دوست من پست شماره 247 را مطالعه بفرمایید
دوست من پست شماره 247 را مطالعه بفرمایید
یه خبر برای علوم تحقیقاتی ها:
چهار شنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسکانيوز" دکتر مجيد عباسپور مشاور رياست دانشگاه گفت: با توجه به افزايش چشمگير تعداد متقاضيان کارشناسي ارشد در برخي رشته ها ، درنظر است ظرفيت و پذيرش اين دانشجويان در مقطع کارشناسي ارشد 2 برابر شده و در دو مقطع مهرماه و بهمن ماه دانشجو پذيرش شود. وي گفت: در عين حال برنامه ريزي به گونه اي صورت گرفته است که کيفيت برگزاري دوره ها با کيفيت بسيار بالا برگزار شوند.
سلام دوستان .. من امروز رفتم سازمان مرکزی دانشگاه ازاد منطقه 9 در مشهد سوالایی پرسیدم که شاید جوابش جواب سوالای شما باشه:::: پرسیدم واسه تکمیل ظرفیت مدارکی باید تهیه بشه گفت: نه خود دانشگاه اعلام میکنه تکمیل ظرفیت رو . گفتم دانشگاه در رشته ی مهندسی پزشکی سال پیش تو تکمیل ظرفیت کسی رو اعلام نکرده امسالم نمیکنه. گفت نه ربطی به سال پیش نداره شاید اعلام بشه شایدم نه .من خودم فکر میکنم رشته هایی که امسال ترازشون بالا رفته تا تراز اخرین نفر سال پیش میگیرن. موفق باشید...![]()
آزمون دارندگان مدرک معادل کارشناسی ارشد آبان ماه برگزار میشود
تاریخ برگزاری دومین دوره آزمون دارندگان مدرک معادل کارشناسی ارشد سال 1388 اعلام شد. به گزارش خبرنگار مهر، دومین دوره آزمون دارندگان مدرک معادل کارشناسی ارشد در روز جمعه 29 آبان برگزار خواهد شد.
جزئیات این آزمون از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام خواهد شد.
سلام دوستان من ميخوام امسال كارشناسي ارشد شركت كنم لذا ميخواستم تو يكي از موسسات خوب ثبت نام كنم الته اينم بگم چونكه خونمون شهرستان هست نميتونم كلاس برم و فقط بخاطر جزواتشون ميخوام ثبت نام كنم البته رشته كامپيوتر يا آي تي
سوالم اينكه كدوم موسسه جزواتش بهتره و كاملتر و ساده تر درس داده خواهشن راهنمايم كنيد در ضمن از بين موسسات مثل پارسه و سنجش تكميلي و ماهان كدومشون بهتره كه جزواتشون رو بخرم
كتابهاي پوران پژوهش چطورن خوبن يا نه
با نهايت تشكر
سلام دوست عزیز :nasrGod
من هم می خواستم همین سوال شما رو از بچه ها بپرسم با این تفاوت که من می خوام تو رشته ی اقتصاد شرکت کنم .لطفا جواب بدین.
سلام. موسسات پارسه و نصیر بنظرم برای کنکور آزمایشی دادن مناسبن.
از جزوات ،جزوات پارسه + کتاب های پردازش + پوران پژوهش + راهیان ارشد + انتشارات دانشگاه تهران می تونند مناسب باشند البته رشتم برق هست ولی فکر کنم سطح جزوات برق و کامپیوتر فرقی نکنه.
در حالت کلی شما اگر بخوای امسال کنکور بدی باید مطالب رو سعی کنی حداقل تا 2 ماه قبل کنکور مفهومی تموم کنی و بعد بری سراغ تست .
اصلاحات مربوط به چند کد رشته محل کنکور کارشناسی ارشد اعلام شد
سازمان سنجش آموزش کشور اصلاحات مربوط به چند کد رشته محل آزمون کارشناسی ارشد سال 1388 را اعلام کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، به دنبال اطلاعیه اعلام نتایج آزمون تحصیلات تکمیلی 1388، سازمان سنجش آموزش کشور به اطلاع پذیرفته شدگان کد رشته محل های 1843 و 5079 می رساند که بر اساس اعلام دانشگاه ارومیه و تایید دفتر گسترش آموزش عالی، عنوان صحیح رشته محل 1843 دانشگاه مذکور، فقه و حقوق اسلامی بوده و همچنین درج گرایش میدان در رشته مهندسی برق با کد محل 5079 مربوط به رشته مهندسی برق - مخابرات بوده و عنوان کد رشته محل 5079 دانشگاه فوق، مهندسی برق - مخابرات با گرایش میدان است.
همچنین بر اساس اعلام دانشگاه تهران محل تحصیل رشته مطالعات منطقه ای گرایش مطالعات آمریکای شمالی واقع در دانشکده مطالعات جهان این دانشگاه است.
جزئیات انتشار کارنامه و تکمیل ظرفیت کنکور کارشناسی ارشد اعلام شد
معاون سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار کارنامه نهایی کنکور کارشناسی ارشد سال 1388 در هفته اول مهر ماه خبر داد و گفت: اطلاعیه سازمان سنجش درباره برخی کد رشته محلهای جدید و تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد 6 مهر ماه منتشر می شود. دکتر حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر افزود: کارنامه نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال 1388 هفته اول مهر ماه از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر می شود.
وی اظهار داشت: اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره برخی کد رشته محل های جدید و تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد روز دوشنبه 6 مهرماه در نشریه پیک سنجش آموزش کشور منتشر می شود.
معاون سازمان سنجش آموزش اضافه کرد: در این اطلاعیه تمامی ضوابط مربوط به تکمیل ظرفیت، تاریخ انتخاب رشته و اعلام نتیجه تکمیل ظرفیت درج خواهد شد.
توکلی در ادامه افزود: 671 هزار و 577 نفر در آزمون کارشناسی ارشد 88 ثبت نام کردند و داوطلبان بر اساس علاقه مندی می توانستند از 62 کد رشته امتحانی دوم یک کد رشته امتحانی را علاوه بر کد رشته امتحانی اصلی انتخاب کنند.
وی اضافه کرد: برای داوطلبان این آزمون 722 هزار و 726 کارت ورود به جلسه صادر شد و از تعداد واقعی ثبت نام کنندگان در این آزمون 552 هزار و 609 نفر در جلسه آزمون حاضر شدند.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: برای کلیه داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارنامه صادر شد و از طریق سایت سازمان سنجش در اختیار آنها قرار گرفت.
وی اظهار داشت: از تعداد شرکت کنندگان در کنکور کارشناسی ارشد 88، تعداد 195 هزار و 414 نفر مجاز به انتخاب رشته و 10 هزار و 563 نفر نیز مجاز به انتخاب رشته در دو کد رشته محل شدند.
توکلی افزود: در این آزمون از تعداد کل مجازین به انتخاب رشته 157 هزار و 838 نفر فرم انتخاب رشته را تکمیل کردند که بر اساس برنامه اسامی بیش از 44 هزار و 400 نفر به عنوان قبول شدگان نهایی این آزمون برای 132 کد رشته محل روز گذشته بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.
معاون سازمان سنجش به مهر گفت: علاوه بر این تعداد بر اساس مصوباتی که برای استعدادهای درخشان در دانشگاهها وجود دارد، حدود پنج هزار نفر نیز از طریق بدون کنکور و با توجه به داشتن شرایط استعداد درخشان وارد مقطع کارشناسی ارشد می شوند.
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان کنکور کارشناسی ارشد
وی اظهار داشت: اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره اسامی قبول شدگان در کنکور ارشد و زمان ثبت نام در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر شده است و داوطلبان بر این اساس می توانند در یکی از روزهای 14، 15 و 16 شهریورماه برای ثبت نام در دانشگاه پذیرفته شده مراجعه کنند.
ثبت نام آزمون معادل کارشناسی ارشد از19شهریور/ برگزاری آزمون درآبان
معاون سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات ثبت نام و برگزاری آزمون معادل کارشناسی ارشد سال 1388 گفت: ثبت نام در این آزمون از روز پنجشنبه 19 شهریور ماه آغاز می شود و در روز 24 شهریور ماه پایان می پذیرد. حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ثبت نام در این آزمون از طریق پایگاه اینترنتی سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صورت می گیرد و هرگونه درخواست ثبت نام که خارج از این روش برای سازمان سنجش ارسال شود، فاقد اعتبار است.
وی افزود: داوطلبان جهت تکمیل و ارسال اطلاعات از طریق اینترنت ابتدا باید طی روزهای پنجشنبه 19 تا 24 شهریور ماه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه و سپس نسبت به مطالعه شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه شرکت در آزمون جامع به بر روی سایت قرار داده می شود، اقدام کنند.
دفترچه راهنمای ثبت نام در مراکز پستی توزیع نمی شود
معاون سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه دفترچه راهنمای ثبت نام برای داوطلبان این آزمون تنها بر روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد و در مراکز پستی توزیع نمی شود به مهر گفت: داوطلبان در صورت واجد شرایط بودن می توانند نسبت به تهیه مدارک لازم جهت ثبت نام اقدام کنند.
وی افزود: با توجه به اینکه هزینه ثبت نام از طریق اینترنت صورت می گیرد داوطلبان باید به وسیله کارتهای عضو شتاب که پرداخت الکترونیکی آنها فعال باشد با مراجعه به سایت و پرداخت مبلغ 13 هزار تومان به عنوان وجه ثبت نام نسبت به تهیه ثبت نام اقدام کنند.
انتشار نحوه ثبت نام و شرایط و ضوابط موجود
توکلی اظهار داشت: اطلاعیه حاوی تاریخ و نحوه ثبت نام و شرایط و ضوابط در نشریه پیک سنجش امروز 16 شهریور ماه و دوشنبه هفته آینده 23 شهریورماه منتشر می شود.
توزیع کارت آزمون معادل کارشناسی ارشد از 26 تا 28 آبان ماه
وی گفت: کارتهای ورود به جلسه آزمون داوطلبان از طریق شبکه اینترنت سازمان سنجش از سه شنبه 26 آبان ماه تا پنجشنبه 28 آبان ماه در اختیار داوطلبان قرار می گیرد و داوطلبان می توانند در روزهای مذکور با مراجعه به سایت نسبت به پرینت از کارت اقدام کنند.
برگزاری آزمون در 29 آبان ماه
معاون سازمان سنجش افزود: بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده این آزمون در صبح جمعه 29 آبان ماه منحصرا در تهران برگزار می شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)