bootmi چیه ؟
بعدش تمام دستگاه ها کپی خور میشوند ؟ مثل 360 و PSP جنگولک بازی نداره ؟
و اینکه دیوایس یا برنامه چیت هم براش هست یا مثل PS3 و 360 خیبری از چیت نیست ؟
bootmi چیه ؟
بعدش تمام دستگاه ها کپی خور میشوند ؟ مثل 360 و PSP جنگولک بازی نداره ؟
و اینکه دیوایس یا برنامه چیت هم براش هست یا مثل PS3 و 360 خیبری از چیت نیست ؟
Bootmii یه برنامه است باید از سایتش دانلود کنی و تو یه رم sd بریزی و با یه سری مراحل(الان حال ندارم بگم) نصب کنی... قبل از اینکه منوی اصلی وی بالا بیاد bootmii میاد تا از دستگاه backup بگیری یا اگه بریک شده بود restore کنی ...
آره تمامشون کپی خور میشن...
یه برنامه هست به اسم Homebrew Channel (HBC) که با نصبش میتونی برنامه های هک رو که دست ساز هست توی دستگاه بریزی و با hbc اجرا کنی(البته یه رم SD حداقل 1gb نیاز است)...که برنامه ی چیت هم فکر کنم داشته باشه...من که خودم اهل چیت نیستم...
منم یکی خریدم
چند تا سوال :
Motion Plus چیه ؟ یه چیزی به این اسم روی باندلی که من گرفتم (مشکی) اضافه دادند به این اسم میچسبه تنگ موشن کنترلر .
چه طوری ویبراتور موشن رو خاموش کنم ؟ باطری رو میترکونه !
وی هم هارد داره مثل 360 ؟
هر SD کارتی باشه OK هست دیگه ؟ یه 2 گیگ پاناسونیک خریدم .
اون میله هه به جز تشخیص موقعییت موشن دیگه چی کار میکنه ؟
سلام,
من Resident Evil Archive 1 رو دانلود کردم اون هم با چه زحمتی.
حالا که میخوام با شبیه ساز اجرا کنم, تو فیلم ها و نشون دادن محیط مشکلی نداره ولی خود آدم ها رو کشیده نشون میده. که کل صفحه رو پر میکنن.
چی کار کنم؟ برای کسی همچین مشکلی اتفاق افتاده؟
تا اونجایی که من می دونم :
هارد می خوره .
اون موشن پلاس هم اگه بخری باعث می شه که کنترل بازی راحت تر بشه و حرکات بیشتری رو با دسته انجام بدی .
خیلی ممنون
الان دیگه واسه خودم تو WII یه پا متخصص شدم .
البته من اینو بگم که سری های جدید Wii کپی خور نمی شن ، نه نرم افزاری و نه سخت افزاری ، اطلاعات دوستان در مورد Wii نسبتا خیلی قدیمیه مثلا الان شما کنسولتون نرم افزاری کپی خور شده باشه اصلا مهم نیست بازی آپدیت داشته باشه که بخواد نگران بریک شدنش باشید ! در ضمن Bootmii هم روی همه Wii کار نمی کنه از جمله Wii خودم فقط رو یه سری مادر بورد ها کار می کنه ... کلا Wii به نظرم خیلی پیچیده تر از PSP .........
چرا سری های جدید هم کپی خور میشوند ! مال من آخرین نسخه هست و از این جدید تر هنوز نیومده و کپی خورش هم کردم .
Bootmii هم به صورت IOS نصب میشه و به صورت Boot2 نصب نمیشه و برای اجرا کردنش روی همین سری های آخر به Priiloader نیاز هست .
آپدیت ها رو هم از طریق سیستم منو هکس بلاک کردم و با خیال راحت همه کاری میکنم .
یعنی چی سری های جدید کپی خور نمیشن؟
اگه نشن که دیگه فایده نداره...
واقعا میگی یا داری شوخی میکنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)