اینو اولین باره از شما می شنوم!
100 یا 120 درجه بهتره از نظر من!
حالا اگه شما با اون راحتی اونو بگیر
اینو اولین باره از شما می شنوم!
100 یا 120 درجه بهتره از نظر من!
حالا اگه شما با اون راحتی اونو بگیر
سلام.
البته این مسائل یک کم سلسقه ای هست ضمن اینکه X1 هم کاملا" تخت نیست و یکم زاویه داره شما اگر با آِمیت 9502 تایپ کرده بودید متوجه عرض بنده میشدید.![]()
آره کاملا تخت نیست ولی بیشتر به Pro1 نزدیک هست تا Pro2 !!
حالا خدا کنه مشکلی پیش نیاره!
سلام.
انشاا.... که هیچ مشکلی بوجود نمیاد.
این تاپیک هم کم کم داشت به زیر خاکیا می پیوست..این درس و دانشگاه هم که فرصت نمیده..
به هر حال اگه کسی سوالی داشت در مورد گوشی من هستم..دوستان دیگه هم حتمن کمک می کنن.
.
در مورد کیبورد گوشی هم به نظر من هیچ مشکلی نداره..لب تاپ که نیست نتونی صفحه شو ببینی..وقتی کیبورد باز میشه سر جم 7-8 سانت بیشتر نیست..این گوشی اگه همه جاش بد باشه مطمئنا کیبوردش از بهترینهاست.
این گوشی چه مشکلاتی داره؟ منظورت از اون جمله ای که قرمز کردم چی بود؟ممنون از کمکاین تاپیک هم کم کم داشت به زیر خاکیا می پیوست..این درس و دانشگاه هم که فرصت نمیده..
به هر حال اگه کسی سوالی داشت در مورد گوشی من هستم..دوستان دیگه هم حتمن کمک می کنن.
.
در مورد کیبورد گوشی هم به نظر من هیچ مشکلی نداره..لب تاپ که نیست نتونی صفحه شو ببینی..وقتی کیبورد باز میشه سر جم 7-8 سانت بیشتر نیست..این گوشی اگه همه جاش بد باشه مطمئنا کیبوردش از بهترینهاست.
این گوشیو اگه بخوای بخری و با همون رامی که روش هست بخوای کار کنی مطمئنا همون هفته های اول دلت و می زنه..بخاطر هنگ بسیارر و سرعت نسبتا کم.
ولی اگه رامش و عوض کنی مطمئنا گوشیه خوبیه..هنگش به 2% می رسه..
سرعتشم خیلی زیاد می شه..البته بستگی به رامی که می ریزی رو گوشیت هم داره..من از رام انرژی استفاده می کنم..کارش حرف نداره..
اگه در مورد رام و رام عوض کردن هم اطلاع زیادی نداری بگو که یه توضیح مفصل برات بنویسم.![]()
سلام.
من فکر میکنم یکم اشتباه قضیه رو متوجه شده باشید.ما بحثی از بد بودن کیبرد گوشی نکردیم.من خودم به شخصه کیبرد این گوشی رو کیبرد خوبی میدونم اما تاچ پرو 2 رو بهتر میدونم.ما گفتیم پرو 2 بهتر از اینه نه اینکه این بده.
مثل اینه که ما بگیم هیوندا آزرا بهتر از هیوندا سوناتاست اما این دلیل نمیشه سوناتا بد باشه .(این فقط یک مثال بود برای باز کردن قضیه دوستان نیان بگن این 10 میلیون گرونتره یا اون فلانه و.....)
Touch Pro و هنگ...........................؟؟
من اولین بار اینو از شما میشنوم!!
خب 100% روش رام انرژی رو میریزم فقط شنیدم چند تا باگ داره! یکی اینکه Alarm درست کار نمیکنه و یکی از دکمه های کیبرد کار نمیکنن!!
راسته؟!
به نظر من که Pro1 خیلی بهتره! من طرفدار Pro1 هستم شدید
دوستان این بحث رو ادامه بدیم!! خیلی دوست دارم بدونم نقاط قوّتـت و ضعفــ این گوشــی چیه!!
امروز رفتم موبایل فروشی!!
با دوستم بودم!!
گفتم : آقا Touch Pro چنده؟
گفت : 550 تومن
گفتم : میتونم ببینم
گفت : حتما!
گوشی رو اورد و من یه نگاهی بهش انداختم و با کیبردش کار کردم و دادم دوستم هم نگاهی بندازه
گفتم : ببخشید میتونم Pro2 رو هم ببینم؟
گفت : بفرمایید
داد و من گرفتم و اسلاید رو دادم بالا و با دکمه های کیبرد الکی یه چیزی نوشتم!! بعد دادم به دوستم هم نگاهی انداخت
گفتم : این Touch Pro2 چنده؟
گفت : 740 تومن!!!
گفتم : حالا اینا از لحاظ رام و رم با هم فرقی هم دارن؟ (جواب رو میدونستم)
گفت : نه دو تاییشون از لحاظ رم و رام یکی هستن!
ادامه داد و
گفت : هر کی از من Pro2 خریده بعدش نیومده نظری بده ولی هرکی Pro1 خریده بعدش اومده گفته خیلی گوشی خوبیه (این رو درحالی گفت که فروش Pro2 براش با صرفه تر بود و برای من و دوستم هم نکته عجیبی بود که از Pro1 تعریف کرد)
**
نتیجه :: Touch Pro2 اصلا به قیمتش نمی ارزه مخصوصا من که با کیبرد هر دوشون کار کردم دکمه های Pro1 خیلی نرم تر از Pro2 بودن!!
دوستم هم همین عقیده رو داشت!!
به هر حال Pro1 بهتر از Pro2 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)