اصفهان 660
------------------------------------------
من امروز خریدم. استفاده کننده حرفه ای نیسنم ولی اگه سوالی بود در خدمتم
اصفهان 660
------------------------------------------
من امروز خریدم. استفاده کننده حرفه ای نیسنم ولی اگه سوالی بود در خدمتم
Last edited by Bahram.EE; 30-04-2009 at 17:58.
گوشی مزخرفیه !!!!
فقط TOUCH DIAMOND 1
سلام.
علت ؟ ضمنا" این گوشی TOUCH DIAMOND 1 که گفتید تازه اومده یا قراره بیاد؟ یا منظورت همون TOUCH DIAMOND هست؟ که اگر این آخریه که 1 نداره.![]()
اسم جدید واسش گذاشتن.........بیخیال.....باشه فقط تاچ دایموند 1 .......ولی می تونی بگی برای چی فقط؟؟؟؟؟؟؟/
سلام.
حالا من اصلا" به اینم کار ندارم که فقط ,من میخوام بدونم که چرا اون یکی مزخرفه.!!!!
هر چند فکر میکنم که دیگه همه بدونن من در حال حاضر نه اینو دارم نه اونو فقط اینکه مزخرفه برام سوال شده که چرا!!!!!
علت مزخرف بودنش :
1-طراحی بد گوشی بزرگ بودن و سادگی
2-بزرگ بودن صفحه (غیر استاندارد )
3-نداشتن دکمه ی scorle لمسی
4-نداشتن دکمه ی enter در وسط گوشی .
و ...
من خودم TOUCH Diamond رو دارم .واقعا نسبت به 2 خیلی بهتر و بصرفه تره.
در حال حاظر بهترین طراحی گوشیه ماله TOUCH Pro II هست که فکر میکنم بالای یک میلیون 500 هزار تومن باشه.
من کارم گوشی موبایل هست .البته واردکننده هستم.از مرداد ماه دوباره شروع به کار میکن اگه خدا بخواد.
Last edited by SamGun; 11-05-2009 at 11:56.
1-كجاش بزرگه؟
2-نميدونستم بزرگ بودن ال سي دي بده. اتفاقاً ال سي دي diamond 1 خيلي كوچيكه
3-گوشي كه كاملاً لمسي هست ديگه به اين چيزا نيازي نداره
4-اينم مثل 3
دايموند 1 باتري خيلي ضعيفي داره ال سي ديشم خيلي كوچيكه. مموري نميخوره. دوربينش ضعيفه
ورژن تاچ فلو 2 از 1 جديدتره و نقص هاش بر طرف شده.دايموند 2 رم بيشتري داره. فيلم برداريشم بهتره.
فكر كنم اينا از اون چيزايي كه شما گفتيد خيلي مهمتر باشن
تاچ پرو 2 با قیمت حداکثر 800 تومان تو ایران میاد...اگرم بالا باشه فقط چند روز صبر کنی میاد پایین.
سلام.ا
تفاقا" دایموند یکی از گوشیهای اچ تی سی هست که ضعفهای بسیاری داره و HTC واسه بر طرف کردن اون ضعفها اومد دایموند 2 رو وارد بازار کرد ضمن اینکه جالبه که شما ال سی دی بزرگ رو ضعف میدونید!!!!!
احتمالا" از پاکت پی سی تون فقط برای تلفن زدن استفاده میکنید و کلاس گذاشتن .ضمن اینکه پرو 2 امکان نداره قیمتش به 800 تومن هم برسه من فکر میکنم شما قیمت یک جفتش رو گفتید 1,500![]()
البته اگر هم برسه مثل X1 در عرض یک هفته میرسه به اون چیزی که باید باشه.X1 رو هم من اولین بار با یک میلیون و چهارصدو هشتاد تومن دیدم یک هفته بعد شده بود 680 که من خریدم.
دوستان یک مقدار بیشتر در مورد باتری گوشی توضیح میدید ؟ حداکثر چه مقدار دوام میاره ؟ .... گوشی هم شنیدم خیلی لکه میگیر واقعیت داره ؟
در آخر اخرین قیمتش ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)