تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 26 از 923 اولاول ... 162223242526272829303676126526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام،
    یک سوال داشتم که فکر می کنم برای تمام کسانی که میخوان زبان یاد بگیرن مفید باشه. اونم اینکه دوستانی که زبان رو به صورت حرفه ای یاد گرفتند لطفا به این سوالات جواب بدن ممنون می شم.
    1- چه مدتی طول کشید (لطفا حدالامکان از گفتن جواب برای هر کسی فرق میکنه خودداری کنید)
    2- برای شنیدن، خواندن، نوشتن، حرف زدن، هرکدام از چه روشی استفاده کردید؟
    3- رفتن کلاس زبان چند درصد واجب هست و آیا میشه با تمرین بیشتر اون چند درصد رو جبران کرد؟
    4- گرامر رو چگونه یاد گرفتید؟ یا معتقد هستید مثل بعضی ها مهم نیست و اینقدر باید حرف زدن تمرین کرد تا گرامر ملکه ذهن بشه؟
    5- لطفا اگر متدی از قلم افتاد یادآوری کنید.
    من امیدوارم دوستان با جواب دادن به این سوال به اتفاق نظر برسیم و ما که میخوایم تازه شروع کنیم رو از این همه راه و روش که هر کسی ارائه می کنه خلاص کنید.
    ممنون. موفق باشید.
    سلام دوست عزیز!
    اگه به جواب هایی که داده شد دقت کنی، می بینی که تقریبا همه یک چیز رو گفتن:
    1. حضور در کلاس
    2. تلاش و تمرین، پشتکار، علاقه
    3. مطالعه ی دائمی
    4. وقت گذاشتن روی زبان
    5. نا امید نشدن از شکست ها
    این یه مورد هم به طور غیر مستقیم گفته شد که باید روی زبان خرج زیاد کرد و سختی زیاد کشید و بر خلاف تبلغ هایی که در بازار می کنند، هیچ راه آسانی وجود ندارد. اگر هم خودتون کمی دقت کنید، می بینید که تا حالا کسی زبان رو بدون حضور در کلاس های آموزشی یاد نگرفته و هر کسی هم که به کلاس رفته موفق نشده... پس باز هم به همون مورد دوم بر می خورید که "تمرین، پشتکار، علاقه" بسیار در امر آموزش زبان مهمه.
    *
    موفق باشید!

2. این کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مهمترین نکاتی که میتونه بهت کمک کنه یکی داشتن یه دیکشنری خوبه که عملاً مثل یه استاد برات عمل میکنه (اگر روی pc یه دیکشنری معتبر مثل oxford یا longman نصب کنی و به تلفظهای native ها گوش کنی خیلی کمک بزرگیه)
    فرق دیکشنری ها در چی هست؟
    مثلا Oxford و Cambridge ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

فرق دیکشنری ها در چی هست؟
    مثلا Oxford و Cambridge ؟
    سلام... دیکشنری ها فرق چندانی با هم ندارن. این دو مارکی هم که شما گفتین، مربوط به 2 دانشگاه مختلف در انگلستان است...مثلا دیکشنری کمبریج یکم از نظر حجمی از آکسفور بزرگتره و در مواردی بسیار نادر من شنیده ام تلفظ ها نیز با هم فرق دارن... معلم ما می گفت برخی از لغات پرت توی یکی هستن و توی اون یکی نه... ولی لانگمن مربوط به آمریکاست و تلفظاش مربوط به لهجه ی آمریکایی هستند این طور که من شنیدم... من خودم از کمبریج زیاد استفاده نمی کنم و با 2 تای دیگه کار می کنم (Oxford Advanced Learners و Longman Culture و Longman Exams Coach)...
    *
    موفق باشید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کتاب Tactics for Listening در سه نسخه ی Basic، Developing، Expanding توصیه می شه
    سلام
    واقعا از شما و دیگر دوستان ممنون هستم که وقت گذاشتید و جواب دادید. من فعلا ترم دوم هستم و فکر کنم زیاد کار دارم!! از روی کتابهای TTL می خونیم. ببخشید این کتابی رو که معرفی کرد میشه دانلود کرد یا نه ؟
    ممنون. در ضمن در مورد دیکشنری شما آکسفرد و لانگمن رو به بابیلون ترجیح می دید ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام
    واقعا از شما و دیگر دوستان ممنون هستم که وقت گذاشتید و جواب دادید. من فعلا ترم دوم هستم و فکر کنم زیاد کار دارم!! از روی کتابهای TTL می خونیم. ببخشید این کتابی رو که معرفی کرد میشه دانلود کرد یا نه ؟
    راستش نسخه ای که من دارم، Real Book هستش! ولی یه مدت رفتم دنبالش نبود... نگردید، نیست.... به خصوص که دو تا سی دی هم همراش هست... اگر هم باشه دانلودش یک کم مشکل می شه... در ضمن دوست عزیز، لازم نیست که هر سه تا رو با هم بخرید... از Basic شروع کنید و همزمان که سطحتون بالا رفت، نسخه های دیگه رو هم امتحان کنید...
    در مورد دیکشنری من از Microsoft Encarta Dictionaries و Longman Exams Coach استفاده می کنم. چون با
    کرک بابیلون یک کم مشکل داشتم به کل گذاشتمش کنار!

//

يک ديکشنري خوب چه ويژگي‌هايي دارد؟ (از همون کتابی که برای دانلود گذاشتم در قسمت تهیه ی یک دیکشنری خوب)

هنگاميکه صحبت از ديکشنري به ميان مي‌آيد، افراد اغلب به يک ديکشنري دوزبانه، مثلاً انگليسي به فارسي، فکر مي‌کنند. اما بايد بدانيد که بهترين ديکشنري براي زبان‌آموزها، ديکشنري تک‌زبانه يا انگليسي به انگليسي است. البته منظور ما اين نيست که نبايد از ديکشنري انگليسي به فارسي استفاده کنيد، بلکه منظور اين است که تأکيد اصلي شما بايد روي ديکشنري انگليسي به انگليسي باشد. در بخش بعدي در مورد نحوه‌ي استفاده از ديکشنري بيشتر توضيح خواهيم داد، اما در اينجا به بيان ويژگي‌هاي يک ديکشنري انگليسي به انگليسي مي‌پردازيم.

در يک ديکشنري انگليسي به انگليسي کلمات ترجمه نشده‌اند، بلکه به زبان انگليسي توضيح داده شده‌اند، بنابراين استفاده‌ي منظم از اين نوع ديکشنري‌ها باعث مي‌شود بطور خودکار گرامر و لغات را بخاطر بسپاريد. آنها فايده‌ي ديگري هم براي شما دارند و آن اينست که هنگاميکه يک لغت را در ديکشنري جستجو مي‌کنيد ممکن است با کلمات تازه‌تري هم مواجه شويد و بدين ترتيب در يک زمان چند لغت را فرا مي‌گيريد.

بطور کلي يک ديکشنري خوب بايد اطلاعات زير را به شما برساند:

توضيح معني هر لغت به انگليسي

تلفظ صحيح لغت از طريق علائم فونتيک (ترجيحاً با روش IPA)

نوع کلمه (صفت، فعل، قيد، اسم و...)

ويژگي‌هاي دستوري يا گرامري كلمه (مثلاً قسمتهاي دوم و سوم فعل، قابل شمارش يا غيرقابل شمارش بودن يک اسم و...)

ترتيب قرارگيري لغات (مثلاً do homework و نه make homework)

جملات نمونه براي هر لغت

کلمات هم معني و متضاد (بعضي از لغات)

*
    يك ديكشنري خوب علاوه بر اطلاعاتي كه بايد به شما برساند، بايد از ويژگيهاي زير هم برخوردار باشد:

توضيح معني هر لغت بايد نحوه‌ي به کار بردن هر لغت را براي شما بيان کند. بطور کلي تعاريف طولاني تر بهتر هستند، چونکه اطلاعات بيشتري را به شما انتقال مي‌دهند.

بايد هر دو تلفظ آمريکايي و بريتانيايي را داشته باشد.

متداول‌ترين اصطلاحات و افعال چند قسمتي آورده شده باشد.

خوب است که از تصاوير نيز استفاده شده باشد. گاهي يک تصوير را مي‌توانيد بهتر از يک تعريف درک کنيد.

يک ديکشنري خوب چه ويژگي‌هايي دارد
    معرفي ديکشنري
    ديکشنري‌هاي متوسط
    ديکشنري‌هاي بزرگ
    Cambridge Learner's Dictionary
    *
    Longman Active Study Dictionary
    *

Oxford Wordpower Dictionary
    Cambridge Advanced Learner's Dictionary
    *
    Longman Dictionary of Contemporary English
    *

Oxford Advanced Learner's Dictionary

منبع: zabanamoozan.com
    *
    موفق باشید!
    Last edited by pro_translator; 31-08-2008 at 09:20.

7. این کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Drzhivago's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

يه ديكشنري خوب براي كامپيوتر اگه ميخواين ميتونين از Longman Dictionary of contemporary english update edition استفاده كنيد 2 تا سي دي هستش
    اينم يه عكس از اين ديكشنري

9. 2 کاربر از Drzhivago بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه parisa r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    TTL کتاب خوبیه ، کتابهای Tactics رو هم بخرید بهتره!
    Last edited by parisa r; 01-09-2008 at 11:50.

11. این کاربر از parisa r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام
    ببخشید این کتابی رو که معرفی کرد میشه دانلود کرد یا نه ؟
    بفرمایید: براتون پیداش کردم: (به نظرم درست نبود اینجا بگم) راستش لینک دیگه ای هم نداشتم...

Developing Tactics For Listening
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Author: Jack C Richards
    Published by: Oxford University Press
    File type: PDF+audio tracks

PDF:
    کد:
    Audio mp3 160 KBs:

کد:
    Rar Password: englishtips.org
    ---------------------

Expanding Tactics For Listening

کد:
    Author: Jack C Richards
    Published by: Oxford University Press
    File size: 29 + 83 Mb
    File type: PDF + mpe 160 KBs

*

PDF download direct link:

کد:
    Download audio:
    mp3 160 KBs
    کد:
    Rar Password: englishtips.org

*
    موفق باشید!
    Last edited by pro_translator; 31-08-2008 at 13:27.

13. 4 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

با سلام.....

دوستان يه سوال از فعالان اين بخش:
    بيشتر افرادي كه اينجا فعاليت مي كنند و متون رو ترجمه مي كنند خودشون به كلاس رفتند يا از طريق ديكشنري ترجمه مي كنند .

||سپاس**

/.: يا حق":./

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

14 سلام لطفا کمک کنید

ببخشید دوستان میدونم که شاید جای این سوال اینجا نباشه ولی این ایمیل دیروز برام اومده ومنم زبانم خوب نیست ولی میخواستم ببینم واقعیت داره یا سرکاریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

TheOfficial Lottery U.N Air Program
    United States Department of State,National VISA Center
    32 RochesterAve,Portsmouth, NH 03801-2909 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

American Lottery
    <H2 class=H5 style="FONT-SIZE: 30px; LINE-HEIGHT: 1px">Live and Work in USA Congratulations From Uni Air Airline</H2><H2 class=H5 style="FONT-SIZE: 30px; LINE-HEIGHT: 1px">

Case Number: SfVPh700IU#
    </H2>

Dear winner,
    Congratulations ! ! You have been selected as one of the lucky winners on our internet screening machine,DV-2007-2008 USA national visa lottery program.
    It is our pleasure to congratulate you on your success in the America DV-2007-2008 VISA

LOTTERY UNIAIR which was applied and processed by our immigration service. Your visa lottery winner's identity is ID-GRN777#4200DV# case number is SfVPh700IU# . In this respect,you are implored to forward the following requirements for further correspondence:
    (a) Your present contact address(for correspondent).
    .

Your visa type permits you to travel with your family should you wish to. Your visa duration is 10 years multiple entry to the U.S,it is renewable upon expiration and it
    permits you to work, study and own properties in the US .

All the selected lucky winners will need to act on their visa claims application quickly before the expiration of the visa claim deadline
    10-9-2008)

Your visa details falls within our Asia/pacific booklet representative office as indicated in the draw system, do contact our Asia/pacific Agent for your visa form and requirements with the below contact details;

Soi 69 sukumvit Bangkok Thailand
    Hotline +66-890538190
    fax line 662-253-5643
    Name Mr peter moon
    Email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(c) Clearance/processing The fee is $1019 per single or $1719 per family i.e. legally married couple or applicant traveling with a family
    Benefits.

Winners will get FREE Airline Ticket to the USA.

To participate in the Uni Air Lottery, you must satisfy General Requirements and Education/Training Requirements. Both are described below.

A short statement explaining how you satisfy this exception must be included on your application.
    Education/Training Requirements

To enter, an applicant must have EITHER:

Pleaseretain this letter and take it with you to your visa interview centre when directed for the issuance of your visa.
    Do not reply back to this notification email (busy)

Please read and follow all the enclosed instructions very carefully.

Sincerely yours,
    Mrs. Dorothy Smith.
    Online Co-ordinator

Policy
    According to the united states code of conduct and constitution Vol.176/866 :Act 690SN guiding all immigration, unair permit agencies if non-response after 14days on receiving this notification, your winner's status shall reveal no interest and we would inresponse refer your lottery winning code and acknowledgement card back to the USA government/immigration service center

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •