این واسه ویندوز کار نمیکنه؟ خوب کسی ویندوز رو نداره؟!
این واسه ویندوز کار نمیکنه؟ خوب کسی ویندوز رو نداره؟!
آقا واسه ویندوز رو پیدا کردم تو فایل .security هستش
تشکر/
سلام
من میخواستم بدونم کدی وجود داره که بشه با اون در زمان تعیین شده به طور اتوماتیک مثلا در 15 دقیقه یه ستون رو از بانک حذف کنه
یعنی مثلا از بانک امیر - در فیلد نام ف ی ل ت ر کنه نام امیر و اون رو پاک کنه بعد از 15 دقیقه
حالا اگر کدی هست بزارین یا روشی دیگه ای بگید
تشکر//
کد پاک کردن رو که می دونی:
DELETE FROM ...
این رو توی یه فایل php می ذاری و بعد با cron یا تو ویندوز اسمش یادم نیست، یه task می ذاری اینجوری:
PHP /path/to/file.php
به مدت 15 دقیقه
-----
یا می تونی بگی هر بازدید کننده ای که اومد، زمانش رو بخونه و اگز برابر اون زمان تعیین شده بود، عملیات حذف رو انجام بده
-----
با SQL هم فکر کنم بشه ولی بلد نیستم
نه ببین
من تو جدول زمان دارم مثلا 11:20 یا 10 May مثلا این زمان دو ساعت بعد یا یه ماه بعد شد پاک کنه
اینطوری منظورم هستش
منظورت رو نفهمیدم
توضیح بیشتر بده تا متوجه بشم
ببین تو بانک amir یه فیلد دارم date و در یک ستون در فیلد date محتواش هست 11:50 من میخوام 5 دقیقه بعد این ستون رو پاک کنه اتوماتیک ( به ساعت 11:50 کاری نداشته باش (مثال زده بود ));
خب مال من هم همین کار رو می کنه دیگه!
خوب دیگه من هیچی نفهمیدم از اون یه مثالی بزن
دوستان یه نیگاه به این مثلا کد ی که نوشتم بندازید لطفا .قراره اطلاعات رو از پایگاه بگیره بعد تو یه جدول نشون بده
لطفا بگید که اصلا میشه از سوییچ استفاده کرد یا خیر چون از case:'نویسنده' ارور میگیره.دو اینکه ممکنه مشخص کنین این کد رو کجا بنویسم که مثل سایت bekhan.com اطاعات رو نشون بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد صفحه:
کمک کنین من واقعا در حچل افتادمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by avanteh; 09-06-2008 at 10:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)