باتشکراز توضیحات جامع شما من بازی را روی ps2 انجام میدم.نوشته شده توسط M E H D I
[COLOR=Sienna
باتشکراز توضیحات جامع شما من بازی را روی ps2 انجام میدم.نوشته شده توسط M E H D I
[COLOR=Sienna
مراحل به این ترتیب هست
پس از گذروندن این مرحله به گفته ی شما از در بالا سمت راست برمیگردیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا به این اینجا رسیده و از کالینا! شمشیری رو دریافت میکنیم:
این هم نام فایل سیو شده پس از گرفتن شمشیر از کالینا :
شما بايد از اول مي گفتين كه من توي پلي استيشن بازي مي كنم. به هر حال دكمه هايي كه من گفتم اينها هستن. من چون دقيق معادلشون رو توي پلي استيشن نمي دونم فقط مينويسم كه هر كدوم توي بازي چيكار مي كنن شما از روي اون مي تونين اون ضربات رو بزنين.نوشته شده توسط شهرام 1
پرشSpace:
ضربه زدن با شمشيري كه توي دست راستش هست و شمشير اصلي حاساب ميشهLeft Click:
ضربه زدن با شمشري كه بعدا از روي زمين برداشتين و توي دست چپ شما هست. اگره دو تا شمشير ندارين نمي تونين از اين حركت اسفاده كنينE:
دفاع كردن Right click:
راه رفتنwalk:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
دو حالت داره ادامه بازي:مراحل به این ترتیب هست
پس از گذروندن این مرحله به گفته ی شما از در بالا سمت راست برمیگردیم:
تا به این اینجا رسیده و از کالینا! شمشیری رو دریافت میکنیم:
این هم نام فایل سیو شده پس از گرفتن شمشیر از کالینا :
1) شما قسمت Clocks and Gears رو تموم كرده باشين قبلا، كه اين مخالف جريان اصلي بازي هست.(مرحله اي هست كه فقط توي چرخ دنده هاي غول پيكر بازي مي كنين.)
2) اين مرحله رو هنوز رد نكرده باشين يعني مطابق جريان اصلي بازي هست.
در هر دو صورت مشكلي براي ادامه بازي وجود نداره. خوب براي حالت اول:
از روي اون پرتگاه مي پرين و به همون اتاقي ميرين كه اولين بار كايلينا رو اونجا ديدين. بازي خودش شما رو راهنمايي خواهد كرد.
حالت دوم:
اهرم وسط سالن رو يك بار به صورت پادساعتگرد مي چرخونين. وقتي اين كار رو انجام بدين، جايي كه قرار هست برين رو بازي به شما نشون خواهد داد. اون مرحله رو بايد تموم كنين و بعد از اون درست مثل حالت قبل به اون اتاق ساعتهاي شني ميرين.
با درود
من درست متجوجه نشدم اما:
دوست گرامی این رو مرحله ی جاری بشمار میاریم که اشراه کردید پس از پایان کارها باید از درب سمت راست بالا برگردیم:
خب اینجا رو هم داریم که با در بسته ای روبرو هستم و دکمه ای سرخ رنگ پشت اون و راه رخنه ای وجود ندارد.(این همان مرحله هست و در همان منطقه ی بالا:
این هم درب سمت راست بالا که باید از اینجا بازگشت:
در دنباله ی کار و اگر از همان درب بالایی برگردیم به اینجا میرسیم که این هم بخشی از راه بازگشت هست:
و در پایان به اینجا میرسیم:
پس از نمایش یک فیلم کوتاه و نشان داده راه به پایین رفتن. نشان میدهد که باید به این در برویم:
به این در میرسیم که پس از درون شدن به این در یک فیلم کوتاه نمایش داده میشه و کالینا شمشیری میده به شاهزاده:
شمشیری که کالینا میدهد:
دریافت شمشیر و جایی که هستیم:
اینجا هم نشان داده شده که از جایی که هم اکنون هستیم به کجا باید برویم:
[QUOTE=M E H D I]شما بايد از اول مي گفتين كه من توي پلي استيشن بازي مي كنم. به هر حال دكمه هايي كه من گفتم اينها هستن. من چون دقيق معادلشون رو توي پلي استيشن نمي دونم فقط مينويسم كه هر كدوم توي بازي چيكار مي كنن شما از روي اون مي تونين اون ضربات رو بزنين.
پرشSpace:
ضربه زدن با شمشيري كه توي دست راستش هست و شمشير اصلي حاساب ميشهLeft Click:
ضربه زدن با شمشري كه بعدا از روي زمين برداشتين و توي دست چپ شما هست. اگره دو تا شمشير ندارين نمي تونين از اين حركت اسفاده كنينE:
دفاع كردن Right click:
راه رفتنwalk:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
مرسی مهدی جان ازتوضیحت مشکل اصلی اینه که خط عمر شادی تموم نمیشه وگرنه درزدنش مشکلی ندارم لطفا توضیح دهید اگربایدمثلا ازعقب حمله کردچندباربایداین کار راانجام داد آیا توضیحاتی که درپاسخ اول اعلام نموده ه اید برای پیروزی کافی است
Last edited by شهرام 1; 25-06-2006 at 14:06.
سلام.
شهرام جان منظورت از اینکه خط عمرش تموم نمیشه چیه عزیز ؟
شما این راهی هم که من میگم امتحان کن بزن و فرار کن.
وقتی رفت به سمت کالینا تا بندازش توی دره از پشت برو بازم بزن و فرار کن .
یکم طول میکشه اما با اون شمشیری که شما اونجا داری و قدرتی که شادی داره بهترین راه شاید همین باشه.
ما توي بازي بايد دو تا محل رو فعال كنيم. يكي اينجايي هست كه شما فعالش كردين و آب رو جاري كردين. دوميش اينجا هست. ببينين اينجا رو قبلا ديدين يا نه؟نوشته شده توسط korosh bozorg
![]()
اگه اينجا رو رد كردين بايد برين به اون اتاقي كه توش ساعت شني بود و كايلينا رو انجا ديدين قبلا. اگه رد نكردين بايد اهرم وسط سالن رو يك بار در جهت خلاف ساعتگرد(سينوسي) بچرخونين تا اون مرحله شروع بشه. بعد از تموم كردن مرحله بايد برين به اتاق ساعت شني. من الان بازي رو ندارم تا با عكس توضيح بدم. اميدوارم اين بار ديگه خوب توضيح داده باشم.
منظور نوارقرمزي است كه درپايين صفحه است كه باضربه زدن به شادي كم ميشه.راهپيشنهادي شماراهم امشب امتحان ميكنم,خيلي ممنوننوشته شده توسط piishii
باتشكر از آقامهدي و پيشي عزيز تونستم مرحله رو رد كنم (شكست شادي ونجات كايلينا)
آقا مهدي سلام باتشكراززحمت فبلي لطفاكمك كنيد
من آپگريدهاي 1و2و3و5راگرفته ام اما در آپگريد 5 (جاري كردن آبها) يك درآهني هست كه كليدپشت آن است ودسترسي ندارم
راهنمايي فرماييد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)