تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 905 اولاول ... 162223242526272829303676126526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام
    یدونه 206 تیپ 2 صفر دیروز از نمایندگی گرفتم ولی از همون اول که نشستم پشتش حس میکنم نفسش خوب نیس و تو سربالایی هاکم میاره آخه ما یدونه 206 تیپ 2 مدل 84 داریم با اینکه دس دومه حس میکنم خیلی ازین پرجون تره.
    ممکنه راهنمایی کنین چشه؟

درضمن این جدیدا چقدر کیفیتش اومده پایین؟
    تمام شیشه هاش و چراغا ساخت ایران شده

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    یدونه 206 تیپ 2 صفر دیروز از نمایندگی گرفتم ولی از همون اول که نشستم پشتش حس میکنم نفسش خوب نیس و تو سربالایی هاکم میاره آخه ما یدونه 206 تیپ 2 مدل 84 داریم با اینکه دس دومه حس میکنم خیلی ازین پرجون تره.
    ممکنه راهنمایی کنین چشه؟

درضمن این جدیدا چقدر کیفیتش اومده پایین؟
    تمام شیشه هاش و چراغا ساخت ایران شده
    سلام
    به خاطر موتورشه
    مهندس علي رضا محمدي، مدير گروه محصولات پلتفرم206 شركت ايران خودرو ضمن بيان مطلب فوق اظهارداشت: از ابتداي تير ماه جاري شركت پژو فرانسه به تمامي سايت هاي توليدي خود در سراسر جهان موتور جديد براي توليد اين خودروي سواري توزيع كرد.
    وي با بيان اينكه تمامي توليدات خودروهاي 206 تيپ 2و3 از ابتداي تير ماه 86 با آپشن موتور جديد به بازار كشور عرضه شده است، اظهار داشت: اين تغيير جديد موتور توسط شركت پژو فرانسه نه تنها در مديريت مصرف بهينه سوخت موثرخواهد بود بلكه استاندارد آلايندگي اين خودرو را از يورو2 به يورو3 افزايش مي دهد.
    مدير گروه محصولات پلت فرم206 اضافه كرد: با عرضه سوخت مناسب در ايران موتور جديد TU3A به راحتي مي تواند استاندارد يورو 4 را تامين كند.
    محمدي شايعه چيني بودن اين موتور را تكذيب كرد و اظهار داشت: شركت پژو فرانسه موتور TU3 را به موتور جديد TU3A درپي ارتقاي كاهش آلايندگي هوا و بهبود عملكرد تغيير داده است و كاملا فرانسوي و توليد شركت پژو فرانسه است، اين موتور همزمان در ايران در تمام كشورهاي اروپايي نيز توسط پژو عرضه شده است.
    اين مقام مسوول به ديگر مزيت هاي اين موتور اشاره كرد و گفت: در موتور جديد پژو 206 كه ارتقا يافته نسل قبلي آن است، تغييراتي در سيستم سوخت و هوارساني و هوشمند شدن ورود هوا ايجاد شده است.
    وي افزود: در اين موتور دريچه ورودي هوا پس از فرمان راننده و فشرده شدن پدال گاز بر اساس تصميم مغز هوشمند خودرو و با در نظر گرفتن مصرف بهينه باز و بسته مي شود و اين تنظيم هوشمند سبب عملكرد بهتر و تلف شدن كمتر انرژي مي شود.
    اين مدير شركت ايران خودرو اظهار داشت: موتور TU3A با حجم 1.4 ليتر با قدرت 75 اسب بخار بر روي خودروي تيپ دو 206 نصب مي شود.
    اين مقام مسوول اظهار داشت: در اين موتور پدال گاز از كابلي به برقي جهت ارتقاء و سطح آسايش رانندگان و امكان بهينه سوخت تنظيم شده است و همچنين با تغيير مسير ورودي هوا کاهش ريسک ورود آب به محفظه ورودي هوا موتور كيفيت و در نتيجه موتور به شكل قابل توجهي افزايش پيدا كرده است.
    به نقل از سایت خبری ایرانخودرو

داره خودمونی میشه aaamirrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قم-كاشان چه ربطي به اصفهان داره؟؟؟ جور در نمياد!
    ولي حداكثر مصرف پرايد در جاده هاي برون شهري،6.5 تا 7 ليتر در 100 كيلومتر در ساعت هست! حتما ماشينو به يه آدم وارد نشون بده....

همینه دیگه مصرفش. اگرم احساس میکنی نیم لیتر زیاد میسوزونه بزن پای باد مخالف تو جاده یا کولر یا این چیزها. تازه کولر هم نگیری و شیشه ها رو بیاری پایین اونم باعث گردش باد تو ماشین میشه و کلی تو مصرف سوخت تاثیر داره. در حد همین نیم لیتر این حدودا. در ضمن. تنظیم باد هم برو 200 تومن هم که بیشتر نیست!

داره خودمونی میشه dreams4gotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان سلام.

من یه 132 تحویل گرفتم ولی ریموتش کار نمیکنه. نمایندگی هم که اصلأ جواب نمیده .

ریموت مال شرکت " شایان کاو " هستش ولی یدکش تو مشهد گیر نمی یاد.
    ممنون میشم راهنمایی کنین.

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

دوستان سلام.

من یه 132 تحویل گرفتم ولی ریموتش کار نمیکنه. نمایندگی هم که اصلأ جواب نمیده .

ریموت مال شرکت " شایان کاو " هستش ولی یدکش تو مشهد گیر نمی یاد.
    ممنون میشم راهنمایی کنین.
    باطري ريموت رو كنترل كن!
    يه سر پيش اونايي كه دزدگير نصب ميكنن و كيليد ساز هستن برو....شايد بتونن راهنماييت كنن!ولي بهترين گزينه همون نمايندگي سايپا در مشهد هست.

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظر شما علت روشن و خاموش شدن چراغ روغن پرايد از چي ميتونه باشه ؟
    با يه كم گاز دادن ممكنه قطع بشه ولي باز چشمك ميزنه

در ضمن - روغن عوض شده - -في لتر روغن هم همينطور - فشنگي روغن هم عوض شده
    ديگه چي ميتونه باشه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

به نظر شما علت روشن و خاموش شدن چراغ روغن پرايد از چي ميتونه باشه ؟
    با يه كم گاز دادن ممكنه قطع بشه ولي باز چشمك ميزنه

در ضمن - روغن عوض شده - -في لتر روغن هم همينطور - فشنگي روغن هم عوض شده
    ديگه چي ميتونه باشه ؟
    مشكل ميتونه از اويل پمپ (پمپ روغن)باشه! هرچه سريعتر به يك مكانيك نشونش بده! موتورت ميسوزه وگرنه....
    اگر دايم روشن و خاموش ميشد،ميگفتم اتصالي كرده!ولي وقتي ميگي گاز ميدي و چشمك ميزنه به احتمال 90% مشكل از پمپ رو غن هست....جوابشو بده .ممنون.

8. 2 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مشكل ميتونه از اويل پمپ (پمپ روغن)باشه! هرچه سريعتر به يك مكانيك نشونش بده! موتورت ميسوزه وگرنه....
    اگر دايم روشن و خاموش ميشد،ميگفتم اتصالي كرده!ولي وقتي ميگي گاز ميدي و چشمك ميزنه به احتمال 90% مشكل از پمپ رو غن هست....جوابشو بده .ممنون.
    خودم هم همين حدس را ميزدم حالا مطمئن شدم فقط نميدونم هزينه اش چقدر ميشه و چقدر كار داره
    ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

خودم هم همين حدس را ميزدم حالا مطمئن شدم فقط نميدونم هزينه اش چقدر ميشه و چقدر كار داره
    ؟
    حدودا نصف روزي كار ميبره...هرچه سريعتر اقدام كني خرجش كمتره!
    در ضمن لطفا مدل ماشينتم بگو.ممنون.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

حدودا نصف روزي كار ميبره...هرچه سريعتر اقدام كني خرجش كمتره!
    در ضمن لطفا مدل ماشينتم بگو.ممنون.
    پرايد مدل 78

12. این کاربر از lindows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •