تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 122 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1215

نام تاپيک: »» كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی نرم افزارهای بازيابي اطلاعات

Banned alaodin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط piishii
    ممنون . نمیدونی چقدر اون لامصب برام مهمه همه سیو بازیهام اون تویه . ویندوز رو عوض کنم بکنمش پارتیشن قبلی چی ؟
    منم الکی ntfs نکردم موقغ نصب ویندوز فت 32 نبود !
    پيشي جان پست قبلي ويرايش شد لطفا واضحتر بگو قبل از نصب ويندوز فرمت شما (فرمت درايو در زمان ويندوز قبلي )چه بوده اگر نميداني هر دو ورژن نرم افزا را امتحان كن آموزش اين نرم افزار كه در صفحه اول تاپيك است را بادقت بخوان
    ضمنا در لينك جديدي كه از اين نرم افزار گذاشته ام هر دو ورژن وجود دارد(fat ,ntfs)

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

عزيز من فرمت درايوم قبا از نصب ويندوز جديد فت 32 بود . مجبور بودم ويندوز عوض كنم اما چون ويندوزم اشكال داشت نميتونستم كه از ما داكيومنتم حتي يك كپي ساده بگبرم موقع ويندوز عوض كردن زماني كه با سي دي اكس پي بوت كردم و بالا اومدم جايي كه بايد فرمت ويندوز جديدتو انتخاب ميكردي مال من فقط fat و ntfs بود برا همين ntfs نصب كردم . درسته كارم از چند نظر اشتباه بود اما خوب ناواردي كه براي دفعه هاي بعدي ديگه تكرار نميشه و چون همه سيو هاي بازيهام اون جا بود واقعا لازم دارم چون بخوام دوباره بشينم بازي كنم كه.............
    حالا سوال من اينه كه اگه پارتيشن اين ويندوزم رو با برنامه هاي مختلفي كه هست بكنم فت 32 اميدي هست يا نه ؟

Banned alaodin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط piishii
    حالا سوال من اينه كه اگه پارتيشن اين ويندوزم رو با برنامه هاي مختلفي كه هست بكنم فت 32 اميدي هست يا نه ؟
    شما بايد از getdataback fat استفاده كنيد
    درمورد سوالتان شما بايد فقط درايوي كه اطلاعات پاك شده شما در آن قرار داشته را به فرمت fat32 تبديل كنيد با ديگر درايوها كاري نداريم و چون الان درايوي كه اطلاعات پاك شده شما در آن قرار دارد الان روي آن ويندوز نصب است شما اگر فرمتش را به fat تبديل كنيد مساوي نابودي ويندوز شما است .

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

من به نابودی ویندوز کاری ندارم نصبش 1 ساعته فوقش تموم میشه من میخوام بدونم اگه این کاررو بکنم میتونم اونای اولی رو برگردونم یا نه همین . من روی درایو ویندوزم همیشه هیچی جز خود ویندوز ندارم این مای داکیومنتم بعد از این میبرمش توی یک درایو دیگه . فقط میشه لطف کنی بگی اگه پارتیشن درایو ویندوز رو مثل قبل بکنم میشه امیدی داشت یا نه ؟ همین .
    ممنونم .
    امین.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام دوباره من الان یک چیزی یادم اومد و اونم اینه که قبل از نصب این ویندوز من یک کپی از ما داکیومنتم توی یک درایو دیگم داشتم اما از انجا که وقتی بلا بخواد سر ادم بیاد خوبش میاد من اون رو با یکی از برنامه های جانبی Tune up 2006 که ادعا میکنه فایل ها رو بدون امکان برگردوندن پاک میکنه پاک کردم .سوالم اینه که میشه اونارو برگردوند یا نه ؟ به جای اینکه ویندوزم رو عوض کنم البته قبلش بگم که الان get databack fat رو به کار گرفتم میخوام مطمئن شم اگه که میشه اگه با این نرم افزار نشد با یکی دیگه امتحان کنم و اینکه چون اسم فولدر رو میدونم یک نرم افزار دیکه بهم معرفی کنید که به وسیله ی نام سرچ کنه.
    -------------------------------
    ویرایش شد :

سلام بازم من اینارو ریکاوری کردم از همون درایی که گفتم نه درایو ویندوز و اما روش یک خط کشیده شده یعنی دیگه امیدی نیست اینایی که خط کشیده شده رو برگردوند ؟
    اگر اینم نمیشه نصب ویندوز رو هم نمیکنم و بیخیالش میشم دیگه
    Last edited by piishii; 19-04-2006 at 12:18.

حـــــرفـه ای arash_irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام piishii جان
    ببينيد نرم افزارهايي كه در اين مورد حرف ميزنند زياده اما کدوم به حرفشون عمل میکنند مهمه
    هر كدوم برا يه چيزي جواب ميدن مثلا من از اين نرم افزار ( O&O UN Erase 2 ) استفاده ميكنم
    حجم كم و بازيابي بسيار قدرتمند برنامه در زمينه فايلهاي صوتي و تصويري و همينطور فایلهای دیگه واقعا منو راضی کرده ( فایلهای بالا 100 مگابایت رو من بازیابی کردم به طور کامل و صحیح )
    من برنامه های زیادی در این مورد دارم مثلا ::
    EasyRecovery Pro 6.10
    FinalRecovery.1.4.0.1
    GetDataBack v2.31 for FAT or NTFS
    Iolo Search and Recover v3.0
    OfficeRecovery Enterprise v2005
    O&O UN Erase 2
    Recover My Files اکثر نسخه هاشو
    Smart Undelete 2.1
    OO DiskRecovery
    FileRescue Professional 1.2
    FileRecoveryAngel 1.00
    و
    و.....

که چند تای دیگه هم تو سی دی دارم
    ولی من چون برای باز گردوندن فیلم و تصویر لازم داشتم از همون برنامه که گفتم استفاده میکنم

در مورد فرمت کردن یک درایو که دیکه اصلا حرفشو نزن
    ببینید وقتی شما یک درایو رو فرمت میکنید و یا دیافراگم و یا با بعضی از نرم افزارهای شستشوی درایو ها دیگه خیلی کم فایلهای پاک شده قابل بر گشت هستند
    این برنامه ها برای پاک شدن همون موقع فایل هستند یعنی وقتی اون فایل در همون موقع پاک شده باشه چون هنوز برنامه و یا فایلی رو جایاون رو تو هاردتون نگرفته میتونید فایل رو برگردونید
    مثلا با نوشتن دستور :format d در سیستم عامل DOS و اجرای ان بعدا میتونید با نوشتن unformat درایو D v, بر گردونید ولی با اضافه کردن u\ در مقابل دستور format دیگه قابلیت برگشتن آن درایو از بین میره
    پس هرگز چیزی رو الکی از روی هاردت پاک نکن و به این برنامه ها هم دل نبند ( به چیزی که دل نداره دل نبند عزیز )
    امیدوارم که به جواب سوالتون رسیده باشید
    موفق باشید
    یا حق

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

فقط مجيك ريكاوري
    كارش حرف نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اقا سلام
    من طي اسكن ديسك ويندوز98 كه براي نصبش انجام ميده 2000 عكس كه با دوربينم گرفته بودم از دست دادم همش خراب شد الان هم عكس خرابارو رايت كردم و هاردمو اف ديسك كردم حالا مي خام بدونم كسي راهي سراغ داره كه عكسامو درست كنم يا به اصطلاح ريكاوري كنم ايا بااين برنامه ها ميشه كمكم كنيد مهمه.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اقا سلام
    من طي اسكن ديسك ويندوز98 كه براي نصبش انجام ميده 2000 عكس كه با دوربينم گرفته بودم از دست دادم همش خراب شد الان هم عكس خرابارو رايت كردم و هاردمو اف ديسك كردم حالا مي خام بدونم كسي راهي سراغ داره كه عكسامو درست كنم يا به اصطلاح ريكاوري كنم ايا بااين برنامه ها ميشه كمكم كنيد مهمه.
    فقط مجيك ريكاوري
    كارش حرف نداره

این هم هست recover my file
    سرچ کن

Banned alaodin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

piishii جان به نظر من اگر فايلهاي پاك شده شما برايتان مهم است تمام گزينه هاي ممكن را انجام دهيد اگر بخواهم لوپ كلام را بگم چون شما روي اطلاعات قبلي دوباره اطلاعات جديد ريخته ايد احتمال بازيابي خيلي كم مي شود و به شما توصيه ميكنم اگر getdata قادر به بازيابي نبود اگر نرم افزار هاي ديگر را نيز چك كنيد جوابي نميگيريد در مورد نرم افزار TuneUp Utilities 2006 ونرم افزاهاي ديگر بله اين نرم افزارها قادرند اين كار را بكنند ولي امتحان كن ضرر كه نداره (سنگ مفت .....)

h_radnoosh جان بله اين نرم افزار getdataback قادر است فايلهاي شما را بازيابي كند ولي در زمينه عكس من به شما Recover My Photos v3.61 را پيشنهاد ميكنم برو اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آرش جان من به شما توصيه ميكنم يكي از درايوهاي خود را اطلاعاتش را به درايو ديگري منتقل كن وآن درايو را فرمت كن بعد با getdata درايو فرمت شده خود را بازيابي كن بعد نظرت را بگو البته هيچگاه در مورد اينگونه نرم افزارها ريسك نكنيد و اطلاعات خود را بيهوده فرمت نكنيد
    Last edited by alaodin1; 20-04-2006 at 04:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •