من وقتی با 7300gt اجرا می کردم وسط بازی هی قاطی می کرد (صفحه پر پر می کرد) حالا شما نمی دونم چطور می خوای 6200 اجراش کنی!!!!!!!
من وقتی با 7300gt اجرا می کردم وسط بازی هی قاطی می کرد (صفحه پر پر می کرد) حالا شما نمی دونم چطور می خوای 6200 اجراش کنی!!!!!!!
من با 6600 بدونه مشکل اجرا کردم
ولی 6200 رو نمیدونم
سلام
من Red Alert 3 رو نصب کردم.
زمان اجرا، بعد از نمایش Splash که پرچم شوروی روشه، صفحه سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمیفته.
1 - کرک های مختلفی رو تست کردم.
2 - آخرین نسخه ی درایور گرافیک رو از سایت nVidia گرفتم. ( 7300 GT )
3 - روی دو ویندوز Xp SP2 n Sp3 تست کردم.
4 - از اینترنت دیسکانکت میشم ( برای جلوگیری از ریکوئست احتمالی لایسنس )
ولی ....
ضمنا وقتی با استفاده از Task Manager از اون صفحه ی سیاه خارج میشم، صوت سیستم به طور کامل مختل میشه.
کانفیگ سیستم بنده:
4400+ dual core
2 gig ram
Axtrom 7300 GT
پیشاپیش از راهنمایی دوستان، سپاس.
عجیبه:
1.مشکوکه ولی این طور که معلومه یه عدم ساپورت نرم افزاری مثلا ناسازگاری با کارته صدایی تصویری چیزی باید باشه
2. لازم نیست من که با همون درایور قدیمیم مدتهاس بدونه مشکل اجرا میکنم همه بازیها رو البته ماله من 6600 هست و قدیمی تره
3. رو جفتشون بدونه مشکل اجرا میشه پس از این مورد نباید باشه
4. اینم خوبکاریه! کار از محکم کاری عیب نمیکنه
تا اونجا هم که یادمه بالا اومدنش حیلی طول نمیکشید تازه اونم با سیستمه من
توی تاپیک مشکلات بازیها هم مطرح کنید ببینید بچه های اونجا چیزی میدونن
اینجا هم ببینیم بقیه بچه ها چی میگن
سلام.
دوستان آیا برای نصب این پچ نیازی به کرک جدید است؟؟
ممنون.
آقا من وقتی توی مرحله 6یا7 نیروهای روسی و مرحله 3 نیروهای آمریکایی پیروز میشم از بازی می پره بیرون.چه کنیم؟
البته گرافیکم 5200هستش ولی بازی رو با سرعت خوب اجرا میکنه.
سلام به دوستان.من با کارت گرافیک7300gs بازی رو خیلی روون اجرا می کنم. نه می پره بیرون نه چیز دیگه ای.شاید مشکلات شما از نسخه ای باشه که دستتونه.من یه نسخه ارجینال از یه مغازه گرفتم.
چند صفحه پیش ، علی عزیز یه Fix واسه بازی گذاشته حجمش هم 2 کیلوبایت هست !
با اون مشکلت حل میشه .
شما برو یکمی تنظیمات گرافیک رو بزن بالا ببین بازم روون میاره ؟!سلام به دوستان.من با کارت گرافیک7300gs بازی رو خیلی روون اجرا می کنم. نه می پره بیرون نه چیز دیگه ای.شاید مشکلات شما از نسخه ای باشه که دستتونه.من یه نسخه ارجینال از یه مغازه گرفتم.![]()
من دارم روی normal بازی میکنم.ولی روی high می کشه ولی بازی یجوری میشه!انگار سربازاومسایل نقلیه روی هوا هستن!!!!!!!!!!!!!![]()
میبینم که بکس رد آلرتی اینجا جمع شدن! در مورد بالا اومدن بازی گفتین بذارین منم بگم -
من این بازی رو، رو چند تا سیستم نصب و اجرا کردم بدون مشکل میاد بالا ولی وقتی میخوام رو سیستم خودم نصبش کنم اصلاً صفحه ی (progress) نصب بازی نمیاد ولی بازی به اون مسیری که بش دادم در حال نصب شدنه آخرشم که dvd1 نصب شد طبیعیه که باس dvd2 روبخواد ولی یه صفحه dos میاد بالا و یدفه اون فولدری که dvd1 روش نصب شده خالی میشه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)