سلام
دوستان من وقتی متن یک pdf رو کپی میکنم تبدیل به علامت سوال میشه. فونت bnazanin هم همراش embded هست. نه به صورت دستی میشه کپی کرد و نه با برنامه هایی که معرفی کردید
همش تمام نوشته ها تبدیل به حروف ناخوانا میشه
میشه راهنمایی کنید؟
سلام
دوستان من وقتی متن یک pdf رو کپی میکنم تبدیل به علامت سوال میشه. فونت bnazanin هم همراش embded هست. نه به صورت دستی میشه کپی کرد و نه با برنامه هایی که معرفی کردید
همش تمام نوشته ها تبدیل به حروف ناخوانا میشه
میشه راهنمایی کنید؟
سلام فایل های pdf قبلا اجرا می شدن ولی هالا نمیدونم چرا بعضی از اونا اجرا نمیشن برام پیام میده there wasnan error opening thisndocumekt.nthenpathndoesnnot exist.مشکل کجاست چی کنم؟
سلام.
فکر می کنم اسم فایلهای pdf یا فولدر مربوط به آنها با کاراکترهای فارسی هست. اسم اونها را با کاراکترهای انگلیسی بنویسید و مسئله را چک کنید.
»» عنوان تاپیک رو متناسب با مشکل انتخاب کنین
عنوان ویرایش شد
سلام
فرض کنید یه کتاب چند صد صفحه ای pdf داریم که اسکن شده یه کتاب هست
این کتاب رو باز کردن و روی اسکنر گذاشتن و اسکن کردن به صورتیکه توی هر صفحه فایل pdf دو تا صفحه کتاب هست (یکی راست و یکی چپ)
اگه بخواهیم این نوع فایل pdf رو روی صفحه ebook reader بخونیم خیلی سخته
ولی اگه بشه کاری کرد که توی هر صفحه pdf یه صفحه کتاب باشه عالی میشه
نظری دارین که چطوری این کار رو بکنیم
با ابزاری مثل split هم به نتیجه نرسیدم
اگه منظورم رو درست متوجه نشدید فایل ضمیمه رو نگاه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چطور یه فایل PDF رو از حال secure بودن در بیاریم ؟
البته کارهای زیر رو انجام دادم و به نتیجه نرسیدم :
یه print ازش بگیریم با یه برنامه مثل PDF factory (نمیشه به دلیل اینکه گزینه print در حال not allowed است)
با برنامه ای مثل PDF password cracker pro از قفل بودن درش بیاریم (نمیشه چون روش رمز گذاشتن و باید چند سال کامپیوترم رو بذارم تا رمز رو حدس بزنه)
توضیح اخلاقی : کار بد یا سوء استفاده از اون فایل نمی خوام بکنم فقط از حالت secure در بیاد تا بتون کادر دورش رو حذف کنم و راحت تو reader بخونمش
سلام
من از آروبات ريدر 10 استفاده مي كنم . فايلهاي pdf ي رو كه با اون وا مي كنم موقع پرينت ، فونتها فشرده ميشه . ولي رو
سيستم فونت نرماله. با آكروبات 6 و 8 همچي اتفاقي نميفته !
مرسي از جوابتون![]()
سلام
چطور باید بدونم سایز کاغذ اون پی دی اف چی است
2- چطور حالا سایزش برگه های پی دی اف شده هر چه که بود اون ها را در سایز دلخواه مثلاً آچهار پرینت بگیریم
سلام
این پست رو ببینید به دردتون میخوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگم لینک دانلود دارید
من تو گوگل می زنم تو سایت های خارجی میاره (که من اصلاً لینک دانلود پیدا نمی کنم)
تو سایت های فارسی نمی یاره نمی دونم چرا
با اینکه می نویسم دانلود برنامه .....
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
چطور میشه سایزش رو فهمید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)