تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 78 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 777

نام تاپيک: نصب ویندوز XP بروی لپ تاپ ها با چیپست Intel ICHXM و کنترلر Intel Matrix mass Storage

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

SONY -vgn-fw170j
    intel ich9m فكر ميكنم بايد برايش استفاده كنم ولي فقط فايل exe پيدا ميكنم .تا الان دوبار امتحان كردم ولي نشد و ارور داد زمان نصب.از ايكس پي مجموعه لرد 2008 استفاده ميكنم(64 بيتي است ديگر؟) ميشود دقيقا لينك اون چيزي كه بايد به ويندوز اضافه كنم معرفي نماييد؟
    ERROR:
    iaStor.sys is corrupted

پانوشت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين لينك جواب مرا ميدهد؟ چطوري به ان لايت فرمت exe را بدهم؟ (داد نزن فقط دي: )

پانوشت 2: چرا همه اين درايورها را در پست اول لينكش را قرار نميدهيد به همراه مدلهاي لب تاپهاي مرتبط با اون. اينجوري حداقل كسي كه پست يك را خوانده قوت قلب ميگيرد كه درست انتخاب كرده لينك را
    ======================

ضمنا تنظيمات بايوس اين مدل را كه با اف2 وارد شدم خيلي خلوت ديدم فقط بوت داشت و يوزر پس و خروج

يك سوال حاشيه اي: با نرم افزارهاي ورتيكال ماشين نميشود يك ايكس پي در دل ويستا درست كرد براي لب تاپ كه برنامه نصب بشود؟

سلام

1- اون فرمت Exe باید نصب یا extract توسط نرم افزار winrar بشه تا بشه به فایلهای داخلش دسترسی داشت

2- مجموعه لرد 2008 دو تا دی وی دی بوت XP داره ... فکر کنم دیسک 3 نسخه 32بیتی و دیسک 6 ، 64 بیتی داره ... باید فایلهای ویندوز رو ارز در بیارید و بعد فایلهای sys و inf توی اون exe که استخراج شده رو پیوست کنید

3- ببینید برند لپ تاپ توی این قضیه اصلا مهم نیست . چون چیپست کنترلر اون هارد رو میشناسونه نه چیز دیگر ... من هم لینک آخرین پک چیپست ها رو دادم که برای همه لپ تاپ های توی بازار و ریلیز شده تا الان کاربرد داره. حالا چه نیازی تک تک بزاریم سونی و ... ؟ لقمه رو بپیچونیم برای چی ؟

4- سونی تنظیمات بوتش بسیار ساده است و اصلا گزینه هایی نداره که بتونید دستکاری کنید. توی آموزش هم دقت می کردید گفته بودم بعضی مدل ها این قابلیت رو ندارند

5- VM ها رو تا بحال کار نکردم ... شما به عنوان اولین نفر تست کنی و بیای نتیجه رو اینجا بگی عالیه

2. 2 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام محمد جان ....

بزار اول یه تشکر تپل مپل بابت آموزشهای کامل ، و قابل فهم برای کاربران آماتور ( مثل خودم ) که می زاری کنم .

یه تشکر مخصوص هم به خاطر آموزش حل مشکل بوت ویندوز xp & vista . دستت مر30

====================

آقا من واسه نصب ویندوز xp تو ستاپ سیستم AHCI رو به ATA تغییر دادم . و دیگه به نصب xp گیر نداد . و نیاز نشد که از این آموزش استفاده کنم و الان هردو ویندوز xp & vista رو در کنار هم بدون مشکل دارم .

راستی وقتی که می خواستم AHCI رو به ATA تغییر بدم بهم پیغام داد که اول باید flash chash madule رو غیر فعال کنم . منم این مازو کردم . به نظر شما ، در کل کار من درست بود یا اینکه اشتباست ؟؟؟؟ تغییر AHCI رو به ATA از این قسمت مشکلی ایجاد نمی کنه ؟

============ یه عکس از مراحل کارم گزاشتم ============

خواهش میکنم

تنها مشکلی که ممکنه ایجاد بکنه اینه که ویندوز XP بالا نیاد و برای ادامه و ورود باید چند مرحله ری استارت انجام بدید . تست کنید اگر مشکلی پیش اومد به حالت قبل باز گردانید. خطری نداره

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام خدمت تمامی دوستان عزیز بخصوص جناب محمد خان عزیز که راهنماییش خیلی به من کمک کرد
    همون جور که قبلا گفته بودم من یه لپ تاپ مدل CS110E sony vaio دارم.روش ویستا نصب بود و با کمی سعی تونستم اکس پی هم روش نصب کنم البته با استفاده از مطالب بسیار مفید محمد خان. .با توجه به اینکه سری CS جدیدترین سری لپ تاپ سونی هست در دانلود درایور های Downgrade به XP کمی با مشکل مواجه شدم ولی بالاخره تمامی درایور ها رو دانلود و نصب کردم و همه قابلیت ها رو فعال کردم حتی کلید های Fn رو.فقط الان تنها مشکلی که دارم اینه که وقتی سیستم رو با XP بالا میارم و یک CDیا DVD رو در درایو قرار میدم حدودا 15 یا 20 دقیقه با درایو دی وی دی کار میکنم یک دفعه وسط کار سیستم کرش میکنه و مجبورم به صورت دستی لپ تاپ رو رستارت کنم.مشکل از اینجاست که در حین کار یکدفعه درایو Undetected میشه و کلا در My Computer آیکون DVD-RAM ناپدید میشه و وجود نداره ولی وقتی restart میشه دوباره شناسایی میشه و به خوبی کار میکنه.گفتم شاید lمشکل سخت افزاری باشه ولی دیدم روی ویستا بدون هیچ مشکلی ساعت ها کار میکنه.بعدا متوجه شدم احتمالا باید درایو دی وی دیش SATA باشه(که البته با توجه به اینکه هاردش هم SATA بود درایورهاشو نصب کردم حتی تنظیمات SATA در رجیستری رو هم درست کردم) و دیدم وقتی در Intel Matrix storage console (که برنامه ای هست که هنگام نصب درایورهاش نصب میشه) روی چک کردن سخت افزارهای SATA کلیک میکنم و Rescan میکنم درست میشه و DVD-RAM رو DETECT میکنه , و همزمان با پیدا کردن درایو اون بالونی که در عکس میبینید هم ظاهر میشه ولی ممکنه دوباره همین مشکل بعد از چند دقیقه بوجود بیاد.عکسش رو هم در زیر میزارم.لطفا من رو راهنمایی کنید و بگید چطور میتونم مشکل رو حل کنم؟درایوری چیزی هست که با نصبش این مشکل حل بشه؟ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

عکست خوب اپلود نشده مشخص نیست چیه...

فکر نکنم مشکل از دانگرید کردن باشه . اگر الان کار میده تمام قسمت های لپ تاپ مشکلی نداره و ویندوز سالمه . احتمال داره مشکل از جایی دیگه مثل رم یا سی پی یو باشه که عامل ایجاد هنگ و کرش هستند

بهتره حالا که اپدیت کردی intel inf utility رو برای نوع چیپست ات و همچنین نوع ویندوز XP و جدیدترین ورژنش رو از اینتل بگیری و آپدیت کنی . اگر مشکل از تداخل IRQ ها باشه تا حدودی قابل رفع هست

داره خودمونی میشه bahahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام محمد جان
    مگه اين فايل رو نبايد نصب كنيم
    Intel(R) Matrix Storage Manager
    ؟
    ارور ميده.نصب نميشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ممنون محمد جان.من عکس رو دوباره اپلود کردم.ایندفعه لینکشو میزارم.این هم لینکش: لطف کن یه نگاهی بهش بکن.

کد:
    من هم اول فکر کردم شاید برای اکس پی مشکل پیش اومده و عوضش کردم ولی مشکل هنوز وجود داره.فکر نمیکنم عامل کرش از رم یا سی پی یو باشه علتش اینه که وقتی از درایو DVD-RAM چیزی رو اجرا کردم (مثلا Setup یک برنامه)و دارم با DVD-RAM کار میکنم یکدفعه درایو از کار میوفته در وسط کار و مسلم هست که از کار افتادن درایو در مثلا وسط اجرای ستاپ یک برنامه در حال نصب باعث اون کرشی میشه که ذکر کردم و جز با Restart دستی درست نمیشه.
    البته وقتی هیچ کاری با لپ تاپ انجام نمیدم و فقط روشن هستش گاهی برمیگردم و میبینم باز درایو DVD-RAM از کار افتاده ولی در این حالت میتونم درستش کنم و کرش نکرده و وقتی در Intel Matrix storage Center روی Rescan for plug and play Device کلیک میکنم بلافاصله DVD-RAM رو پیدا میکنه و میشناسه و به MY Computer اضافه میشه.اون بالون هم ظاهر میشه و پیغام زیر رو میده:
    A Storage device was connected.if this device is a port multiplier,only port 0 of the port multiplier will be active

این فایلی هم که فرمودی الان میگیرم و نصب میکنم و نتیجه رو اطلاع میدم

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

سلام

1- اون فرمت Exe باید نصب یا extract توسط نرم افزار winrar بشه تا بشه به فایلهای داخلش دسترسی داشت

5- VM ها رو تا بحال کار نکردم ... شما به عنوان اولین نفر تست کنی و بیای نتیجه رو اینجا بگی عالیه
    وين رر نميتواند فرمت exe را اكستركت كند .و اگر نصب را هم بزنم معلوم نيست كجا ميرود نصب ميكند.

امتحان كردم و موفق بود.توانستم ايكس پي را در دل ويستا داشته باشم و همه درايوها را هم ميشناسد

8. این کاربر از pedram_ashena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

محمد جان يك نگاه به اين دو مقايسه من بنداز:

من هم همچین مشکلی دارم!!!!!
    مدل لپ تاپم هستش:HP pavilion dv6000
    تمام رهنمود های شما رو انجام دادم ولی بازم نشد.
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    جواب از شما:

برای سری 6000 اچ پی از این درایور استفاده کنید :

کد:
    کد:
    این پک رو نصب کن ... فایلهای توی مسیر c:\swsetup\SP37005 را به عنوان درایور استفاده کن ... مشکلت حل میشه
    یعنی در بخش انتخاب single درایور فایل iastor.inf را انتخاب کن

نتیجه رو بگو ... من تست کردم و باز هم جواب داد
    سلام.تشکر بسیار بسیار زیاد. کار کرد. خیلی هم حال کردم. خدا اجرت رو بدهد. ولی یه مشکل کوچیک داشتم که می دونم این جا جاش نیست ولی گفتم که مطرح کنم. من درایورهای لپ تاپم رو دانلود کردم(البته مثل اینکه از خودش نبود و نوع Cto رو دانلود کردم) که کار نکرد. و درایورهایی هم که واسه ویستا قبلا داشت که مسلما روش جواب نمی ده!!!
    حالا شما چه هدایت می فرمایید.
    باز هم تشکر

هر کاری میکنم روی Fw ویندوز نصب نمیشه درایور ورژن 9 ساتا نصب نمی شه اول ویندوز میگه فایلش خراب شده چی کار کنم
    جواب از شما:

برای سری جدید sony FW و HP dv های جدید و ... که از Intel ICH9M-E/M SATA AHCI استفاده می کنند نیاز به Intel(R) Matrix Storage Manager برای سری 965 نیاز دارید

از اینجا فایل های مورد میاز را دانلود کنید :

Intel® 965 Express Chipset Family

حالا از اينجا به بعدش از من

شما به اون دوست اولي مون كه آدرس پگ داده بوديد
    يك فايل حدود 700 كيلوبايتي بود كه در اون فايل SP37005 در آدرس c:\swsetup\SP37005 نصب ميشد كه با نقل شما ميشد در بخش single فایل iastor.inf را انتخاب کرد

اما در راهنمايي دوم شما به دوستمون(كه منم شامل اين دسته ام:hp dv5 1135)
    شما در آدرسي كه داديد دو فايل قرار داره كه حجم يكي 6 مگ و يكي 21 مگ هست(كه قابل مقايسه با 700 كيلو بايت نيست.كه بعد از نصب در آدرس c:\swsetup حدود 2 گيگ حجم ميگيره) كه من هر دو فايل رو نصب كردم و در آدرس c:\swsetup كلي فايل ديگه هم نصب كرد اما به جاي c:\swsetup\SP37005 اين آدرس به وجود اومده بود c:\swsetup\sp39157 كه ديگه خبري از فايل iastor.inf نبود
    فقط يك فايل ستاپ به نام HP Active Support Library وجود داشت كه ظاهرا قابل نصب نبود

حالا اين نتيجه بررسي هاي من و موندم چه كنم و منتظر راهنمايي هاي شما دوست دلسوز هستم
    خدا اجرت بده-يا علي

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تمام كارهاي رو مثل اين دوستمون انجام دادم

این پک رو نصب کن ... فایلهای توی مسیر c:\swsetup\SP37005 را به عنوان درایور استفاده کن ... مشکلت حل میشه
    یعنی در بخش انتخاب single درایور فایل iastor.inf را انتخاب کن
    ولي جواب نگرفتم
    نميدونم براي شما چه شكليه
    ولي براي من blue page هست
    يعني وارد اون صفحه اول xp ميشه و تقريبا بعد از 30 ثانيه بعد از نوشتن windows starting(فكر كنم همين جاست كه ميخواد هارد رو چك كنه) با صفحه آبي معروف روبرو ميشم وسيستم ريست يا گير ميكنه
    حالا هم واقعا موندم.چون واقعا همه مطالب رو خوندم و همه راه ها رو رفتم اما ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

با سلام
    من هم مشکل bahahs دارم با این تفاوت که وقتی از سی دی که با برنامه nlite استفاده می کنم کلیه مراحل تا انتخاب پارتیششن نصب درست پیش می رود زمانی که پارتیشن را انتخاب می کنم پیغام میده که نمیتونم به cd دسترسی داشته باشم. اینتر بزنید تا دوباره سعی کنم یا F3 را بزنید تا خارج شم . و یا ویندوز را بر روی هارد کپی کتید.
    و وقتی cd ویندوز دیگه ای داخل DVD rom می زارم همون پیغام دوستمون bahahs را می دهد.
    لازم به ذکر است مدل لپ تاب من سونی VGN-FW190 می باشد. مدل چیپست هم Intel ICH9M هست
    لطفا مرا راهنمایی کنید.
    Last edited by v20; 18-11-2008 at 19:01.

12. این کاربر از v20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

محمد خان میتونی یه راهنمایی کنی که من کدوم intel inf utilities رو باید بگیرم؟با توجه به مدل چیپست من نتونستم چیزی پیدا کنم.چیپستش این هستش:
    mobile board: Mobile Intel GM45 Express
    chipset: intel ICH9M-E/M SATA AHCI Controller
    ممنون
    Last edited by mahmoodrm; 18-11-2008 at 20:44.

14. این کاربر از mahmoodrm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •