه panizir را کردم.
من همه ی درسارو زده بودم و وقت کم آوردم وگرنه که انقدر ترازم پایین تر نمی اومد.
انشا الله آزمون بعدی جبران می کنم.
ممنون
آفرین خیلی خوبه شما که وقت کم میاری خیلی خوبه این قول بهت میدم از مهر به بعد ترازت بالای 7200 میشه آفرین دختر خوب : دیبه نظرم این بار اتفاقی بود! ضمن این که آخرشم وقت کم اوردم.
اشکال نداره اولا تو داری همشو میزنی که این غلطه دقت کن ببین کدوما اختیارین که زحمت دو هفتت هدر نرهبا این درصدا بازهم ترازم 5300 اومده مثل دفعه قبل.دفعه قبل درصدام بدتر بود ولی ترازم 5400 .
اشکال از چیه ؟
به نظر شما اشکال من توی کدوم درساست ؟
به من کمک کنید
آزمون با آزمون متفاوته تو باید به ترازت نگا کنی اما باید بدونی که بدتر دفه ی قبل زدی کاری به درصدا نداشته باش اما چون میگی خوب میخونی دقت کنی خیلی میای بالا خیلی
شما اوضاعت خیلی بهتره!
من همون سوالایی که باید می زدمو وقت کم اوردم شما 1.5 برابر زدی همه رو هم وقت کردی بزنی!
salam.man masoud kamal ahmady rotbeie 16 mantaghe 3 ie 88am.2sal ozve kanoon boodam.tarazham mamolan 7400 bood.7900 ham dashtam.taraze ekhtesasim iek ba r 8100 ham shode.bedoone eghragh migam kanoon 100 dar sad bedoone shak behtarin moasseseie koonkoore.in idie mane age kar dashtin be idie man pm bedin.man kamtar miam to site.idim:bache_mosbat_sheytoonak
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)