تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 62 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 616

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات رم و مشكلات حافظه ها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

فابلها کامل شناخته می شن مشکلی ندارن حتی همون فابلهایی که می گم کپی نمی شن هم شناخته می شن و تا مثلا 80 درصد کپی می شن بعد یهو مموری دیسمونت می شه یعنی انگار نیست. فرقی هم نمی کنه با hdd regnetor یا هر نرم افزاری که میخواد اسکن بشه وسط کار مموری قطع می شه یعنی حساب کن تا می خواد اطلاعات یه قسمتی از مموری رو بخوننه در جا مموری قطع می شه چه تو رم ریدر چه گوشی چه لب تاب مموری خور همه جا.. انگار مموری رو دراوردی بعد که دریاری دوباره بزاری باز کار می کنه حالا شانس من همه چی مموری سالم هست بجز همون چند تا فایل مهم که لازمشون دارم...

---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------

با سلام

یک مموری میکرو اس دی دارم 16 گیگابایت
    مموری کاملا باز می شه و مشکلی نداره ولی چند تا از فابل های خیلی خیلی مهم روش خراب شده یعنی چه تو گوشی چه با رم ریدر تو سیستم به محضی که روی اون فایل ها کلیک می کنم مموری دیسمونت می شه و مموری رو نمی شناسه. وقتی مموری رو در میارم دوباره می زارم می شناسه ولی بازم همون اتفاق می افته.. جالبه که فقط چند تا از عکس ها و اون فایل ها که گفتم اینطوری شدن. نه کپی میشن نه می شه دیدشون هیچ ار نمی شه کرد. حتی وقتی با اچ دی ریجنریتور یا اسکن دیسک خود ویندوز هم میام کل سطح رو برای بدسکتور اسکن می کنم بازم به اونجاها که می رسه مموری دیسمونت می شه... نمی دونم چکار کنم این فایلها برام خیلی مهم هستن و هیچ کجا ازشون بک آپ ندارم...
    سلام.
    با یه نرم افزار بازیابی اطلاعات، فلش رو اسکن کنید.
    ببینید فایلهارو میشناسه.
    فابلها کامل شناخته می شن مشکلی ندارن حتی همون فابلهایی که می گم کپی نمی شن هم شناخته می شن و تا مثلا 80 درصد کپی می شن بعد یهو مموری دیسمونت می شه یعنی انگار نیست. فرقی هم نمی کنه با hdd regnetor یا هر نرم افزاری که میخواد اسکن بشه وسط کار مموری قطع می شه یعنی حساب کن تا می خواد اطلاعات یه قسمتی از مموری رو بخوننه در جا مموری قطع می شه چه تو رم ریدر چه گوشی چه لب تاب مموری خور همه جا.. انگار مموری رو دراوردی بعد که دریاری دوباره بزاری باز کار می کنه حالا شانس من همه چی مموری سالم هست بجز همون چند تا فایل مهم که لازمشون دارم...

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------

حافظه رو به طور کامل فرمت سطح پایین کنید.
    اگر مشکل از خود اطلاعات نباشه، مشکل از فلش مموری میتونه باشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بابا مسئله مهم اطلاعات هست فرمت سطح پایین کنم؟!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من منتظر جوابم...

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

بابا مسئله مهم اطلاعات هست فرمت سطح پایین کنم؟!!!
    ظاهرا اطلاعات روی سکتورهای آسیب دیده سوار شدن و آسیب دیدن!!!
    شما باید قبل از کپی اطلاعات حافظه رو تست میکردی و از سلامتش مطمئن میشدی.
    میتونی بعدا اطلاعات رو بازیابی کنی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام من یه رم میکرو اس دی سلیکون پاور گرفتم که وقتی فرمت میکنم 99% میرسه ارور میده unable format میده میتونین کمک کنین 16g

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ما يه فلش ADATA S101 داريم ! الان به هر كامپيوتري ميزنم اصلا عكس العملي نشون نميده !!!!!!!!!!!!! يعني هيچ كامپيوتري نميشناسه ! در صورتي كه قبلا سالم بود ! ميخوام بدونم هيچ راهي نيست واسه برگردوندنش ؟؟؟!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام من یه رم میکرو اس دی سلیکون پاور گرفتم که وقتی فرمت میکنم 99% میرسه ارور میده unable format میده میتونین کمک کنین 16g
    سلام.
    رم رو فرمت سطح پایین کن.
    بعد نوع پارتیشن رو روی NTFSقرار بده.
    سعی کن از رم ریدرها استاندارد استفاده کنی.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

آقا ما يه فلش ADATA S101 داريم ! الان به هر كامپيوتري ميزنم اصلا عكس العملي نشون نميده !!!!!!!!!!!!! يعني هيچ كامپيوتري نميشناسه ! در صورتي كه قبلا سالم بود ! ميخوام بدونم هيچ راهي نيست واسه برگردوندنش ؟؟؟!!!

اگر ویندوز نمیشناستش، به هیچ وجه قابل برگشت نرم افزاری نیست، مگه با تعمیر!!!
    که اصلا ارزش تعمیر نداره. چیپ اصلی اون آسیب دیده. بهتره ببریش گارانتی.

10. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    آقا من یه مموری کارت patriot micro SD 8 GB کلاس 10 گرفتم ولی سرعتش خیلی پایینه از چند کیلو تا شیش هفت مگ متغیره.
    چیکارش کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •