چه استقبالي شد!
سلام
من به همه بچه ها توصيه مي كنم از كاسپراسكاي استفاده كنند و خيال خود را راحت كنند
دوستان با روشهای 999 زدن و 00000 زدن و این جور سریالهای نامعتبر فقط میشه نورتون رو نصب کرد ولی بعد از وصل شدن به سایت سیمانتک و بروز رسانی نورتون از کار میفته. حالا هی بعضی ها بدون هیچ اطلاعی میگن من دو سال رجستر کردم من سه سال رجستر کردم. بابا چرا یه حرفه ای نمیاد مشکل این همه کاربرای نورتون رو حل کنه. نورتون احتیاج به یه کیژن سریال ساز داره. اگه کسی کیژن جدید رو داره معرفی کنه همه استفاده کنن.
jadokhial جان من هفته ی پیش نورتون رو نصب و با همون روش 000999 رجیستر کردم.
هیچ مشکلی هم نداشت تا دیروز که دیروزم آن اینستالش کردم البته روی کامپیوتر خودم نبود.
همگی بچه ها تست کردن و مشکلی نبوده.
استاد عزيز فكر نميكنم توصيه شما رو كسي توي اين تاپيك قبول داشته باشه.البته بابت اينهم خدا رو شكر ميكنم.كه هنوز هستند كساني كه گول تبليغات منفي را نخورند.كسپرسكي خوبه ولي نورتون بهتره بقول بعضيها.شك نكن بقول بعضيهاي ديگهنوشته شده توسط mndbnt
ممنونم از پاسخ درستی که دادید.نوشته شده توسط Mani_Borna
Only Symantec ,Only Norton ,Only XFX
مال من هم همين جور بود ولي پس از 10 روز بي مقدمه اكسپايرد شد . من تمام نرم افزار هاي نورتون رو نصب كرده بودمنوشته شده توسط sAsAn.K
![]()
معرفی سایت ها و وبلاگ ها...
edit by: Crackiکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود نسخه 2007 انتی ویروس نورتون
البته بتا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)