سلام مشگل من این است که هر سی دی داخل cd rom می ذارم نمی تواند بخواند و چراغ هارد روشن شده و تصویر قفل می شود حتی از lens cleaner هم استفاده کردم اثری نداشت.چه کار باید بکنم؟؟؟
سلام مشگل من این است که هر سی دی داخل cd rom می ذارم نمی تواند بخواند و چراغ هارد روشن شده و تصویر قفل می شود حتی از lens cleaner هم استفاده کردم اثری نداشت.چه کار باید بکنم؟؟؟
سلام...
من یه دی وی دی رایتر پایونییر مدل A15fxb دارم ، تازه خریدم ،50 تا رایت هم نزده تا حالا ولی دی وی دی ها رو یکی در میون شروع به رایت میکنه ، اغلب هم تا وسط کار میاد و دی وی دی رو میسوزونه ، و پیغام خطا میده.
جالب اینه که بعضی از این دی وی دی های سوخته رو خودش میتونه نصفه و نیمه بخونه..
دیگه کلافه شدم ، همه دی وی دی های ما رو به فنا داده؟!!
ممنون میشم کمک کنید.
منم کنجکاوم جواب این سوال رو بدونم
سلام من يك دي وي دي رايتر لايتون دارم چند وقتيه كه بعد از رايت كردن ديگه هيچ سي دي يا دي وي دي كه توش ميزارم نميشناسه واجرا نميكنه . يا مثلا اسم دريو كه در حالت معول dvd rom مي نويسه cd rom . تمام اين مشكلات بعد از ريست شدن حل ميشه ايا راه حلي داره ؟
فريم ويرش رو آپ تو ديت كردي يا نه؟
اخوی اگر گارانتیش تموم شده درش رو باز کن و یک باد با فشار قابل قبول (اگه جاروبرقیتون خوب فوت میکنه با همون هم میتونی) بگیر توش تا تمیز بشه انشاا.. درست میشه!
سلام
من به تازگی یک دی وی دی رایتر pioneer مدل dvr-s16fxb خریداری کرده ام ولی وقتی خواستم سی دی رایت کنم متوجه شدم با اینکه در دفترچه و روی جعبه نوشته سرعت رایت cd-r تا 40x ولی وقتی با نرو یا برنامه های مشابه می خواهم رایت کنم حداکثر سرعت رو 32x قبول میکنه و بیشتر از اون رو در لیست قرار نمیده با اینکه سرعت سی دی 52x است . همچنین روی دی وی دی های 16x هم سرعت 12x رو به عنوان حداکثر در لیست قرار میده . لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید .
این احتمالا به خاطر نوع دی وی دی یا سی دی باشه ببین روی دی وی دی نوشته r+ یا r- بعد با گفته های دفترچه رایترت چک کن.
من یه دی وی دی ال جی دارم 3 ساله 1 سال هست که درش با دکمه باز نمیشه
برای باز شدنش باشد دکمه رو بزنیم بعد به درش کلی ضربه بزنیم تا درش باز بشه
رفتم بازار گفتن باید تمیز بشه سنسوراش کثیفه !!!
حالا من چیکار کنم درس شه؟
ممنون میشم
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)