دوستان یه سری به شاتل هم بزنید شبا با سرعت 70 الی 60 دانلود میکنه سرعتش با روز یکیه
دوستان یه سری به شاتل هم بزنید شبا با سرعت 70 الی 60 دانلود میکنه سرعتش با روز یکیه
پهنای بالای 128 رو هفت خان رستم میگیرن یا درخواست که داده شد قبول میکنن؟
من یه کپی از کارت دانشجویی دادم گرفتم این ماه میخوام 1 مگ بگیرم که 2 تومن قیمتش با 512 فرق داره
منظورت چیه؟ سرعت 128 که حداقل سرعت هست! هفت خوان نمیخواد دیگه!![]()
این تاپیک شهرمون چرا هی میخوابه؟![]()
نخوابیده بیداره هر سوالی داری بپرس تا دوستان جواب بدن
سلام خدمت بچه های گل ارومیه ای ...
دوستان من در ارومیه دانشجو هستم و دو سه هفته بعد میخوام بیام ...یه خط اینترنت adsl میخواستم بگیرم گفتم از شما بپرسم کدوم شرکت بهتره...ممنون میشم راهنماییم کنید ...سرعت 128 یا 256 نامحدود مد نظرم هست ...از چندتا از کافی نت ها پرسیدم بیشتر میگفتن آنا بهتره ...نظر شما صد البته مفید تر خواهد بود ... ...منطقه هم خیام هست .....موفق باشید
سلام
اگه برای دانلود میخوایین که بهتره محدود بگیری.ولی اگه برای کار خاصی نیاز داری دوتا از isp های بزرگ ارومیه ؛ یکیش آنا هست و اون یکی ترکانت. آنا پهنای بالایی داره (50 مگ) ولی به گفته دوستان افت سرعت بعضی وقتا پیش میاد. اما ترکانت بعد از انا شرکت خوب و بزرگی هست ولی قیمتاش یکم فرق میکنه اما کیفیت شبکه بالایی داره و قطعی و افت سرعت نه (چون از این شرکت سرویس گرفتم و درواقع به صورت تجربی این رو عرض میکنم ولی آنا رو تا حالا استفاده نکردم) قیمت سرویسهای نامحدود این دو شرکت زیاد فرق نمیکنن و حدود 2000 تومن ترکانت بیشتر میگیره.
قیمت سرویسهای آنا که در سایتش میتونی ببینی:
قیمت سرویسهای ترکانت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ــ
ــ
شاتل هم در ارومیه تازگی نمایندگی ایجاد کرده. قیمتاش هم که مثل تهرانه و سراسری. کیفیتش رو خبر ندارم اما درکل ترکانت رو پیشنهاد میدم.
من که یک ماهه از شاتل گرفتم راضیم هر شب 1.2 گیگ دانلود داره
Speed?
Money?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)