کدام یک از نرم افزارهای دانلود منیجر کمترین حجم از پهنای باند را اشغال می کنند؟و برای رسیدن به حالتی که در هنگام دانلود سرعت اینترنت کاهش پیدا نکند باید چه کار کرد؟
کدام یک از نرم افزارهای دانلود منیجر کمترین حجم از پهنای باند را اشغال می کنند؟و برای رسیدن به حالتی که در هنگام دانلود سرعت اینترنت کاهش پیدا نکند باید چه کار کرد؟
عزیزان من Idm ریختم هر چی داونلود می کنه باید پسوند رو خودم بهش اضافه کنم چرا؟ چی کارش کنم؟
================================================== ===========
با سلام به همه ی دوستای خوبم بالاخره خودم پی به علت مشکل بزرگ خودم بردم این رو می نویسم تا اون دوستایی که بحث رو پیگیری می کردن ومی خوان نتیجه رو بدونن از آخر عاقبت جریان بی اطلاع نمونند
اول از همه باید بریم به سراغ کنترل پنل و گزینه ی internet options:
این تیک ناقابل باعث می شد که دانلود منیجر نتونه اتومات کانکت بشه
با سلام
امروز يك مشكل عجيب برام پيش اومد كه ممنون مي شم اگر سريع كمك كنيد!!
امروز داشتم با IDM دانلود مي كردم كه يهو برق رفت و وقتي برق اومد و كامپيوتر رو روشن كردم، ديدم يك اتفاق عجيب مي افته!!!
وقتي IDM رو باز مي كنم ... بعد از 10 يا 15 ثانيه خود به خود بسته مي شه و آيكنش از Tray ويندوز حذف ميشه!!
مشكل از كجاست؟
من چند بار كامپيوتر رو ريست و شات داون كردم و حتي ورژن آخر IDM رو نصب كردم و قبلي رو Uninstall كردم! ولي باز هم درست نشد ...
من كلي دانلود رو به صورت صف گذاشتم .... لطفا اگر مي دونيد هرچه سريعتر كمك كنيد!
با تشكر فراوان
با سلام....
من چطور مي تونم چند فايل رو پشت سرهم دانلود كنم،به طوريكه با تمام شدن يك فايل برنامه به طور خودكار به لينك بعدي بره و اون رو دانلود كنه در ضمن قبلا تمام لينك ها به برنامه داده بشه.
||سپاس**
/*يا حق*/
ba baraname zaman band
کدومش از این لحاظ بهتره؟
با سلام...
مگه تنظيمات خاصي نمي خواد فقط همين .لطفا يكمي بيشتر توضيح بديد.
||سپاس**
/*يا حق*/
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام...
ممنون دوست عزيز
||سپاس**
/*يا حق*/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)