تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 52 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 516

نام تاپيک: .: محافظت از لپ تاپ ، اقدامات و سوالات بعد از خريد

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فکر نمی کنم در مورد چند سل بودن باتری دروغ نوشته باشن
    مخصوصا روی کارت گارانتی رو ببین چی نوشته

چرا نگران نباشم؟ این باتری هنوز یک هفته از عمرش نگذشته که اینطور شد
    روزهای اول حدود 4 ساعت شارژ داشت
    در کل همه چیز بر میگرده به این دو سه روز اخیر که به توصیه های این تاپیک عمل کردم
    لطفا یکی از دوستان با تجربه بیاد به کمک ما تا بیشتر از این ضرر نکنیم
    با این روند احتمالا یکی دو روز دیگه وضعیت باتری رو می نویسه Dead
    به توصیه ی من عمل کردی
    اگر عمل کردی و خراب شده من یه باتری نو واست می خرم و می فرستم هر جا که بگی

2. این کاربر از mh.attari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ans's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من با xpدر حالت power sever نزدبکای 6-7 ساعت می نوشت البته من فقط 1 روز xp داشتم ولی بنظر من زباد تو عمر باتری اثر نداره چون الانم که دارم مینویسم در حالت power sever و نور هم کمه با شارژ 85% نوشته 5 ساعت و 24 دقیقه با ویستا

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

ولی بنظرم زودتر داره خالی میشه شاید طبیعیه و همه همون 2 هفته اول میشه نرمال

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mh.attari
    به توصیه ی من عمل کردی
    اگر عمل کردی و خراب شده من یه باتری نو واست می خرم و می فرستم هر جا که بگی
    من اصلا دنبال مقصر و این حرف ها نیستم...
    برای اینکه خیال شما هم راحت باشه میگم که پیشنهاد نگه داری در شارژ 100% رو چند تا از با سابقه ترین کاربران داده بودند و من به خاطر اعتماد به تجربه اونها عمل کردم، هر چند اون ها رو هم مقصر نمی دونم
    کلا کسی خودش رو مقصر ندونه من خودم مقصر اصلی هستم
    از این حرف ها که بگذریم من یه فکر تازه ای به ذهنم رسیده که در دو سه روز آینده انجام میدم و نتیجه رو میگم تا بقیه هم بدونند
    فعلا هم دارم تو اینترنت سرچ میکنم ببینم منبع معتبری در این مورد پیدا میشه یا نه
    .
    .
    .
    اینجا battery care function رو سرچ کنید و بخونید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

بچه ها یه سری به این آدرس بزنید جیزای جالبی نوشته :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از Amir_Ans بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم..
    فکر نمی کنم در مورد چند سل بودن باتری دروغ نوشته باشن
    مخصوصا روی کارت گارانتی رو ببین چی نوشته

چرا نگران نباشم؟ این باتری هنوز یک هفته از عمرش نگذشته که اینطور شد
    روزهای اول حدود 4 ساعت شارژ داشت
    در کل همه چیز بر میگرده به این دو سه روز اخیر که به توصیه های این تاپیک عمل کردم
    لطفا یکی از دوستان با تجربه بیاد به کمک ما تا بیشتر از این ضرر نکنیم
    با این روند احتمالا یکی دو روز دیگه وضعیت باتری رو می نویسه Dead
    پس کیفیت باتریهاشون جدیدن پایینه.. تقصیر نه از شما هستش نه از دیگران.. گارانتی باید جوابگو باشه

10. این کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من اون لینکی که دادم را چنتا از جاهای مهمش را میزارم :

A lithium-ion battery provides 300-500 discharge/charge cycles
    -----------
    The battery prefers a partial rather than a full discharge. Frequent full discharges should be avoided when possible
    -----------
    A lithium-ion battery in use typically lasts between 2-3 years. The capacity loss manifests itself in increased internal resistance caused by oxidation
    ----------

Permanent capacity loss of lithium-ion as a function of temperature and charge level
    ----------
    High charge levels and elevated temperatures hasten permanent capacity loss
    -----------
    The worst condition is keeping a fully charged battery at elevated temperatures, which is the case with running laptop batteries. If used on main power, the battery inside a laptop will only last for 12-18 months. I must hasten to explain that the pack does not die suddenly but begins with reduced run-times
    ---------
    If possible, store the battery in a cool place at about a 40% state-of-charge
    ---------
    Avoid keeping the battery at full charge and high temperature
    This is the case when placing a cell phone or spare battery in a hot car. Running a laptop computer on the mains has a similar temperature problem. While the battery is kept fully charged, the inside temperature during operation rises to 45°C (113°F).
    ---------
    Removing the battery from the laptop when running on fixed power protects the battery from heat. With the concern of the battery overheating and causing fire, a spokesperson for the U.S. Consumer Product Safety Commission advises to eject the battery of affected laptops and to run the machines on a power cord. It should be noted that on a power outage, unsaved works will be lost
    --------------

Some lithium-ion batteries fail due to excessive low discharge. If discharged below 2.5 volts per cell, the internal safety circuit opens and the battery appears dead.
    --------

Simple Guidelines
    • Avoid frequent full discharges because this puts additional strain on the battery. Several partial discharges with frequent recharges are better for lithium-ion than one deep one. Recharging a partially charged lithium-ion does not cause harm because there is no memory. (In this respect, lithium-ion differs from nickel-based batteries.) Short battery life in a laptop is mainly cause by heat rather than charge / discharge patterns.
    • Batteries with fuel gauge (laptops) should be calibrated by applying a deliberate full discharge once every 30 charges. Running the pack down in the equipment does this. If ignored, the fuel gauge will become increasingly less accurate and in some cases cut off the device prematurely.
    • Keep the lithium-ion battery cool. Avoid a hot car. For prolonged storage, keep the battery at a 40% charge level.
    • Consider removing the battery from a laptop when running on fixed power. (Some laptop manufacturers are concerned about dust and moisture accumulating inside the battery casing.)
    • Avoid purchasing spare lithium-ion batteries for later use. Observe manufacturing dates. Do not buy old stock, even if sold at clearance prices.
    • If you have a spare lithium-ion battery, use one to the fullest and keep the other cool by placing it in the refrigerator. Do not freeze the battery. For best results, store the battery at 40% state-of-charge.
      ----------
    وترجمه داغون بعضی ازقسمتهای قسمت آخر:
    راهنمایی های ساده
    1. اجتناب از خالی کردن کامل باتری بدلیل این کار فشار زیادی بر روی باتری وارد می کند . خالی شدن های جزئی با پر شدن های متناوب برای باتری های لیتیومی بهتر است از یک بار خالی و پرشدن کامل. کوتاه شدن عمر باتری لبتاپ اصولا به علت حرارت است تا الگوهای پر و خالی شدن.
    2. باتری لب تاپ ها باید کالیبره شوند با خالی شدن عمدی بعد از هر 30 بار شارژ .
    3. باتری های لیتیوم- یونی باید در جای خنک نگه داشته شوند . اجتناب از قرار دادن داخل ماشبن داغ. برای نگه داری طولانی 40% شارژ داشته باشد.
    4. جدا کردن باتری از لب تاپ زمانی که به برق ثابت وصله پیشنهاد می شود. ( بعضی از سازندگان لب تاپ در مورد تجمع گرد وخاک و رطوبت در داخل محفظه باتری نگران هستند)
    5. اگر شما باتری اضافه دارید اون را با 40%شارژ داخل یخچال نگه دارید و از یخزدگی جلوگیری کنید.
    ترجمه کامل نیست اگه کسی می تونه بهتر تر جمه کنه عالی میشه.

12. 3 کاربر از Amir_Ans بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

اینا همون چیزاییه که توی صفحات قبلی هم گفته شده.. چیز جدید نداشتش.. ضمنن این حرف درست نیستش>>
    جدا کردن باتری از لب تاپ زمانی که به برق ثابت وصله پیشنهاد می شود.
    با رفتن برق آسیب بیشتری به لپتاپت وارد میشه..
    یه بار قبلن گفتم,باتریهای جدید مشکل دارن و باید گارانتی قبول کنه..

14. 2 کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اینا همون چیزاییه که توی صفحات قبلی هم گفته شده.. چیز جدید نداشتش.. ضمنن این حرف درست نیستش>>

با رفتن برق آسیب بیشتری به لپتاپت وارد میشه..
    یه بار قبلن گفتم,باتریهای جدید مشکل دارن و باید گارانتی قبول کنه..
    تایید می شه اونقدر گفتم که دیگه دوباره نمی گم چرا

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من وقتی fn و f 3 را میزنم باتری دیگه شارژ نمیشه . این کار شبیه وقتی است که باتری را در آوردی ؟؟؟ اگه این طوریه پس من اکثرا 40% نگهش دارم نظر شما چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •