lمن كه با صفحه اون مشكلي ندارم
مشكلم فقط با شارژش هست
مشكلم فقط با شارژش هست
مشكلم فقط با شارژش هست
در رابطه با سوال دوستمون بايد بگم كه با توجه به قيمت اين گوشي احتمالا 60 در صد بازم ويوتي ميخريدم ولي صبر ميكردم تku990 rا بياد تا مشكل شارژ هم نداشته باشم
در غير اين صورت يا
g700 يا w960 ميخريدم
براي بار هزارم تنها مشكل اين گوشي مدت نگهداري شارژش هست
همين
بهتره كه به صداش دست نزني .شركت خودش يه چيزي ميدونسته كه صداش رو زياد نكرده
صداي زياد و بي كيفيت بهتره يا صداي با بلندي وتوسط و با كيفيت؟
در ضمن وقتي صدا رو زياد كني و پشيمون بشي راه براي برگشت خيلي سخت ميشه
من كد رو دادم و تفاوت چندادني نديدم فقط احساس ميكنم كمي صدا خراب شده و صداش مثل صداي گوشي هاي 100 هزار تومني شده
بهتره كه به صداش دست نزني .شركت خودش يه چيزي ميدونسته كه صداش رو زياد نكرده
صداي زياد و بي كيفيت بهتره يا صداي با بلندي وتوسط و با كيفيت؟
در ضمن وقتي صدا رو زياد كني و پشيمون بشي راه براي برگشت خيلي سخت ميشه
من كد رو دادم و تفاوت چندادني نديدم فقط احساس ميكنم كمي صدا خراب شده و صداش مثل صداي گوشي هاي 100 هزار تومني شده
نظرتو ن در باره رنوار چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by meghdaad; 18-02-2009 at 18:23.
سلام دوستان چرا من وقتی روی حافظه خارجیم فیلم برداری می کنم تصویر هر چند ثانیه یکبار فریز می کنه ولی وقتی روی حافظه داخلی خود گوشی قرار می دهم همچنین مشکلی نداره ؟
دوستانی که فیلم برداری می کنند همچنین مشکلی رو ندارند ؟
دوست عزيز در پستهاي قبلي تعدادي از دوستان به اين موضوع اشاره داشتند ، گويا چاره اي نيست و اين يگي از باگهاي اين گوشي است.![]()
سلام . گوشی من KE990 هست که یک مشکل بزرگ دارم باهاش ( البته خودم به وجودش آوردم!!) . موقع Backup گرفتن از فولدر LGAPP با نرم افزار EFS Media Builder برای نصب تم ، یک لحظه گوشی Diconnect شد و از اون لحظه به بعد فقط یک صفحه ی زرد با نوشته ی Refreshing نمایش داده میشه و گوشی از کار افتاده . لطفاً اگر کسی قبلاً با همچین مشکلی برخورد داشته راهنمایی کنه .البته توی وب دنبال Backup گشتم اما پیدا نکردم.ممنون
ممنون از جوابي كه دادين حالا به نظر شما اگه باطري ku990 براش بگيرم آيا مشكل باطري حل مي شه؟ تو روييو هاي مختلف كه خوندم باطري ku990 طول عمر بيشتري داره
سلام
میبینم که ....................................
بابا دمتون گرم که انجمن ال جی رو زدید
چند وقت بود نمی تونستم بیام نت الان که اومدم دیدم ال جی هم دارای انجمن شد
تبریک می گم به همه دوستاران ال جی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)