تو زمین yokohama-d توی 10 دقیقه -ماشینم نیسان
اینم برا اینکه نگید ساختگیه
![]()
تو زمین yokohama-d توی 10 دقیقه -ماشینم نیسان
اینم برا اینکه نگید ساختگیه
![]()
اینم یه رکورد جدید باهمون شرایط فقط با ماشین pontiac - اگه کسی فکر میکنه زدن همچین رکوردی تو این زمین راحته بسمه الله
![]()
حیف که خدایی حسش نیست و گه نه کلتو می خابوندم !!!
یه رکورد دارم چند صفحه پیش هست !!!
120 میلیون 5 دقیقه بود فکر کنم ضربش هم 54 شده بود !!! خواستی پستهای قبلی رو چک کن پیدا می کنی !!!
اگه تمرین کنم با اون زمان و اون پیست قطعا رکوردت رو خواهم گرفت !!!
برو بشین آنلاین بزن پسر حالشو ببر !!! از این بازیهای خوب آنلاین مجانی کم گیر میاد ها از ما گفتن بود !
با اینترنت ذغالی که نمیشه انلان زد در ضمن حیف نهایت ضربش در 99 هست وگرنه بیشتر میشد حالا شما با چه ماشینی رفتی
البته منم نهایت تکرارم تو این پیست 15 بار بوده خیلی جا داره هنوز ولی دیگه حوصلشو ندارم
اینم آخرین رکورد من خدایی خودمم نمیتونم بشکونمش
![]()
سلام دوستان آیا این بازی در گرافیک sparkle geforce 9600gt روون اجرا میشه؟
dj جان لطفا بگو چطور میشه آنلاین بازی کرد؟
بله صد در صد.سلام دوستان آیا این بازی در گرافیک sparkle geforce 9600gt روون اجرا میشه؟
هیچی شما خیلی طبیعی مثل اینهایی که نسخه orig بازی ها رو دارن !!! خیلی راحت از قسمت multiplayer بازی برو و فقط یه user اونم چه قدر راحت !! بساز بعدش هم تموم میری تو lobby !!!
سلام.
ممنون dj جان. اما چند تا سوال دیگه باقی میمونه.
باید وارد بخش Ranked بشم یا Un Ranked ؟
بعدشم اینکه آیا مشخص میشه که چقدر باید تو lobby بمونیم تا بریم تو بازی؟
من یه بار رفتم تو بازی (بعد از lobby) ولی نمیدونم چی شد که پیغام داد شما از بازی Remove شدید.بعد اومدم بیرون.بعد از اون تو هیچکدوم از Map ها کانکت نشد.
ببینم Patch اینا که نمیخواد نصب کنیم؟
5 ScreenShot از نسخه DS:
![]()
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
dj جان ممنون. مشکلم حل شد. یوزرمو عوض کردم درست شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)