سلام
ورژن هاي ديگه رو تست كن...تو صفحات قبل لينك ورژن جديد رو گذاشتم...اگه نشد بايد مستر ريست رو امتحان كني...
شاد باشي![]()
سلام
ورژن هاي ديگه رو تست كن...تو صفحات قبل لينك ورژن جديد رو گذاشتم...اگه نشد بايد مستر ريست رو امتحان كني...
شاد باشي![]()
دوستان
وقتی من در شهرستان هستم موقیعت خودم رو تو نقشه میبینم و کوچک نمایی میکنم موقعیت خودم رو و سراغ جا های دیگه میرم تا یه کم دید بزنم میبینم که تهران اصلا کامل نیست!آیا چون تو تهران نیستم اینجوریه؟
حجم نقشه شما چقدره؟ ربطي به تهران بودن نداره...بايد زياد زوم كنيد تا كوچه ها هم معلوم شه...
مرسی Legend عزیز
مشکل اجرا شدنش حل شد حالا یه مشکل دیگه دارم !
تو این قسمت
بعد از اینکه وارد System و Remote GPS میشم و گزینه ی Enable رو میزنم ... سرچ میکنه برای پیدا کردن GPS Device و پیدا نمیکنه !الان برنامرو اجرا كنيد و برويد به setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable كنيد حالا برويد تو نقشه وصبر كنيد تا به ماهواره وصل شيد.
در واقع باید توی این قسمت GPS داخلی گوشی رو به برنامه معرفی کنیم تا دنبال یه دستگاه GPS نگرد ه ! درسته ؟
ولی نمی دونم چجوری !![]()
راستی من این برنامه گارامین رو ان95وصل کردم در ان 95هشت گیگ رم نداره نمیدونم باید چه کار کنم .متشکر
شما اون فايل unl رو درست كردي هر دوتاشو؟
واسه منم اول هیمن جوری بود!
شما برو قبل از اینکه اون 2تا فایل unl رو بریزی تو گوشی تو folder option ویندوز و بعدش برو تو تب view و بگرد دنبال گزینه ی hide extension for know file types تیک اونو بردار!
حالا میبینی که کنار او دو تا فایل unl که قبلا ساختی بعد از اسمشون پسوند txt هست!اونو پاک کن!اگه میخوای مطمئن بشی که فایلت رسته اگه روش 2 بار کلیک کنی پنجره ی open whit میاد!
موفق باشی
سلام خسته نباشید لینک کیجن واسه دانلود مشکل داره اگه میشه درستش کنید
ممنون
خدمت شما دوست گلم!!!
دوباره آپ کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)