مرسی از پاسختون.
قابلیتهای پنهان گوشی چی هستن؟ و در دسترس بودن فایلهای سیستمی سیستم عامل چه فایده ای میتونه داشته باشه؟
با تشکر
مرسی از پاسختون.
قابلیتهای پنهان گوشی چی هستن؟ و در دسترس بودن فایلهای سیستمی سیستم عامل چه فایده ای میتونه داشته باشه؟
با تشکر
سلام دوستان
من هم دیروز این گوشی را خریدم. به غیر صفحه کلید سفتش دیگه آخر گوشیه
من در مورد افکت منو سوال داشتم. آیا راهی وجود داره که بشه اونو غیر فعال کرد. من قبلا p990 داشتم میشد حالت Transition را غیر فعال کرد اگه کسی میدونه ممنون میشم اطلاع بده.
همشهری یاشاPm تو چک کن تو هک 6220 خودم به کمکت نیاز دارم
![]()
دوربین گوشیم که تازه خریدم یه سری خط و نویز روش می آد،بردمش پیش فروشنده دوربینش رو تنظیم کرد و درست شد ولی دوباره ریخته به هم چکار کنم؟![]()
دوربینش روز اول که گرفتم نویز و خط و خطوط زیادی داشت.بردمش پیش فروشنده ،تنظیمش کرد و درست شد ولی دوباره ریخته به هم چکار کنم؟
سلام.
بدون مقدمه یه سوال.
دوستان قیمت گوشی نو و همچنین دست دوم چند شده؟؟؟
دست 2 که حدودا" باید 170 یا تو این رنج باشه ....
نوی اون هم که قیمتش یکم رفته بالا ...
شده 205 .... ولی چین و مجار و .... کلا یک قیمت هستند و همشون لیبل بوده و هیچ فرقی نمیکنن ....
دوستان یه سوال،
هک کردن این گوشی چه فایده هایی داره؟ غیر از نصب برنامه های ساین نشده و ان گیج، فایده ی دیگه ای هم داره؟
مثلا صداي استارت آپ و تصوير اونو عوض كنيد يا صداي شاتل دوربينو هنگام عكاسي قطع كنيد و حتا لوگو واسم گوشيتونو عوض كنيد و كلا در يك كلام مي تونيد خودتون رو گوشيتون مديريت كنيد وحالشو ببريد..
سلام دوستان
من هم دیروز این گوشی را خریدم. به غیر صفحه کلید سفتش دیگه آخر گوشیه
من در مورد افکت منو سوال داشتم. آیا راهی وجود داره که بشه اونو غیر فعال کرد. من قبلا p990 داشتم میشد حالت Transition را غیر فعال کرد اگه کسی میدونه ممنون میشم اطلاع بده.
__________________________________________________ ______________________
سلام بر شما و آفرين بر انتخابتون
براي حل مشكل شما
setting/theme/option/theme effects رو به حالت off تغيير بديد تا مثل بقيه دوستان حالشو ببريد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)