تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 99 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خواهش می کنم ...

سوال دارید بپرسید مشکلی نیست... فقط به این بخش باید مربوط باشه

من با نورتون گوست 14 یک بکاپی از درایو C گرفتم که حدود 10 گیگ شد حالا سوال من اینجاست این 10 گیگ رو چطوری بریزم توی دی وی دی ؟((یک فایل 10 گیگی با فرمت نورتون))
    خوب روش های مختلفی وجود داره ... یکی این که اون رو با نرم افزاری مثل winrar به part های 700 مگابایتی برای سی دی یا 4.4 گیگابایتی برای دی وی دی تقسیم و جداگانه رایت کنید و داشته باشید و هر وقت نیاز بود روی یک پارتیشن آنها را extract و استفاده کنید

راه بعدی باید هنگام خود بک آپ گیری روی دی وی دی مستقیم رایت کنید ... در این حالت خود نرم افزار براتون مشابه کار اول رو انجام میده بسیار بهتر و دقیق تر.

راه آخر هم اینکه فکر کنم خود نرم افزار ghost گزینه ای داشت که مستقیم کار اول را انجام میداد و می تونستید راحت فایل های مورد نظر را رایت و در هنگام ریکاوری دیسک ها را به نوبت قرار داده و کار برگرداندن اطلاعات را انجام بدید ... فکر کنم این گزینه در اپشن های آن وجود داشته باشد

نکته مهم : اگر میخواهید با گاست کار کنید حتما باید ورژن bootable رو داشته باشید تا بتوانید اطلاعات پارتیشن C را برگردانید چون گاست نمیتونه فایلهای v2i را حین کار ویندوز پیاده سازی کنه ... مجموعه نرم افزاری لرد5 نسخه 10 بوت رو داشت و توی بازار بگردید نسخه 12 بوت هم هست

2. 2 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض یک مشکل

با سلام و تشکر از تاپیک مفیدتون

من همون اول که لب تاپ گرفتم توسط ویندوز ویستا یک پارتیشن جدا کردم ولی الآن که می خوام دوباره توسط ویندوز پارتیشن جدا کنم فضای کافی رو در اختیارم نمیزاره حتی وقتی که page فایلهارو صفر میکنم.

با استفاده از پاراگون 8.5 هم این error رو میده:
    Incorrect dir structure-errors in dir tree. chk disk shoud be used to correct.

لطفا کمک کنید، چون من خیلی به پارتیشن اضافی نیاز دارم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام و تشکر از تاپیک مفیدتون

من همون اول که لب تاپ گرفتم توسط ویندوز ویستا یک پارتیشن جدا کردم ولی الآن که می خوام دوباره توسط ویندوز پارتیشن جدا کنم فضای کافی رو در اختیارم نمیزاره حتی وقتی که page فایلهارو صفر میکنم.

با استفاده از پاراگون 8.5 هم این error رو میده:
    Incorrect dir structure-errors in dir tree. chk disk shoud be used to correct.

لطفا کمک کنید، چون من خیلی به پارتیشن اضافی نیاز دارم.

پیغام میگه در مسیر فایلهای ساختاری دیسک ارور هست ... باید یک اسکن دیسک کامل در پارتیشن سیستم انجام بدید :

chkdsk X: /f

که X نام پارتیشن مثلا C هست

پیشنهاد میکنم با نسخه boot پاراگون کار کنید چون نسخه ویندوز آن ضعیف و ناکارآمد هست

این دو نرم افزار برای تصحیح پارتیشن ها و چک و تست کردن دیسک هم خوبه ، استفاده کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

9 26 صفحه

با سلام و خسته نباشید خدمت دوست گرامی رجیستر،من یه fw 140 گرفتم و فورا بوسیله ی سیستم ریکاوری خود ویستا dvd recovery ساختم.بعد از مطالعه ی تمامی تاپیک تا اینجا چند تا سوال برام پیش آمده و ممنون می شم که پاسخ تک تک رو بدید:
    1-هنگام تولید ریکاوری می شد یک dvd تولید کرد یا 2 تا که من دو تایی ساختم،کار خوبی کردم؟ فرق این 2 تا چیه؟ اون یکی رو هم بسازم یا لازم نیست؟
    2-با این حساب من یک کپی از درایو ریکاوری که 8.2 گیگ بود دارم.آیا این dvd ها قابلیت تولید دوباره ی درایو ریکاوری رو مثلا موقع تعویض هارد یا از دست رفتن (یا از دست بردن)درایو ریکاوری به همون صورت قبلی دارن و من دیگه لازم نیست مثلا با ghost از این درایو مخفی یا از کل هارد image بگیرم؟چون خیلی باهاش حال میکنم و حجمی که رو هارد گرفته رو نیاز ندارم می خوام مطمئن باشم که بعدا به همین صورت می شه ایجادش کرد.(آیا مثل media direct cd توی دل باید با چیز خاصی هاردو تنظیم کرد یا....؟یا اگه factory setting رو بزنم خودش همه ی هاردو به ice age میبره و ریکاوری مخفی دوباره تولید می شه و بقیه رو هم c می گیره و همه می رن خونشون؟)
    3-محدوده ی بازگشت امکانات تو ریکاوری چقدره؟این ویندوزی که نصبه غیر از درایورهای کامل،امکاناتی از خود سونی داره با مثلا vaio wallpaper و office و ...،در ضمن یه پوشه film trailer تو درایو c داره و چیزای دیگه که نمیدونم با ریکاوری همه ی این اشانتیون ها برمی گردن یا باید از درایو c هم ghost بگیرم؟!
    3-اگه بخام یه ویندوز ultimate نصب کنم می شه از ریکاوری واسه نصب درایورها یا هر چیزی روی ویندوز جدید استفاده کرد یا باید حتما برم از سایت بگیرم؟چطوری میشه!؟(آخه فکر می کنم باید فایلا توش باشه که میتونه نصب کنه دیگه!)
    4-ghost 12 bootable خوبه؟این که می گن paragon با ویستا مشکل داره اگه از bootable استفاده کنم و بوت کنم حل می شه یا مسئله ی chipset هارد های جدید و....(خدا می داند)بوجود می آد؟
    5- من همین روال رو باید برای xps m1530 وی این هفته اجرا کنم.آیا چیز دیگه ای هست که باید بدونم یا اون هم مثل همینه؟(خواهش دارم جسارتا خودتون تک تک سوالا رو مخصوصا سوال 3 برای xps مد نظر قرار بدید!)
    خودم که خسته شدم،شما رو نمی دونم!
    Last edited by j.sebastian.bach; 20-11-2008 at 16:08.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام لپتاپ من siemens با سيستم عامل ويستا ميباشد ميخواستم از درايو unallocated كه تغريبا 120 GB است بكاپ بگيرم و بعد فرمتش كنم لطفا بطور دقيق طريقه بكاپ گرفتن از درايوهاي مخفي را آموزش دهيد چون من هرچي تو سايت شما و ديگران جستجو كردم ديدم كه اكثر عزيزان اول پارتيشنها رو تغيير دادن و به مشكل بر خوردند و اگر اين آموزش تو سايت شما هست لطفا لينكش رو بذاريد چون اينقدر گشتم كه چشام دراومد با تشكر از عزيزان
    Last edited by hot_boys2005; 21-11-2008 at 22:51.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت دوست گرامی رجیستر،من یه fw 140 گرفتم و فورا بوسیله ی سیستم ریکاوری خود ویستا dvd recovery ساختم.بعد از مطالعه ی تمامی تاپیک تا اینجا چند تا سوال برام پیش آمده و ممنون می شم که پاسخ تک تک رو بدید:
    1-هنگام تولید ریکاوری می شد یک dvd تولید کرد یا 2 تا که من دو تایی ساختم،کار خوبی کردم؟ فرق این 2 تا چیه؟ اون یکی رو هم بسازم یا لازم نیست؟
    2-با این حساب من یک کپی از درایو ریکاوری که 8.2 گیگ بود دارم.آیا این dvd ها قابلیت تولید دوباره ی درایو ریکاوری رو مثلا موقع تعویض هارد یا از دست رفتن (یا از دست بردن)درایو ریکاوری به همون صورت قبلی دارن و من دیگه لازم نیست مثلا با ghost از این درایو مخفی یا از کل هارد image بگیرم؟چون خیلی باهاش حال میکنم و حجمی که رو هارد گرفته رو نیاز ندارم می خوام مطمئن باشم که بعدا به همین صورت می شه ایجادش کرد.(آیا مثل media direct cd توی دل باید با چیز خاصی هاردو تنظیم کرد یا....؟یا اگه factory setting رو بزنم خودش همه ی هاردو به ice age میبره و ریکاوری مخفی دوباره تولید می شه و بقیه رو هم c می گیره و همه می رن خونشون؟)
    3-محدوده ی بازگشت امکانات تو ریکاوری چقدره؟این ویندوزی که نصبه غیر از درایورهای کامل،امکاناتی از خود سونی داره با مثلا vaio wallpaper و office و ...،در ضمن یه پوشه film trailer تو درایو c داره و چیزای دیگه که نمیدونم با ریکاوری همه ی این اشانتیون ها برمی گردن یا باید از درایو c هم ghost بگیرم؟!
    3-اگه بخام یه ویندوز ultimate نصب کنم می شه از ریکاوری واسه نصب درایورها یا هر چیزی روی ویندوز جدید استفاده کرد یا باید حتما برم از سایت بگیرم؟چطوری میشه!؟(آخه فکر می کنم باید فایلا توش باشه که میتونه نصب کنه دیگه!)
    4-ghost 12 bootable خوبه؟این که می گن paragon با ویستا مشکل داره اگه از bootable استفاده کنم و بوت کنم حل می شه یا مسئله ی chipset هارد های جدید و....(خدا می داند)بوجود می آد؟
    5- من همین روال رو باید برای xps m1530 وی این هفته اجرا کنم.آیا چیز دیگه ای هست که باید بدونم یا اون هم مثل همینه؟(خواهش دارم جسارتا خودتون تک تک سوالا رو مخصوصا سوال 3 برای xps مد نظر قرار بدید!)
    خودم که خسته شدم،شما رو نمی دونم!

0 -خیلی شلوغ پلوغ نوشتی ... من از جواب دادن اینطور نوشتن ها بدم میاد

1- سلام ، دی وی دی تک فشرده تره و زمان بیشتری رو برای ریکاوری می طلبه چون باید بیشتر عمل اکسترکت رو انجام بده و بعضی نرم افزارها رو نداره که جانبی نصب می شوند. اما حمل و نگهداری اش ساده تر هست... دو تایی پیشنهاد میشه

2- قبلا توضیح داده شده تنها مزیت ghost نسبت به خود ریکاوری اینه که سریعتر هست و هر زمانی که میخواهید بهمراه کلیه نرم افزارها و تنظیمات بک اپ گیری و بازگردانی انجام میدید ... اما استاندارد ریکاوری هست و مزیتش اینه که سیستم رو صفر کارخانه ای میکنه.

3- خیر اشانتیون ها رو نمی زاره ... wallpaper و ... هستند اما تریال فیلم ها می پره ! کلا همه چیز صفر میشه فکر کن الان خریدی !

4- ریکاوری فقط پارتیشن C رو عوض میکنه و درایورها رو در اختیارتون نمیزاره ... باید یا از درایورها با برنامه Driver genuine backup ، پشتیبان بگیرید یا از سایت تهیه کنید. امکانش هست درایورهایی که دانلود می کنید سازگاری با نسخه ultimate نداشته باشند

5- ghost ورژن 14 و پاراگون و ... با هیچ چیپستی مشکل ندارند. بیشتر کاکردشون به مهارت و تجربه کاربر بستگی داره ... به نظرم گاست بسیار بهتره تا ریکاوری چون حتی می تونید با بخش ghost explorer فقط بخشی از بک آپ مثلا بخشی از یک فولدر توی پارتیشن را جای خود برگردانید در صورت خرابی در چند ثانیه ... نه مثلا تعویض کل ویندوز !

6- برای XPS برنامه ریکاوری وجود نداره چون خودش دیسک داره. اگر میخواهید همه چیز رو کامل داشته باشید باید ghost بگیرید هرچند چیزی برای از بین رفتن نداره !

امیدوارم تا یک ماه سوال نزنید با این همه سوال !

9. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام لپتاپ من siemens با سيستم عامل ويستا ميباشد ميخواستم از درايو unallocated كه تغريبا 120 GB است بكاپ بگيرم و بعد فرمتش كنم لطفا بطور دقيق طريقه بكاپ گرفتن از درايوهاي مخفي را آموزش دهيد چون من هرچي تو سايت شما و ديگران جستجو كردم ديدم كه اكثر عزيزان اول پارتيشنها رو تغيير دادن و به مشكل بر خوردند و اگر اين آموزش تو سايت شما هست لطفا لينكش رو بذاريد چون اينقدر گشتم كه چشام دراومد با تشكر از عزيزان

پارتیشن unallocated رو نمیشه بک آپ گرفت ! همونطور که نمیشه نان نپخته را خورد ! باید اطلاعات موجود باشه و همچنین FAT سیستم و پارتیشن ها تا بک آپ گیری کنید

آموزش نرم افزار و شیوه ها از حوصله من خارجه ! توی بازار آموزشش هست برای آماتورها و همچنین این اموزش برای شما کافیه اگر تمام مطالب رو بخونید و استفاده کنید

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پارتیشن unallocated رو نمیشه بک آپ گرفت ! همونطور که نمیشه نان نپخته را خورد ! باید اطلاعات موجود باشه و همچنین FAT سیستم و پارتیشن ها تا بک آپ گیری کنید

آموزش نرم افزار و شیوه ها از حوصله من خارجه ! توی بازار آموزشش هست برای آماتورها و همچنین این اموزش برای شما کافیه اگر تمام مطالب رو بخونید و استفاده کنید

موفق باشید
    من فقط ميخوام بدونم با چه برنامهايي ميشه وارد درايو unallocated كه بكاپ داخلش هست شد چون من هم با Norton Ghost 14 و هم با Acronis True Image Home v11.0.8101از پارتيشنها بكاپ گرفتم و با Paragon Partition Manager 9.0 فقط تونستم درايو unallocated رو از بيرون ببينم ولي نتونستم واردش شم و دكمه‌آي به نام unhide نديدم كه بتونم ازش استفاده كنم و از برنامه PTEDIT32 در ويستا استفاده كردم ولي عددهاي متفاوتي نشون مي‌دهد و شايد در ويستا درست كار نميكند يعني آيا اصلا نميشه وارد درايو unallocated شد؟ چون من رشتم سخت افزار كاميوتر است و دونستنش برام ضروري است و دوستانم كه لپتاپ دارند هنوز نميدونند كه هاردشون بيشتر از 100 GB است چون من به هركس كه گفتم با ورشون نميشد و ميگفتند هاردت همين 60 gb است تا من به شك افتادم تو اينترنت سرچ كردم و اينو بگم كه كمتر يك ماه است كه من لپتاپ دارم و به كارهاي گرافيكي 3ds maxبه شدت علاقه دارم و با هاشون كار ميكنم و نيازبه استفاده از هارد 100 GB را دارم و لطفا اسم برنامه اي كه بشه وارد درايو unallocated شد بگيد متشكرم
    Last edited by hot_boys2005; 22-11-2008 at 10:58.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

unallocated یعنی فضای خام و کلا فضایی که به پارتیشن مشخصی تخصیص داده نشده و اغلب سیاه رنگ نشانش می دهند...

این پارتیشن ها هیچ اطلاعاتی ندارند ... پس چطور میشه اونها رو مشاهده کرد وقتی که نه اطلاعاتی داشته باشند و نه فرمت آنها مشخص شده باشه ... این پارتیشن ها تنها بدرد جابجایی و تقسیم کردن و اضافه کردن به باقی پارتیشن ها هستند...

اگر پارتیشنی را به این صورت درآوردید ازبین رفته فرض کنید و فقط می تونید Create کنید و یک پارتیشن جدید از دل آنها در آورید و یا به پارتیشن دیگر اضافه اش کنید .... که با نرم افزارهای paragon partition manager می شود این کار را انجام داد

امیدوارم متوجه شده باشید. پارتیشن unallocated یک فضای خام هست ... همین!!! و بک آپ شما اگر داخل آن بوده و حالا Unallocated Partition Space شده ، از بین رفته اون رو تلقی کنید

مورد دیگر یعنی چی اینکه هارد من 60 هست و میخوام ازش به عنوان 100 استفاده کنم ؟ این حرف بی معنی هست ...

در یک هارد که مثلا 120 گیگابایت حجم داره ، مقداری اش رو پارتیشن های مخفی سیستمی و ریکاوری اشغال کردند و مقدار دیگر هم پارتیشن سیستم عامل : C

و برای شما خالص ممکنه حدود 60 یا 80 گیگابایت باقی بمونه که اون رو می تونید جدا کنید و به صورت unallocated در بیارید و بعد استفاده کنید یا با ابزارهای پیشرفته مستقیم به پارتیشن دوم تبدیل کنید

فکر کنم آموزش های سایت در این زمینه کافی بوده باشد.

به هر حال این آموزش ها کمک زیادی به شما می کنه :

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا اولا I LOVE YOU MY BROTHER كه اينقدر با حالي دوما من يه عكس ميزارم ببين درايو D من همون درايورهاي بكاپ من هست و يه logical disk هست كه يه ستاره داره اون چيه چون ديگه دارم آماده فرمت كردن پارتیشن unallocated
    ميشم اين لپتاپ رو از دبي برام كادو آوردن و اولش فكر ميكردم هارد وسرعتش كمه و لپتاپ الكي هست ولي خداييش سرعت رندرينگش تو 3ds max خيلي بالاست و خيلييم دوست دارم پارتيشن لپتاپ تغيير بدم ولي عقل حكم ميكنه احتياط بكنم و دندون رو جيگر بزارم و تا بتونم از بزرگاني مثل تو مشورت بخوام
    [IMG][/IMG]
    Last edited by hot_boys2005; 22-11-2008 at 17:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •