دوستان تهرانی
لطفا بگید چند خریدید شما ؟
دوستان تهرانی
لطفا بگید چند خریدید شما ؟
دوستان تو این بازی نمیشه دوربینو ببرم یخورده دورتر(واسه حالتی که از کابین میاد بیرون)؟؟؟
خیلی نزدیکه . همه ی دکمه ها رو زدم ولی باز نشد.
شما تو بازی یه دوربین چهارم هم داری که دقیقا همونیه که میخوای ، ولی از مرحله 3 - 4 به بعد فعال میشه (مرحلش یادم نیست ) و با زدن کلید "Ctrl" فعال میشه
تو این بازی هواپیماش موشک و رگبار هم داره؟
جااان ؟!تو این بازی هواپیماش موشک و رگبار هم داره؟
خوب اگه نداشته باشه چی داره پس ؟
البته که داره دوست عزیز
فکر کنم منظور شما حالت Assisstant OFF باشه که از مرحله ای در جزایر کارائیب آزاد میشه که کنترلش خیلی سخت تره و فقط برای بعضی مراحل مناسبه (نکته : اگه تونستید در حالت Assisstant OFF زیر 30 متر پرواز کنید و بدون برخورد دوباره اوج بگیرید 5000 امتیاز در بازی دریافت خواهید کرد !)شما تو بازی یه دوربین چهارم هم داری که دقیقا همونیه که میخوای ، ولی از مرحله 3 - 4 به بعد فعال میشه (مرحلش یادم نیست ) و با زدن کلید "Ctrl" فعال میشه
به غیر از این حالت جور دیگه ای دور نمیشه و باید با همون سر کنید siavash@2 عزیز
من بازی رو البته اورجینالش رو از بازار خریدم 2500 گرچه کلاه حسابی سرم رفت
مثل همیشه بازی رو در ایران دستکاری کردند در نتیجه ورژن جدید بازی که 1.01 هست اجرا نمیشه البته می تونید راحت بازی رو تموم کنید ولی راستش این بازی آنلاینش خیلی بهتره برای آنلاین بازی کردن روی سرور hamachi هم حتما ورژن 1.01 لازمه
راستی کسی اینجا مایله روی hamachi امتحانش کنیم؟
می گن جواب می ده توی اینترنت خیلی دارن با lan مجازی بدون serial بازی می کنند
ميشه راهنمايي كنيد كه چطوري آنلاين بازي كنيم؟
من هر وقت مي خوام برم serial number ميخواد.
سلام
مرحله ای که باید از حالت Assisstant OFF استفاده کرد رو (مرحله جزایر کارائیب ) چه طوری باید رد کرد تا ماموریت جدید داده بشه ؟ من توی help بازی دیدم با یک مانور این کار صورت گرفت .اما نمیدونم چه جوری باید این کارو انجام بدم کسی که این مانورو انجام میداد ابتدا با سرعت اوج گرفت و بعد بلافاصله با حداکثر شتاب مسیر جنگنده رو تغییر 180 درجه تغییر داد .
کسی میدونه این حرکتو چه طوری میشه انجام داد ؟
Last edited by 4039; 06-04-2009 at 09:27.
تا جایی که من می دونم فقط با برنامه hamachi که lan مجازی درست می کنه می تونید آنلاین بازی کنند
بعد از اینکه بازی tom clancy's hawx به بازار اومد تعداد زیادی سرور hamachi درست شد که آنلاین باهم بازی می کنند
تا جاییکه یادمه توی این مرحله چند تا ماموریت دارید
1-ارتفاعاتون رو به بیش از 3000 پا برسونید
2- چند بار Assisstant OFF و on کنید
3- مقداری اوج بگیرید و با ترمز هوایی موتور خاموش میشه و هواپیما به سمت پایین سقوط می کنه و دوباره روشنش کنید
4-هواپیماهای بدون سرنشین رو سرنگون کنید
5-جنگنده های بدون تسلیحات رو سرنگون کنید
6-جنگنده های با تسلیحات رو سرنگون کنید
من به شما پیشنهاد می کنم برای سهول کار تنظیمات هواپیما رو بجای experts روی نرمال بذارید
اون چیزی هم که تو help دیدید به اینصورته که هواپیما رو ب می گردونید وقتی به زاویه 110 درجه رسیدید ترمز هوایی می گیرید S هواپیما سریع دور می زنه بعد دوباره شتاب بگیرید اینجوری خیلی راحت هواپیماهای دشمن رو دور می زنید در مقابلشون در میاید
Last edited by ziarratt; 06-04-2009 at 13:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)