سلام دوست عزیز بپرس جواب میدیم.
سلام دوست عزیز بپرس جواب میدیم.
من یدونه object سر مار درست کردم که روی خطوط grid با استفاده از اکشن align to grid حرکت میکنه,همچنین تونستم کاری کنم که وقتی به جهتی حرکت میکنه سر مار هم تو همون جهت قرار بگیره و وقتی در یک جهت حرکت میکنه دیگه نتونه مخالف اون جهت حرکت کنه(مثلا وقتی به سمت راست حرکت میکنه دیگه نتونه به سمت چپ بره و فقط به بالا یا پایین حرکت کنه).مشکل اینجاست که نمیدونم وقتی object سر مار با طعمه برخورد کرد چطور object دنباله مار در امتداد object سرمار تشکیل شود و از حرکات آن پیروی کند.اگه کدی یا سرنخی برای انجام این کار بدهید لطف بزرگی کرده اید![]()
با سلام
دوست عزیز من من درست کردم وقتی دشمن به دیوار برخورد می کند ولی من می خواهم کاری کنم که وقتی دشمن می خواهیم ان را بخوریم یعنی ابی میشوداز دیوار رد نشود و یک کد برای این بده و اگه این کد عست بگو این کد را در کجا بنویسم
ممنون![]()
ابتدا تشكر ميكنم...برای سوال اول راحتترین کار اینه:
1- انیمیشن پرش رو آماده کنید.
2- یک آبجکت بسازید با اسپرایت انیمیشن. ایونت هم یکی بیشتر لازم نداره، animation end ایونت و اکشن هم باشه jump to position. مختصات رو تا حدی که میخواید جلو بیفته بدید، relative هم فعال کنید.
بعدش (حتما این اکشن زیر اکشن قبلی باشه) یک change instance بزنید که آبجکت رو تبدیل کنه به آبجکت اصلی.
3- آبجکت اصلی کاراکترتون رو باز کنید و دکمه ای که میخواید پرش باشه بزنید، مثلا اسپیس، اونوقت از اکشن change instance استفاده کنید و آبجکت روهم، همونی که میپره انتخاب کنید.
اونوقت اسپیس که میزنید:
1- کاراکتر اصلیتون میشه کاراکتر در حال پرش.
2- آبجکت کاراکتر در حال پرش، وقتی انیمیشنش تموم شد، میپره به پوزیشنی که دادید، در جلو یا عقب یا به مورب خودش.
3- اونوقت بعد از پرش به پورزیشن، دوباره آبجکت میشه کاراکتر اصلی.
درضمن یادتون نره که origin اسپرایت پرش، در ساب ایمیج اول، مساولی باشه با سایز اسپرایت کاراکتر اصلی. مثلا اگر اسپرایت اصلی 100 پیکسله و پرش 200 پیکسل، باید اوریجینش رو روی 100 پیکسل قرار بدید.
سوال دوم:
از create اسنفاده کنید یا set alarm یا sleep، اونوقت check object، اونوقت move fixed.
راحت هم هست. یک ایونت create بسازید، اونوقت از کاندیشنال check object استفاده کنید، (not را فعال نکنید)، فاصله رو relative کنید، اونوقت یک بلاک شروع کنید. یک ثانیه به کاراکتر فرصت بدید تا دشمن رو ببینه (با آلارم یا اسلیپ) اونوقت move fixed رو بزنید. یک else هم بزنید، با شانس مثلا 10000000 لبه، که دشمن احمق باشه و بشینه از دو به کاراکتر شلیک کنه تا بازی جذاب شه. اونوقت بلاک رو ببندید.
بعدم بايد بگم در مورد سؤال اولم جواب داد ولي دومي رو كه اين بود.
2-ميخوام وقتي كه كاراكتر دشمن در نزديكي بازيكن باشه به طرفش حركت كنه و اسپرايت تغيير كنه.
مشكل دارم البته قبلا من يه كد ديدم كه در اين رابطه بود ولي روش كار با اون رو بلد نبودم.لطفا فورا كمك كنيد بسيار ضروري است و مهم...
در صورت امكان در اين باره يك سورس بگذاريد...
Last edited by hadibabaiy; 25-03-2009 at 22:40.
اگه بتونی سورس بدی خیلی عالی میشه.با سلام
دوست عزیز من من درست کردم وقتی دشمن به دیوار برخورد می کند ولی من می خواهم کاری کنم که وقتی دشمن می خواهیم ان را بخوریم یعنی ابی میشوداز دیوار رد نشود و یک کد برای این بده و اگه این کد عست بگو این کد را در کجا بنویسم
ممنون![]()
حالا این برنامه رو از کجا دانلود کنم؟
لطفا لینکش رپید شیر نباشه
يكي نيست به سؤال هاي ما جواب بده...
سلام دوستان من یه سوال داشتم میخوام بدونم چطور باید توسط کارکترم تیراندازی کنم؟؟؟من کل بازی رو در حد نه چندان عالی درست کردم اسم بازیم هم(little halo)که واقعا کاراکترمو خوب دراوردم فقط نمیدونم باید چطور تیراندازی کنم؟؟!؟اگه میشه فقط مبتدی تر بگین چون تازه شروع کردم....
من شايد بتونم كمكتون كنم لطفا سبك بازي خود و نياز هاي خود از اين شليك كه مثلا چطور باشه بگيد...سلام دوستان من یه سوال داشتم میخوام بدونم چطور باید توسط کارکترم تیراندازی کنم؟؟؟من کل بازی رو در حد نه چندان عالی درست کردم اسم بازیم هم(little halo)که واقعا کاراکترمو خوب دراوردم فقط نمیدونم باید چطور تیراندازی کنم؟؟!؟اگه میشه فقط مبتدی تر بگین چون تازه شروع کردم....
خوب بازی یه جورایی action و 2 بعدی و شبیه به بازی ماریو ولی فرق میکنه و میخوام که یه جوری تیراندازی مثله خود هالو باشه و تفنگش هم فضایی البته خودم تفنگشو طراحی کردم و فقط نوع تیر هاست که به نظر خودم فضایی باشه عالیه.یه مشکل دیگه دارم که دوست دارم دشمن هم تیراندازی انجام بده و فقط نگاه نکنه و در صورت برخورد بتونه منو شکست بده دوست دارم که تیراندازی انجام بده.فقط یه مشکل دیگه دارم من یه کدی دارم که ماله تیراندازیه اینکدو میگم:
If(can_shoot==true) { Instance_create(self.x,self.y,OBJECT); Can_shoot=false; Alarm[0]=25; }
فقط اینو میخوام بدونم که برای تیراندازی توسط کاراکتر خودمون باید کنار آجکت 0 بزنیم؟؟؟آخه اسم آبجکت کاراکتر object0 میخوام بدونم اینجا هم باید صفر بزاریم یا نه؟؟!!!بعد با کدوم تیراندازیه؟؟میخوام بدونم کجای کد تغییر بدم که مثلا با زدن دکه A تیراندازی کنه...ممنون از شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)