آنتی برای موتورولا هم دارین؟
آنتی برای موتورولا هم دارین؟
مي خواستم بدونم كه اين Firewall كه توي SymantecSecurity هست بايد روي چه درجه اي باشه و كارش چيست
سلام دوست من اين قسمت از اين انتي ويروس بدرد اونائي ميخوره كه با گوشي به اينترنت وصل ميشن ودرست مانند فاير وال ويندوز عمل ميكنه ودر اون موقع درجه high مطمئن تر هستنوشته شده توسط mohammad hamed
موفق باشيد
سلام من گوشیم N-GAGE ! هر چی انتی ویروس تو این فروم بود دانلود کردم ولی یا نصب نشد یا اجرا نشد .
میخواستم ببینم کسی میتونه کمکم کنه:::تا حالا 3 بار گوشیمو به خاطر ویروس فلاش کردم!!!!لطفا کمک کنید!!!![]()
![]()
![]()
alex_pk: سايز نوشته اصلاح شد.
کسی نیست جواب ما رو بدهنوشته شده توسط mahdi_z100
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بچه ها گوشي من 6630 هست و از طريق بلوتوث ويروسي شدم ويروسي گرفتم که هر 5 يا 10 دقيقه به مدت 30 ثانيه لوگوي نوکيا مي آيد و بعد عادي مي شود چه کنم برنامه اي راه حلي؟
جون مادرتون کمکم کنيد تور خدا هر کي بلده بگه
سلام من تازه واردم!
دنبال انتي ويروس براي N80 گشتم نبود اگه دوستان لطف كنن ممنون ميشم![]()
یک آنتی ویروس بسیار قوی این بار هم برای ساير گوشيها باتوجه به مدل گوشي موبايل مورد نظر شما ميباشد ، این آنتی ویروس بسیار قوی از ورود ویروس به داخل گوشی و بروز مشکل جلوگیری خواهد کرد و گوشی شما را از هر نوع آلودگی پاک نگاه می دارد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Software
F-Secure Mobile Anti-Virus:
Symbian
Symbian OS 6.1: 7650, 3650, 3660, N-Gage and Siemens SX1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Symbian OS 7.x, 8.x: 3230, 6260, 6600, 6630, 6670, 6680, 6681, 6682, 7610, N70, N90, Panasonic X700 and X800
Symbian OS 7.x: Nokia 7710
Windows Mobile
Windows Mobile 2003 (SE) for Pocket PC Phone Edition
Windows Mobile 2003 (SE) for Smartphone [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Windows Mobile 5.0 for Pocket PC Phone Edition
Windows Mobile 5.0 for Smartphone [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)