تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 1178 اولاول ... 1622232425262728293036761265261026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

واقعاً از REGISTERED USER عزيز بخاطر فعاليت زياد و پاسخهاي بجا و منطقي بايد تشکر کرد. من تصميمم براي خريد SZ670N/C با گارانتي امرتات قطعي هست و ميخوام بيام از تهران تهيه کنم. فقط از کجا بفهمم که نو هست Refurbished نيست ؟ ضمناً بايستي کارتن دستگاه پلمپ باشه يا شرکت هاي گارانتي کننده قبلاً بازشون کردن.اين اولين باري هست که دارم لپ تاپ ميخرم.نکات ابتداي تاپيک هم خيلي خوب بود باز هم ممنون
    لپ تاپ ref رو امرتات نمی فروشه ... در ضمن این لپ تاپ های REF روی جعبه و پشت لپ تاپ برچسبی داره که مشخص میکنه ریفر هستند .... لپ تاپ نو هست مطمئن باش

کارتن پلمپ نیست چون شرکت بازش میکنه و چک میکنه که خطایی نداشته باشه و جلوی مشتری ضایع نشه ... زیر لپ تاپ هم اغلب برچسب گارانتی می چسبانند

امرتات کارش درسته ... من خرید داشتم جدا از کلاهبرداری هایی که داخل فرستادن لپ تاپ مشابه میکنه اما راضی بودم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سئوال1
    لب تاب با این مشخصات رو بخرم یا خیر800000T
    روی کارتن زدهacer5720-4126 made in china
    cpu 1.6dual core
    hdd 160
    vga (128video memory)+(shera 260)=358
    ram 2g
    Last edited by keyvan_73; 28-04-2008 at 23:31.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام اقاي رجيستر عزيز
    من تمام صفحات را خوندم اما نمي دونم هنوز بهترين مدلي كه مي تونم با يك ميليون تا 1200 بخرم كدام هست؟
    مي خوام vga اون share نباشه و كم نياره . ترجيحا كدام برند رو معرفي مي كنيد؟ بعضي از مدل ها رو ديدم مثل hp 6750 ,sony fz240 البته كارم روي مورد خاصي فوكوس نداره كه بخوام حتما ghrafic كار كنم يا بازي . اما مي خوام كلا خوب باشه و در حد خوبي جواب بده . ميدونم اماتوري سوال كردم اما شما راهنمايي كنيد please
    من به آماتورها کلا برند HP رو پیشنهاد میدم ... نه به اندازه دل که کیفیتش توی سری inspiron و vostro افت کرده (کیفیت مونتاژ جدیدا جالب نیست و اشکالات زیادی داره از جمله نویز و لرزش و خرابی اپتیک و LCD) و نه به اندازه سونی گرونه

یک برند 15 اینچی مثل HP pavilion DV6650 که amd هست یا HP pavilion DV 2750 که 14 اینچی اینتل هست انتخاب بسیار مناسبی هست

من HP کار کردم و خودم دارم هیچ وقت ناراضی نبودم

البته اگر میگفتی برای چه کاری میخوام بهتر بود

اگر برای کارهای خانگی و بازی و طراحی میخوای : 15.4 اینچی
    برای کارهای اداری و حسابداری و برنامه نویسی و حمل و نقل : 14.1 اینچی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ببخشید که دوتا تایپیک باز کردم بخاطره فوری فوتی بودن هر دو سئوال بوده
    سئوال 2
    کدام سی پس یو بهتره
    1.6dual core
    or
    2core2duo

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

مي خواستم بدونم احتمال تقلب در خريد لپ تاب وجود دارد؟
    آيا ممكن لپتاب باز شده باشه و قطعات نا مرغوب جايگزين شود؟
    احتمال تقلب در چه بخشي بيشتر است؟
    نقش گارانتي در اين بين چيه؟آيا جوابگو هر نوع ايراد در هنگام خريد و يا بعد از خريد است؟(البته فكر كنم گارانتي ها هم متفاوت باشه پس اگه ميشه چند تا گارانتي معتبر رو نام ببريد)
    چاره كار براي شخص آماتوري مثل من چيه؟
    آيا سوني ويو در ايران همه اصل آمريكا است؟آيا دل آمريكا در ايران هست؟
    آيا ميشه به لپ تاب هارد رم گرافيك باطري يا مثلا كارت --- رو به صورت اينترنال يا اكسترنال وصل كرد؟
    ممنون.
    بسیار زیاد ... البته توی شرکت های معتبر و گارانتی های خوب و گران به ندرت پیش میاد

بلی ... ممکنه قطعات دست دوم بزارند و شما نفهمید

بیشتر در بخش مدلها و کانفیگ ها ... مثلا ویندوز نداره و خودش نصب میکنه و به قیمت یک OS دار میفروشه

در هنگام خرید که چک میکنی .... من هم توضیح دادم در ابتدای خرید چجور چک کنی ... بعد از خرید هم اگر قطعه خراب شده باشد که اغلب زیر بار گارانتی نمی روند و حداقل برای اولین بار و یا دومین بار هزینه قطعه و یا بخشی از آن را از شما میگیرند

یک گارانتی مطمئن مثل امرتات و یا همپارد

اصل آمریکا و اصل ایرانی نداریم .... یا چین هست یا آمریکا یا ژاپن .... میتونی بری سایت سونی و ببینی مدل مورد نظر سفارش و ساخت کجاست ... سفارش خاورمیانه هم داریم که خیلی گرونه و خدماتش متفاوت

دل هم همینطور باید ببینی ایرلندی یا لهستانی یا مجاره و سفارش اروپاست یا خاورمیانه که روی کیبورد عربی چاپ شده

هارد و رم : اینترنال
    کارت های جانبی یا اکسترنال یا PC express card میشه متصل کرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من ایرلندی همین کانفیگ رو دارم تنها فرق لهستانی اینه که کیبردش دکمه هاش فرق داره ( عربی هم روش نوشته شده ) اینترش به جای اینکه کشیده باشه عمودیه .... ولی کیفیتش همونه . حتی لیبل های ویندوز رو کیبرد هم مثل بعضی از ایرلندی ها کح نیست ...

راستی از نظر من گارانتی تو ایران یعنی کشک ( پول اضافه ) فقط موقع خرید حتما کامل چکش کنید ...
    کیبورد عربی رو ایرلند سری n هم داره و به کارخانه ربطی نداره ... به سفارش کشور و خاورمیانه ربط داره

گارانتی هم بی تاثیر نیست ... هرچند من خودم و باقی حرفه ای ها بدون گارانتی انتخاب میکنیم چون متخصص تعمیر واقعی که دوره دیده باشه توی این مملکت نداریم و همه کارها تجربی و بر اساس 4 تا نقشه هست !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

يه زحمتي داشتم:
    register خان
    ميشه به هر كدوم از برند هاي Hp- dell- spny تو موارد عمر-كيفيت قطعات-نسبت كارايي به قيمت يه نمره از 100 بدين؟ ممنون!
    يه سوال ديگه: با يه صفحه 14.1 اينچي بدون اذيت ميشه بازي كرد؟ در حد كانتر و جنرال. به خاطر اندازه صفحه مي پرسم.
    HP pavilion DV6000 - 2000 series

rate : 8.5

sony FZ series

8.5

sony SZ series

9

sony AR series

8

dell inspiron & vostro

8

dell XPS M1530 series

9.5

در ضمن 14 اینچی با 15.4 اینچی خیلی تفاوت نمی کنه ... من دیدم راحت بازی هم میکنند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سئوال1
    لب تاب با این مشخصات رو بخرم یا خیر
    روی کارتن زدهacer5720-4126 made in china
    cpu 1.6dual core
    hdd 160
    vga (128video memory)+(shera 260)=358
    ram 2g
    ایسر جزو لپ تاپ های ارزان با کیفیت متوسط به پایین هست ... زیر 800 تومن می ارزه ولی بالاتر خیر
    گارانتی خوبی هم نداشته و نداره
    ساخت چین هست همشون و حداکثر هم 2 یا سه سال عمرشه ! باتری اش که نهایت 1 یا 2 سال !

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ببخشید که دوتا تایپیک باز کردم بخاطره فوری فوتی بودن هر دو سئوال بوده
    سئوال 2
    کدام سی پس یو بهتره
    1.6dual core
    or
    2core2duo
    هر چه بالاتر بهتر

مشخصه که دومی ... سوال نداره !

داره خودمونی میشه mark3257's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

لپ تاپ ref رو امرتات نمی فروشه ... در ضمن این لپ تاپ های REF روی جعبه و پشت لپ تاپ برچسبی داره که مشخص میکنه ریفر هستند .... لپ تاپ نو هست مطمئن باش

کارتن پلمپ نیست چون شرکت بازش میکنه و چک میکنه که خطایی نداشته باشه و جلوی مشتری ضایع نشه ... زیر لپ تاپ هم اغلب برچسب گارانتی می چسبانند

امرتات کارش درسته ... من خرید داشتم جدا از کلاهبرداری هایی که داخل فرستادن لپ تاپ مشابه میکنه اما راضی بودم
    راهنمایی های شما دوست عزیز واقعاً قوت قلب بزرگی برای خرید هست باز هم ممنون. فقط 2 سوال دیگه داشتم:
    1- منظورتون از کلاهبرداری هایی که داخل فرستادن لپ تاپ مشابه می کنه چیه؟
    2- همونطور که شما گفتید قیمت اینجا با تهران یکی بود(با گارانتی امرتات) و من هم تصمیم گرفتم از یکی از نماینده های فروش امرتات که اسمش توی سایت شرکت هم هست بخرم.فقط در مورد تست پیکسل سوخته که بهش کفتم گفت که اگر طبق شرایط گارانتی باشه قبول می کنه. با امرتات هم که تماس گرفتم همین رو گفت.حالا به نظر شما چیکار کنم. ممکنه همون موقع خرید 1 یا 2 پیکسل سوخته داشته باشه؟

با تشکر فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •