اميد جان اگر چندتا كد تقلب داري به من بده درضمن بگو تو كجا بايد وارد كنم؟ براي پلي استيشن 2 ممنون
اميد جان اگر چندتا كد تقلب داري به من بده درضمن بگو تو كجا بايد وارد كنم؟ براي پلي استيشن 2 ممنون
آقا اين ترينرها ماله 1.2 هستن. آيا بخاطره اينه كه روي 1.3 من كار نميكنه؟ اگه اينطوره يه چيزي به من معرفي كنيد.
خيلي خيلي ممنون
اي عزيزان جان من كمك....
بازي 97 درصدش تموم شده همه را هم شكست دادم...ولي ستاره اي كه براي مسابقه باريزور هستش نمياد......
1.3 ؟ میشه بگید چه چیزهایی رو توی این ورژن تغییر دادن ؟
جارو خاک انداز جان . شما هم باید به اون مقداری که توی نمایشگر بالای صفحه ( که خسارت به پلیس و شهر رو اونجا نشون میده ) به شهر و پلیس خسارت وارد کنید و از دستشون توی یک تایم زیاد فرار کنید تا ستاره رازور بیاد .
موفق باشید .
Last edited by EhsanHF; 17-02-2006 at 13:06.
من ورژنهاي ديگه رو نداشتم كه بدونم.
كسي نميتونه كمك كنه؟
سلامنوشته شده توسط signal
بله سیگنال جان به خاطر این است که تراینر شما برای نسخه 1.3 نیست.
من یه تراینر برای این نسخه میزارم خودم تستش نکردم تست با خودت![]()
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
عزيزان يك كمكي در حق اين بنده بكنيد....من بازي را به 97 درصد رساندم ولي مسابقه ريزور ازاد نشد مي دونم بايدشهر نابود كنم واين حرف ها ولي يكي يك زحمتي بكشه يك سيو براي من بزاره كه فقط مسابقه ي ريزور ازاد باشه....ومن فقط مسابقه ي ريزور را انجام بدم....چون ديگه وقت ندارم خيلي ممنون...
خيلي خيلي ممنون Omid عزيز. خيلي باحالي
درضمن اين فايل 28 كيلو هست. پسوندي هم نداره . آيا درسته؟ حالا چيكارش كنم.
ببخش منو
سیگنال جان سلامنوشته شده توسط signal
من همین الان فایل رو دانلود کردم مشکلی نداره پسوند فایل هم zip هست که شما بعد از اکستراک کردن فایل با winzip or winrar خروجی به شما دو تا فایل می دهد که یکی از فایلها پسوندش exe هست اون رو اجرا می کنید و وقتی رو ی تراینر کلیک راست کنید تمام توضیحات در اون نوشته شده
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)