با سلام و خسته نباشید خدمت دوست گرامی رجیستر
.gif)
،من یه fw 140 گرفتم و فورا بوسیله ی سیستم ریکاوری خود ویستا dvd recovery ساختم.بعد از مطالعه ی تمامی تاپیک تا اینجا چند تا سوال برام پیش آمده و ممنون می شم که پاسخ تک تک رو بدید:
.gif)
1-هنگام تولید ریکاوری می شد یک dvd تولید کرد یا 2 تا که من دو تایی ساختم،کار خوبی کردم؟
.gif)
فرق این 2 تا چیه؟ اون یکی رو هم بسازم یا لازم نیست؟
2-با این حساب من یک کپی از درایو ریکاوری که 8.2 گیگ بود دارم.آیا این dvd ها قابلیت تولید دوباره ی درایو ریکاوری رو مثلا موقع تعویض هارد یا از دست رفتن (یا از دست بردن
.gif)
)درایو ریکاوری به همون صورت قبلی دارن و من دیگه لازم نیست مثلا با ghost از این درایو مخفی یا از کل هارد image بگیرم؟چون خیلی باهاش حال میکنم و حجمی که رو هارد گرفته رو نیاز ندارم می خوام مطمئن باشم که بعدا به همین صورت می شه ایجادش کرد.(آیا مثل media direct cd توی دل باید با چیز خاصی هاردو تنظیم کرد یا....؟یا اگه factory setting رو بزنم خودش همه ی هاردو به ice age میبره و ریکاوری مخفی دوباره تولید می شه و بقیه رو هم c می گیره و همه می رن خونشون
.gif)
؟)
3-محدوده ی بازگشت امکانات تو ریکاوری چقدره؟این ویندوزی که نصبه غیر از درایورهای کامل،امکاناتی از خود سونی داره با مثلا vaio wallpaper و office و ...،در ضمن یه پوشه film trailer تو درایو c داره و چیزای دیگه که نمیدونم با ریکاوری
همه ی این اشانتیون ها
.gif)
برمی گردن یا باید از درایو c هم ghost بگیرم
؟!
3-اگه بخام یه ویندوز ultimate نصب کنم می شه از ریکاوری واسه نصب درایورها یا هر چیزی روی ویندوز جدید استفاده کرد یا باید حتما برم از سایت بگیرم؟چطوری میشه!؟(آخه فکر می کنم باید فایلا توش باشه که میتونه نصب کنه دیگه!
)
4-ghost 12 bootable خوبه؟این که می گن paragon با ویستا مشکل داره اگه از bootable استفاده کنم و بوت کنم حل می شه یا مسئله ی chipset هارد های جدید و....(خدا می داند
.gif)
)بوجود می آد؟
5- من همین روال رو باید برای xps m1530 وی این هفته اجرا کنم.آیا چیز دیگه ای هست که باید بدونم یا اون هم مثل همینه؟(خواهش دارم جسارتا خودتون تک تک سوالا رو مخصوصا سوال 3 برای xps مد نظر قرار بدید!
.gif)
)
خودم که خسته شدم،شما رو نمی دونم!
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)