سلام
من هم با شما موافقم من خودم با میتسوبیشی لنسر اوولوشون خیلی بیشتر حال کردم تا بنز SLR
به نظرم کنترل بهتری دارند!
سلام
من هم با شما موافقم من خودم با میتسوبیشی لنسر اوولوشون خیلی بیشتر حال کردم تا بنز SLR
به نظرم کنترل بهتری دارند!
راستي گفتين بنز تو بازي بنز خواهد بود يا مثله پرو استريت خبري از بنز نخواهد بود؟
اون عزیزانیکه میگن این بازی ابان عرضه میشه ، یه وقت مارو سرکار نذاشتید که ؟!
الان توسایت امازون این بازی داره خرید وفروش میشه
باورنداری کلیک کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز در اینجا بازی پیش فروش میشه و خود بازی در هفته اول یا دوم آبان میاد
اون داره پيش فروش ميكنه ديدي كه براي فيفا 09 هم هست همين
من فقط با لنسر میتونم تا اخر برم البتهelise هم کنترلش خوب بود
چند ساله پیش سایت پردیس هم دویل می کرای 4 رو می فروخت!!!!!!!!![]()
عزیز خوب فعلا عکسی تریلره جدید نیومده که تو تاپیک بزارن , درسته تاپیک الاکی منحرف شده !
[quote=djmd;2970480]خوب دوستان بازی که نیومده هنوز ولی چند تا گیم پلی با حجم خوب پیدا کردم از لینک زیر دانلود کنین !
![]()
![]()
![]()
به ترتیب از راست به چپ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم ها به ترتیب :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
14mb
7mb
16mb
21mb
![]()
تا حال كدوم ورژن از NFS بيشتر مشابه Undercover هست؟
اینم یه سری گیم پلی دیگه ... از سایت دیگه ای هم هست !
![]()
![]()
از راست به چپ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو البته دوستانی که عضو سایت IGN هستند می تونن همون دمو ها رو با کیفیت خیلی بالاتر از لینک های زیر دانلود کنن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفعلا یجورایی همون MW !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)