تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 63 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 624

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات اپتيكال درايوها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام مشگل من این است که هر سی دی داخل cd rom می ذارم نمی تواند بخواند و چراغ هارد روشن شده و تصویر قفل می شود حتی از lens cleaner هم استفاده کردم اثری نداشت.چه کار باید بکنم؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام...

من یه دی وی دی رایتر پایونییر مدل A15fxb دارم ، تازه خریدم ،50 تا رایت هم نزده تا حالا ولی دی وی دی ها رو یکی در میون شروع به رایت میکنه ، اغلب هم تا وسط کار میاد و دی وی دی رو میسوزونه ، و پیغام خطا میده.
    جالب اینه که بعضی از این دی وی دی های سوخته رو خودش میتونه نصفه و نیمه بخونه..
    دیگه کلافه شدم ، همه دی وی دی های ما رو به فنا داده؟!!

ممنون میشم کمک کنید.

داره خودمونی میشه kasra_masiha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

سلام...

من یه دی وی دی رایتر پایونییر مدل a15fxb دارم ، تازه خریدم ،50 تا رایت هم نزده تا حالا ولی دی وی دی ها رو یکی در میون شروع به رایت میکنه ، اغلب هم تا وسط کار میاد و دی وی دی رو میسوزونه ، و پیغام خطا میده.

ممنون میشم کمک کنید.
    منم کنجکاوم جواب این سوال رو بدونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام من يك دي وي دي رايتر لايتون دارم چند وقتيه كه بعد از رايت كردن ديگه هيچ سي دي يا دي وي دي كه توش ميزارم نميشناسه واجرا نميكنه . يا مثلا اسم دريو كه در حالت معول dvd rom مي نويسه cd rom . تمام اين مشكلات بعد از ريست شدن حل ميشه ايا راه حلي داره ؟

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

سلام من يك دي وي دي رايتر لايتون دارم چند وقتيه كه بعد از رايت كردن ديگه هيچ سي دي يا دي وي دي كه توش ميزارم نميشناسه واجرا نميكنه . يا مثلا اسم دريو كه در حالت معول dvd rom مي نويسه cd rom . تمام اين مشكلات بعد از ريست شدن حل ميشه ايا راه حلي داره ؟
    فريم ويرش رو آپ تو ديت كردي يا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام...

من یه دی وی دی رایتر پایونییر مدل a15fxb دارم ، تازه خریدم ،50 تا رایت هم نزده تا حالا ولی دی وی دی ها رو یکی در میون شروع به رایت میکنه ، اغلب هم تا وسط کار میاد و دی وی دی رو میسوزونه ، و پیغام خطا میده.

ممنون میشم کمک کنید.
    اخوی اگر گارانتیش تموم شده درش رو باز کن و یک باد با فشار قابل قبول (اگه جاروبرقیتون خوب فوت میکنه با همون هم میتونی) بگیر توش تا تمیز بشه انشاا.. درست میشه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من به تازگی یک دی وی دی رایتر pioneer مدل dvr-s16fxb خریداری کرده ام ولی وقتی خواستم سی دی رایت کنم متوجه شدم با اینکه در دفترچه و روی جعبه نوشته سرعت رایت cd-r تا 40x ولی وقتی با نرو یا برنامه های مشابه می خواهم رایت کنم حداکثر سرعت رو 32x قبول میکنه و بیشتر از اون رو در لیست قرار نمیده با اینکه سرعت سی دی 52x است . همچنین روی دی وی دی های 16x هم سرعت 12x رو به عنوان حداکثر در لیست قرار میده . لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    من به تازگی یک دی وی دی رایتر pioneer مدل dvr-s16fxb خریداری کرده ام ولی وقتی خواستم سی دی رایت کنم متوجه شدم با اینکه در دفترچه و روی جعبه نوشته سرعت رایت cd-r تا 40x ولی وقتی با نرو یا برنامه های مشابه می خواهم رایت کنم حداکثر سرعت رو 32x قبول میکنه و بیشتر از اون رو در لیست قرار نمیده با اینکه سرعت سی دی 52x است . همچنین روی دی وی دی های 16x هم سرعت 12x رو به عنوان حداکثر در لیست قرار میده . لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید .
    این احتمالا به خاطر نوع دی وی دی یا سی دی باشه ببین روی دی وی دی نوشته r+ یا r- بعد با گفته های دفترچه رایترت چک کن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه neverhood66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

من یه دی وی دی ال جی دارم 3 ساله 1 سال هست که درش با دکمه باز نمیشه
    برای باز شدنش باشد دکمه رو بزنیم بعد به درش کلی ضربه بزنیم تا درش باز بشه
    رفتم بازار گفتن باید تمیز بشه سنسوراش کثیفه !!!
    حالا من چیکار کنم درس شه؟
    ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه neverhood66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

اخر من چیکار کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •