من تعجب مي كنم آخه همين چند روز پيش دانلود كردم 72 مگابايت بود جالا چه جوري شده 80 مگ(تحقيق مي كنم ببينم چي شده)
در ضمن راجب پروداكت كد چرا euro رو زدي بايد عربي رو ميزدي كه انگليسي هم داره(يك بار nss رو حذف كن دوباره نصب كن ببين چي ميشه)....
من تعجب مي كنم آخه همين چند روز پيش دانلود كردم 72 مگابايت بود جالا چه جوري شده 80 مگ(تحقيق مي كنم ببينم چي شده)
در ضمن راجب پروداكت كد چرا euro رو زدي بايد عربي رو ميزدي كه انگليسي هم داره(يك بار nss رو حذف كن دوباره نصب كن ببين چي ميشه)....
دقيقا مي خواد 81.2 مگابايت دانلود کنه .
nss رو هم حذف کردم و دوباره نصب کردم نشد . حتي تو يه ويندوز ديگه هم تست کردم نتونستم عوضش کنم . حالا نميشه يه بار ديگه عوضش کرد ؟
با سلام و درود فراوان خدمت شما عزیزان
من میخوام نرم افزار nsu رو از سایت نوکیا دانلود کنم ولی دانلود نمیشه اگه میشه یه امتحانی بکنید ببینید اشکال از سایته یا نه؟
سوال دیگه ای که داشتم اینه که آیا لازمه نرم افزار nss رو دانلود کنم؟ ممنون
اگه مستقیما نمیتونید از اونجا دانلود کنید از لینکهای دیگه استفاده کنید!
اگر پروداکت کد شما با پروداکت فایلهای اپدیت یکی باشه نمیخاد ان اس اس دانلود کنی وگرنه باید بوسیله ی این نرم افزار پروداکت کد رو تغییر بدید...
برنامه های ورزن جدید نوکیا 73 رو از کجا میشه دانلود کرد این فایلهایی که برای دانلود گذاشتید کار نمیکنه
ممنونم اشکال از نرم افزار Dap بود که دانلود نمی شد بالاخره دانلودش کردم
فقط چطور می تونم بفهمم پروداکت کد من با پروداکت فایلهای اپدیت یکیه یا نه؟
اگه گوشی رو نو خریدی و تا حالا پروداکت کد رو تغییر ندادی این کد رو زیر باتری روی برد نوشته
وگرنه برای فهمیدنش هم باید از nss استفاده نمایید....
کار نمیکنه یعنی چه پیغامی میده؟؟برنامه های ورزن جدید نوکیا 73 رو از کجا میشه دانلود کرد این فایلهایی که برای دانلود گذاشتید کار نمیکنه
Last edited by mostafa.m; 04-12-2008 at 09:08.
يك بار ديگه دقيقآ تمام فايلها رو چك كن ببين كاملآ و با اسم و تعداد بنويس تا ببينم خودشه(اونايي كه دان كردي)
تا حالا به همچين مشكلي بر نخوردم ولي خوب برو با كد #7370#* يك بار گوشي رو فرمت كن ببين بعدش چي ميشه مي توني تغييرش بدي يا نه؟؟؟؟؟
ولي يادت باشه كه از كنتاكت و مسيج هات و خلاصه هر چي تو فون مموري داري پشتيبان بگيري چون همه پاك ميشن....
خیلی ممنونپروداکتش یکی بود پس نیازی نیست nss دانلود کنم بازم ممنونم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)