موقع درست كردن فايل Installation دقت كنيد كه گزينه هاي مربوط به schedule رو فعال نكنيد، اينجوري بدون اطلاع شما سر موعد مقرر سيستم ريستارت ميشه و به حالت Thawned ميره
موقع درست كردن فايل Installation دقت كنيد كه گزينه هاي مربوط به schedule رو فعال نكنيد، اينجوري بدون اطلاع شما سر موعد مقرر سيستم ريستارت ميشه و به حالت Thawned ميره
سلام
من چطوری میتونم تو یک شبکه تمام کامپیوترها را همزمان از حالت فریز خارج کنم و مجدد فریز کنم
شبکه ورک گروپ هست و 12 تا سیستم
آخرین نسخه از این برنامه را از کجا میتونم دانلود کنم
آیا قایلیت قفل کردن USB را هم داره
آیا می شه deep freeze رو تحت domain استفاده کرد برای سازمانی با بیش از 200 کلاینت می خوام
راهی هست که به فرض یه جوری تنظیمش کنیم که وقتی رستارت شد همه چیز مثل قبل بشه به غیر از بعضی از فولدرها
سلام..
یکی ورزن جدید نرم افزار را لطفا بزاره...........
تو رو خدا فوری فوری
برای دیپ همین الان پسورد گذاشتم بعد از ری استارت کردن همون پسورد رو که میدم صفحه مدیریتش نمیاد. بدون پس هم باز نمیکنه.چکار کنم؟ویندوز رو هم نمیخوام عوض کنم
ورژنش : 6.62.020.3058
سوال منم همینه......
میخام MY DOCUMENT را دست نزنه تا سیو بازی بهم نخوره...
نسخه استاندارد نمیشه...
مگر نسخه های PRO , اون یکی بشه...
یکی این نسخه ها رو بزاره برا دانلود..
بالاخره تونستم محل ذخیره سیو ها رو عوض کنم..........................![]()
سلام خدمت اساتید محترم.
من تقریبا از صبح تا حالا تمام گوگل و سایت ها را زیر و رو کردم تا بلکه مشکلم رفع بشه اما نشد.
من به صورت اتفاقی این برنامه را نصب کردم و دیدم تغییری تو کامپیوترم به وجود نیامده فایل اصلیش را پاک کردم کلی آهنگ دانلود کردم ولی فرداش اومدم دیدم نیستن.حالا چه خاکی بر سرم بریزم.
تایم را هم نمیتونم تغییر بدم.اون 4 تا کلید را هم با هم گرفتم هیچی بالا نیومد.نصبش 1 دقیقه هم نشد و پسورد هم نخواست.دارم دیوونه میشم.لطفا کمکم کنید.الان هیچ اثری از آثارش تو کامپیوترم نیست ولی هر کاری میکنم پس از ریستارت به حالت اول بر میگرده.کل انجمن را خوندم هیچی نفهمیدم. حتی اون تایپک 25 صفحه ای را هم خوندم.
آدرس وبلاگم و ایمیلم را میزارم.تو رو خدا یکی بیاد بهم بگه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی خیلی وارده باهام تماس بگیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)