اره خیلی حیف شد منم دوس داشتم هلند قهرمان شه ولی حیف!!!
اره خیلی حیف شد منم دوس داشتم هلند قهرمان شه ولی حیف!!!
اره اگه لایی رو 7 تا گل حسب کنیم.روسیه 9-1 بردش![]()
منم دوست داشتم.اما حیف شد.تازه داشت استعدادهاش شکوفا میشد.در عین نوجوانی وداع کرد!!![]()
تو فوتبال یه گل یعنی بردن و باختن. ضمنا گلهای دیگه شون هم مرده خوری بود. ولی دوتا گل که پرتقال زد واقعا ارزشش از صد تا گل آلمان بیشتره.نوشته شده توسط amirtoty
بالاک اون گلم نمیزد بازم از آلمان عقب بودن
آخه شما دیگه چرا. اینو همه حتی یوفا هم قبول کرده که بالاک مدافع پرتقال رو شارژ کرد .
ولی به نظرم روسیه شگفتی این جامه و آلمان رو هم میبرد.
هلند هم که روسیه رو دست کم گرفت و حذف شد.
ضمنا دوستی که میگفت هلند تو بازی با رومانی ذخیره هاشو آورد باید یه بار دیگه بازی رو ببینه! آخه قشنگ دقت نکرده.
راستی بچه ها من علت این اتفاق های عجیب رو فهمیدم! همش به خاطر پیش بینی های منه! آخه من هرچی رو امسال پیش بینی کردم برعکس از آب در اومد! نمونه ش به پست پایین که قبل از بازی هلند زدم برید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا پیش بینی های دیگم در مورد بازی ها که 90 درصد برعکس در اومد!
ناکامی خیلی بده.تازه من همه جا گفته بودم هلند قهرمانه!این از همه بدتره!حالا ایشالا یا المان یا اسپانیا قهرمانن.
خدا نکنه روسیه ببره.اینم کاشکی مث بقیه پیش بینی هات غلط باشه!!![]()
Last edited by eshghe eskate; 22-06-2008 at 12:34.
]
داری بدجور رو اعصابم راه میری . حالا یه بار دیگه اینجا پست بده اونوقت تو میدونی و من![]()
خداحافظ طرفدارای هلند . شاید تو تایپیک جام جهانی ببینمتون![]()
امیدوارم ناراحت نشی ولی نمیدونم چرا انقدر مزخرف میگی.وقتی باخته تیمت چرا انقدر سعی میکنی همه جا ارزش تیم حریفو بیاری پایین؟
کجای گلای آلمان مرده خوری بود؟
توی گل اول که بعد از یک و دو با یه پاس عرضی واقعا قشنگ شواین اشتایگر گل زد.
گل دوم هم که روی ضربه ایستگاهی بود که پرتغالیا جا موندن روش و زدن گل از روی ضربه آزاد هنره.
گل سوم هم درسته بالاک شارژ کرد ولی فریرا کلا پخی نبود که بخواد سرو بزنه و بازهم ضربه ایستگاهی و بازم تسلیم شدن پرتغال.
حالا گلای آلمان مرده خوری بود یا گل نونو گومژ که دروازه خالی توپ افتاد جلو پاش و زد توی گل.
گل دومشونو قبول دارم قشنگ بود چون سانتر و ضربه سر زیبایی بود ولی بقیه حرفات مزخرفه.
پرتغال جلوی آلمان باخت.همه روزنامه ها و کارشناسا بازی آلمان رو منطقی تر و بهتر از پرتغال دونستن.اونوقت طرفدارای سوخته ی پرتغال سعی میکنن از هر روشی برای توجیه کردن باختشون استفاده کنن.
تسلیت دوستان...
ایشالا برید واسه جام بعدی تلاش کنید
این همه اعتماد به نفس کاذب رو هم از خودتون دور کنید
دوستان من قبلا هم گفتم . تاكتيك هلند تو اين بازيا ضد حمله و مرده خوري جلوي دروازه بود. كه به نظر من گاس هيدينگ خوب دستشونو خونده بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)