یه ویورسی تو سیستم من افتاده که پوشه های همه فلش مموری رو تبدیل به شورت کات می کند و 1 کیلو بایت نشان می دهد نه nod 32 آّبدیت شده مشکل رو حل کرد نه کمودو فلشی رو که این مشکل رو داشت رو پاک کرد
اگه دیسکت نجات avira رو دانلود کنم حل می شه
یه ویورسی تو سیستم من افتاده که پوشه های همه فلش مموری رو تبدیل به شورت کات می کند و 1 کیلو بایت نشان می دهد نه nod 32 آّبدیت شده مشکل رو حل کرد نه کمودو فلشی رو که این مشکل رو داشت رو پاک کرد
اگه دیسکت نجات avira رو دانلود کنم حل می شه
یک کلید میخواهم
در ضمن چطوری کلید رو در ویندوز سون نصب کنم؟ اجازه ی آدمینیستراتور رو میخواد در حالی که من خودم آدمین هستم
چیکار کنم ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
من این آنتی ویروس رو روی ویندوز 64 بیتی نصب کردم در حالی که نرم افزار 32 بیتی هست موردی که نداره ؟
Last edited by 14708; 09-02-2011 at 17:17.
Avira SmallBusiness Suite v2.5.0.2 | 331 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بهتر avira permium security را بریزی خودش gamemode داره. و براحتی با کلیک راست روی avira از گوشه سمت راست ویندوز می تونی فعالش کنی. دیگر به بازی گیر نمیده. ولی کسانی اهل بازی هستند eset nod 32 استفاده می کنند.
مثله اینکه مدتی هست پروموشن ها بسته شده و کسی دیگه کلید 3 ماهه نداره
اگر کسی پیدا کرد خبر کنه
ممنون
آویرا سیستم منو در حالی که nodeوsymantecنتونستن نجات بدن نجات .آویرا free versionدانلود کنید تا درد سر نداشته باشید نرم افزار اصلش 54000.
من انتی ویروس avira را(نسخه رایگانش)دانلود می کنم از سایتش و updateاش هم جداگانه دانلود می کنم ولی موقعی که یه صورت دستی می خوام به انتی ویروس بشناسونمش میگه خطا در دانلود.چند بار هم اپدیت جدید دانلود کردم ولی هر دفعه همین پیغام رو می ده.لطفا راهنماییم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)