تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 53 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 528

نام تاپيک: راهنمایی در انتخاب هدفون مناسب (شعبه دوم)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نظرتون درباره محوصلات denon چیه ؟
    من رفیقم یه مدله c452اش رو از دبی خریده میگه 150 تومن شده من گرفتم ازش تست کردم دیدم اصلا 150 تومن نمیارزه کیفیتش مثله ایرفونه فابریکه واکمنه خودم همون x1050 بود

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نظرتون درباره محوصلات denon چیه ؟
    من رفیقم یه مدله c452اش رو از دبی خریده میگه 150 تومن شده من گرفتم ازش تست کردم دیدم اصلا 150 تومن نمیارزه کیفیتش مثله ایرفونه فابریکه واکمنه خودم همون x1050 بود
    من هیچوقت محصولی ازشون رو حضوراً ندیدم یا تست نکردم ... Denon اساساً بعنوان کمپانی سازنده سینما خانگی و اینا معروف بوده و صرفاً در همین سالهای سری هدفونش رو برای کاربرهای رده متوسط و پایین تر معرفی کرده...

فقط نمی فهم چرا دوستت 150 تومن گرفته ؟!! .. یه گشتی که زدم قیمت حدودی اش 70-100 دلار بوده .. به نظر میاد توی ایران روی چنین هدفونی 150 تومن قیمت بذارن.. پس دوبی هم مثل ایران قیمت ها رو پرت می کنه؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم نمیدونم چرا 150 خریده ولی خوب بودش بد نبود

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

منم نمیدونم چرا 150 خریده ولی خوب بودش بد نبود
    هدفون های فول سایز Denon همیشه از بهترین ها بوده اند. از نظر بلندی صدا و Bass (اون چیزی که ایرانیا دنبالش هستند) خیلی عالی هستند. و اصولا برای DJ ها انتخاب های خوبی هستند. ولی earphone های denon اصلا معروف نیستند و موفق هم نبوده در این زمینه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    لطفا یه مقایسه ای بین کیفیت صدای هدفون سونی EX300 و کریتیو Aurvana In-Ear بکنید

و همینطور کیفیت صدای سونی nc33 و سونی ex300 را مقایسه کنید...(در حالتیکه نویز کنسلینگ خاموشه)
    و اگر قیمت ازش سراغ دارید تو بازار ایران بگید

..........................
    یه چیز دیگه هم اینکه قیمت هدفون کریتیو توی آمازون با بازار ایران تقریبا جور در میاد ولی قیمت های هدفون های سونی کمان رایانه خیلی بالاتر از آمازون هستش...آیا تو تمام نمایندگی های سونی تهران قیمت ها اینقدر بالاست؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    لطفا یه مقایسه ای بین کیفیت صدای هدفون سونی EX300 و کریتیو Aurvana In-Ear بکنید

و همینطور کیفیت صدای سونی nc33 و سونی ex300 را مقایسه کنید...(در حالتیکه نویز کنسلینگ خاموشه)
    و اگر قیمت ازش سراغ دارید تو بازار ایران بگید

..........................
    یه چیز دیگه هم اینکه قیمت هدفون کریتیو توی آمازون با بازار ایران تقریبا جور در میاد ولی قیمت های هدفون های سونی کمان رایانه خیلی بالاتر از آمازون هستش...آیا تو تمام نمایندگی های سونی تهران قیمت ها اینقدر بالاست؟؟
    EX300 سونی هدفون بسیار خوبیه از نظر قدرت صدا و کیفیت .. aurvana هم یکی از محصولات موفق کریتیو بوده و انتخاب خیلی خوبی به شمار میاد .. تفاوت اینها رو میشه اندک در نظر گرفت و هر کدوم رو که بخری، ضرر نکردی .. اما به عنوان یه قاعده کلی، کریتیو صدا گرم تر و باس قوی تری داره (برای کاربر ایرانی و سلیقه موسیقیایی اش خوشایند تره) .. در مقابل سونی صدای سردتری داره و اگه سبک های غربی می پسندی که تاکید روی سازهای زهی و صدای خواننده دارن انتخاب بهتری به نظر میاد...

توجه کن که ذائقه هر فرد با دیگری فرق داره و اگه بتونی اینا رو قبل از خرید تست کنی، حتماً بهترین انتخاب رو خواهی کرد.

//

در مورد هدفون هایی که قابلیت NC دارن، من قبلاً هم صحبت کرده ام که صرفاً وقتی سمت شون برید که واقعاً به قابلیت NC نیاز داشته باشید .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست من و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی رو ببین. خلاصه اش اینه که NC برای مصارف خاصه و اگه نیازی بهش نداری یا مشکلت رو حل نکنه ، چرا بخاطر این قابلیتش پول اضافه بدی (ضمن اینکه از نظر NC هم یه هدفون متوسط محسوب میشه -- NC های واقعی گرونتر هستند)

//

نمایندگی های سونی قیمت های خیلی منصفانه تری نسبت به کمان رایانه دارن .. کمان رایانه بعضی قیمت هاش رو شدیداً غیرمنصفانه گذاشته و قبلاً هم یکی دوبار در این مورد صحبت کرده ایم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست من رو ببین و تبادل پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به بعد)

7. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خیلی ممنونم جناب سیمور....
    من معمولا بیشتر موسیقی بی کلام و نیو ایج و البته بعضی سبک های متال گوش میدم...البته نیو ایج طیف گسترده ای داره ولی معمولا موسیقی هایی که من گوش میدم اکثر فضا دهی شده اند .....
    پلیرم هم s9 کوون هستش.....و الان هدفون ex35 سونی دارم که هدفون خیلی خوبی هستش ولی وقتی که از دانشگاه با اتوبوس برمیگردم و آهنگ گوش میکنم باز هم کمی صدای اتوبوس میاد....بخاطر همین میخواستم هدفون نویز کنسلینگ بگیرم ولی اینطور که شما میگید این هدفون ها خیلی برای اتوبوس کارساز نیستند....
    و اینکه من اصفهانم ....میخواستم ببینم اصفهان جایی را سراغ دارید یا اینکه باید بیام تهران و هدفون رو بخرم؟؟
    در آخر میخواستم بدونم با توجه به سبک موسیقی ای که من گوش میدم کریتیو رو بگیرم یا سونی رو؟؟؟؟

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

من معمولا بیشتر موسیقی بی کلام و نیو ایج و البته بعضی سبک های متال گوش میدم...البته نیو ایج طیف گسترده ای داره ولی معمولا موسیقی هایی که من گوش میدم اکثر فضا دهی شده اند .....
    پلیرم هم s9 کوون هستش.....و الان هدفون ex35 سونی دارم که هدفون خیلی خوبی هستش ولی وقتی که از دانشگاه با اتوبوس برمیگردم و آهنگ گوش میکنم باز هم کمی صدای اتوبوس میاد....بخاطر همین میخواستم هدفون نویز کنسلینگ بگیرم ولی اینطور که شما میگید این هدفون ها خیلی برای اتوبوس کارساز نیستند....
    و اینکه من اصفهانم ....میخواستم ببینم اصفهان جایی را سراغ دارید یا اینکه باید بیام تهران و هدفون رو بخرم؟؟
    در آخر میخواستم بدونم با توجه به سبک موسیقی ای که من گوش میدم کریتیو رو بگیرم یا سونی رو؟؟؟؟
    کریتیو in ear های خوبی هم داره مث ep630 و ep830 ولی شوما که نویز کنسلینگ میخی.
    یه سر مجتمع پارک بزن طبقه دوم فروشگاه مهر افزار کارای کریتیو و لاجیتک خوبی داره
    (نمایندگی این دو شرکته)

فکر کنم چاره کارت بدونم ولی سیمور جان هم باید تایید بکنه ببین من امروز میخوام برم اونجا میپرسم ببینم creative aruvana live داره یا نه نویز کنسلینگ نیست ولی تقریبا کل گوشو میگیره و فکر کنم جوابتو بده.

اگه ادرس مادرس خواستی بوگو منم اصف هستم.
    راستی s9 هتو از کوجا گرفتی؟
    Last edited by mamad gonzo; 29-12-2009 at 15:34.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من الان ex35 سونی دارم که فکر کنم بهتر از ep630 کریتیو باشه...
    میخواستم یه هدفون inear بخرم چون با این هدفون ها راحت ترم...و میخواستم یه چیز حرفه ای تر از هدفون سونی که دارم بخرم...
    بی زحمت رفتی مجتمع پارک قیمت Aurvana In-Ear کریتیو رو ازش بپرس....
    من s9 رو از مجتمع پارک طبقه اول گرفتم اسم فروشگاهش رو یادم نیست ولی تو کل اصفهان دو جا رو من دیدم کوون داشت یکی اول خیابان شیخ بهایی بود که محصولات کریتیو و کوون داشت و یکی دیگه هم تو مجتمع پارک بود...
    مرسی ...خوشحال شدم بالاخره یه اصفهانی تو این سایت پیدا کردم....

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کریتیو in ear های خوبی هم داره مث ep630 و ep830 ولی شوما که نویز کنسلینگ میخی.
    یه سر مجتمع پارک بزن طبقه دوم فروشگاه مهر افزار کارای کریتیو و لاجیتک خوبی داره
    (نمایندگی این دو شرکته)

فکر کنم چاره کارت بدونم ولی سیمور جان هم باید تایید بکنه ببین من امروز میخوام برم اونجا میپرسم ببینم creative aruvana live داره یا نه نویز کنسلینگ نیست ولی تقریبا کل گوشو میگیره و فکر کنم جوابتو بده.

اگه ادرس مادرس خواستی بوگو منم اصف هستم.
    راستی s9 هتو از کوجا گرفتی؟
    من الان ex35 سونی دارم که فکر کنم بهتر از ep630 کریتیو باشه...
    میخواستم یه هدفون inear بخرم چون با این هدفون ها راحت ترم...و میخواستم یه چیز حرفه ای تر از هدفون سونی که دارم بخرم...
    بی زحمت رفتی مجتمع پارک قیمت Aurvana In-Ear کریتیو رو ازش بپرس....
    من s9 رو از مجتمع پارک طبقه اول گرفتم اسم فروشگاهش رو یادم نیست ولی تو کل اصفهان دو جا رو من دیدم کوون داشت یکی اول خیابان شیخ بهایی بود که محصولات کریتیو و کوون داشت و یکی دیگه هم تو مجتمع پارک بود...
    مرسی ...خوشحال شدم بالاخره یه اصفهانی تو این سایت پیدا کردم....
    در مورد NC و کارآیی اش: ببین همونطور که گفتم، این مدل NC ، یه NC متوسط محسوب میشه ... NC های ارزونتر اغلب در حذف صداهای ممتد با فرکانس پایین (مثل صدای hum هواپیما یا موتور وسیله نقلیه) موفق تر هستند تا صداهای بالا که فرضاً توی اتوبوس بیشتر باهاشون مواجه هستی (صدای آدمها - ترمز - بوق - تق و توق!) ... از این نظر گفتم حواست باشه ..

//

سبک موسیقی و brand ک به نظر من با توجه به علایقی که ذکر کردی کریتیو برای شما مناسب تره ... در ژانرهایی که اشاره کردی توجه به باس و دامنه پایین فرکانس مهمتره.. به نظر میاد کریتیو عملکرد خوبی داره در این زمینه... هرچند توجه کنیم که در بازه قیمت زیر 100 تومن تفاوت ها اونقدر نیست ..

//

توصیه: البته خودت هم احتمالاً می دونی، ولی بازم میگم: به هیچ وجه بخاطر حذف صدای محیط، صدای موسیقی رو در هدفون زیاد نکن ... از نظر پزشکی، این خطرناک ترین شیوه استفاده از هدفونه (بخصوص بخاطر اینکه خود طرف متوجه این نمیشه که صدا رو چقدر زیاد کرده.. )

//

یه نکته دیگه: حتماً دیدی که خیلی از in ear ها به همراهشون چندین سایز سر-گوشی دارن ... استفاده از سر-گوشی بزرگتر که توی گوش کیپ تر بشه، یه راه ساده برای ایزوله کردن بیشتر صداس ..

بهرحال: حذف صدا در سفر (هواپیما و ...) یه مساله مرسومه ... هدفون هایی که واقعاً کارایی خوبی در این زمینه دارن ، اولاً بسیار گرون (چند صد تومن) و ثانیاً تقریبا غیرقابل دستیابی در ایران هستند .. بنابراین باید به همین گزینه های موجود بسازیم.. اگه احساس می کنی اون NC شاید کسری از مشکلاتت رو حل کنه برو سراغش .. وگرنه من فکر می کنم هدفون گرونتر صرفاً کیفیت صدای بهتری بهت بده تا ایزوله سازی بیشتر.

12. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •