ای کاش با این تست می کردی نتیجه اش دقیقتر است.
ولی سرعتش که خیلی خوب است .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک سوال جدیدا چیزی را اپگرید نکردی؟(شاید بخاطر ان باشد)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ای کاش با این تست می کردی نتیجه اش دقیقتر است.
ولی سرعتش که خیلی خوب است .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک سوال جدیدا چیزی را اپگرید نکردی؟(شاید بخاطر ان باشد)
چرا سی پی یو مو ارتقا دادم ولی قبل از ای دی اس ال حالا من چیکار کنم.در ضمن حالا تست نمی خواد کاش خودت الان اینجا بودی می دیدی اونوقت می فهمیدی که سرعتش به اندازه دایال اپ هم نیست چه برسه به ای دی اس ال یه مشکل دیگه هم پیدا کردم اونم اینه که دیشب اخرین بار که دیس شدم خواستم دوباره کاننکت شم ولی ارور 786 رو داد .تو
Last edited by LORD SCORPIAN; 29-06-2008 at 14:36.
سلام دوست عزیزم
-=- اونطور که متوجه شدم می خواین بگین که شرکت از دانلود فایلهای بزرگ شما جلوگیری می کنه ؟ درسته ؟
-=- الان شما داری ماهانه یا سه ماهه چقدر میدی به همارا ؟
-=- این تستی که با Speedtest.net زدی با قبلی کلی فرق داره که !
-=- این عکسی که انداختی مربوط به زمانیه که سزعت رفته بالا ( آخرای هفته ؟ ) یا مال روزای عادیه ؟
نمیدونم دو پورت و تک پودت چیه...
از ماکس نت...
خودش tplink و SMC رو توصیه می کنه...![]()
بله.
حدودا 40 تومن.
والا من که فرقشو نمی دونم ولی من از یه برنامه شتاب دهنده سرعت اینترنت استفاده میکنم شاید به خاطر اون باشه.
نه همن صبح این تست و انجام دادم.
اگه مثل من زیاد وسواس داری در مورد مارک و کیفیت و این جور چیزا این پایینو بخون :
مودمای دو پورت USB و LAN دارن و میشه گفت انتخاب آینده نگرانه ایه
ایسوس که فکر نکنم بتونی پیداش کنی ( یه زمانی صبانت خودش می فروخت )
دی لینک هم که فروشندش پاساژ سهند زیر زمین سمت چپ هست
یو اس رو بوتیک هم برو سایت infogostar قیمتش رو ببین خواستی سهند نماینده داره
اگه یه یوزر معمولی هستی و می خوای فقط اموراتت بگذره فرقی نمیکنه هر مودمی می خوای بگیر
SMC و TPlink یا LinkSYS
ولی در کل خودت بری از بازار بخری به صرفته این ماکس نت قیمتاش خیلی بالاست
( TP-LINK : تومان 48,000 ) و ( SMC : تومان 52,000 )
منظورم این بوود که تو تست اول سرعتتو در حد مگابیت نشون میده و تو تست دوم در حد 128 کیلو بیت و پایین تر آخه مگه میشه این همه تفاوت باشه ؟
ولی به نظرم مشکل از جای دیگس
شما سرویس 256 نا محدود گرفتی که دانلود کنی
این همارا نمیتونه این کارو بکنه
معمولت موقع دانلود چه جور فایلی با چه حجمی قطع میشه ؟
نکنه اشکال از سیم تلفن و مودم و این جور چیزا باشه ؟
-=- اکه زیاد دانلود داری باید بین دو شرکت همارا و ماکس نت یکی رو انتخاب کنی ( سرویس نا محدود )
-=- اگه دانلودت معمولیه شاتل و ماکس نت و صبانت هست ( سرویس با محدودیت حجمی متوسط )
-=- اگه دانلودت کمه سرویس محدود همارا و اکونومی شاتل هست ( سرویس با محدودیت حجمی خیلی کم )
Last edited by MaSoOd; 29-06-2008 at 19:50.
سلام بچه ها
یادتونه چند وقت پیش گفتم همارا داره IP هاش رو عوض میکنه ؟
چند هفته بوود که نمیتونستم به سایت بانکداری اینترنتی بانک ملت برم بعد فهمیدم که بانک ملت IP های غیر ایرانی رو بلاک کرده
همارا زنگ زدم گفتش که ما خودمون IP هامونو عوض کردیم تا یوزرا مشکل دانلود از رپیدشیر نداشته باشن
از دوستان شاتل و صبانت و ماکس نت خواهش می شود یه بررسی کنن ببینند IP شون مال کدوم کشوره ؟
تو این سایت : cmyip.com
میگم بچه ها ماکس نت خوبه ؟ (128 یا 256 نا محدود)
من می خوام فیلم دانلود کنم موندم ماکس بگیرم یا همارا ؟ همارا که اینه اوصافش
نظرتون در مورد ماکس چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)