تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 241 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ایران سرفراز

پيش فرض

ممنونم از همه دوستان

داره خودمونی میشه agaa_hojat2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگه ویندوز رو هم پاک کنیم این ویروسها پاک میشه!!!!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

اگه ویندوز رو هم پاک کنیم این ویروسها پاک میشه!!!!!!!!!!!!!!
    سلام دوست عزیز

خیر اگه 10 بار هم ویندوز عوض کنید این ویروسها پاک بشو نیستند .
    باید قبل از تعویض ویندوز حتما ویروس را از بین ببرید .

موفق باشید .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مهدی جان ، بسیار ممنون ، دستت درد نکنه ...

من یه مشکل دارم ، اون فایلایی رو که سوپر هیدن شدن رو من درست کردم ، ویروسش رو هم پاک کردم یعنی فکر کنم نمی دونم پاک شده یا نه من فقط اون فولدرایی که پسوند .exe داشت پاک کردم بعد ریست کردم دیگه سیستم پراپرتیم نرفت ... یعنی پاک شده انشاال.. دیگه ؟ حالا یه مشکل دارم من فولدر داکیو منتز اند ستینگز و دو تا دیگم که سوپر هیدن شدن رو نمی تونم آن هیدن کنم یعنی تو cmd وقتی دستور atrac... رو می زنم و آدرس رو می دم پیداش نمی کنه چون بین کلماتش اسپیسه اینو چه کار کنم ؟

سال خوبی داشته باشی دوست عزیز .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام مهدی جان ، بسیار ممنون ، دستت درد نکنه ...

من یه مشکل دارم ، اون فایلایی رو که سوپر هیدن شدن رو من درست کردم ، ویروسش رو هم پاک کردم یعنی فکر کنم نمی دونم پاک شده یا نه من فقط اون فولدرایی که پسوند .exe داشت پاک کردم بعد ریست کردم دیگه سیستم پراپرتیم نرفت ... یعنی پاک شده انشاال.. دیگه ؟ حالا یه مشکل دارم من فولدر داکیو منتز اند ستینگز و دو تا دیگم که سوپر هیدن شدن رو نمی تونم آن هیدن کنم یعنی تو cmd وقتی دستور atrac... رو می زنم و آدرس رو می دم پیداش نمی کنه چون بین کلماتش اسپیسه اینو چه کار کنم ؟

سال خوبی داشته باشی دوست عزیز .
    سلام دوست خوبم
    خواهش می کنم شما لطف دارید .

با استفاده از دستور زیر می تونی اون فایلهای دیگه را هم از حالت سوپر هایدن خارج کنی .
    فقط کافیه فاصله ای که بین کلمات هست را برداری یعنی Documents and Settings را به صورت
    DocumentsandSettings بنویسی .
    یعنی باید از دستور زیر استفاده کنی . کافیه این دستور را توی run کپی کنی و بعد هم اینتر را بزنی .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    drive : اسم درایوی که فایل توی اون درایو قرار داره .
    path : مسیر فایل

مثلا اگه فایل شما توی درایو c هست باید دستور را به صورت زیر توی run وارد کنید .

کد:
    در اخر می تونی دوباره فاصله بین اونها را درست کنی .

موفق باشی .

داره خودمونی میشه amirara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوست عزیز سیستم من هم ویروسی شده همه راههای بالارا رفتم مشکل من این است که نمیتوانم فایلهای مخفی شده را ببینم حتی اگر انهارا از طریق فولدر اپشن در حالت شو قراردهم لطفاکمکم کنید متشکرم.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوست عزیز سیستم من هم ویروسی شده همه راههای بالارا رفتم مشکل من این است که نمیتوانم فایلهای مخفی شده را ببینم حتی اگر انهارا از طریق فولدر اپشن در حالت شو قراردهم لطفاکمکم کنید متشکرم.
    سلام دوست عزیز

شما مقاله را به طور کامل مطالعه کردید ؟
    مقاله توی صفحه اول همین تایپک هستش .

ابتدا شما باید سیستم خودتون را حتما به طور کامل با انتی ویروس بیدیفندر اسکن کنید . به شرطی که این انتی ویروس اپدیت شده باشه .
    بعد از اسکن کردن سیستم با انتی ویروس بیدیفندر اگه مشکل حل نشد از روش زیر استفاده کنید .
    باز هم تاکید می کنم قبل از انجام کارهای زیر باید سیستم با انتی ویروس بیدیفندر اسکن شده باشد .

این فایل batch یکی از بهترین روشها برای از بین بردن تمامی ویروسها و همچنین از بین بردن ویروس autoran.inf و همچنین فعال کردن گزینه Show hidden files می باشد .

ابتدا فایل زیر را دانلود کنید و ان ار توی دسکتاپ ذخیره کنید و بعد هم فقط کافی روی اون کلیک کنید تا اجرا شود . بعد از اجرا شدن هر جا از شما سوال پرسید شما کلید Y را بزنید و بعد هم اینتر را بزنید در اخر تمام ایکونهای دسکتاپ شما ناپدید خواهد شد .
    در این حالت کلید های ترکیبی CTRL + ALT + DELETE را بزنید تا پنجره task manager باز بشه و بعد از باز شدن تسک منجر به تب shut down برید و گزینه log off را انتخاب کنید بعد از لاگ اف شدن وارد سیتسم شوید .

کد:
    این فایل را هم بگیرید و اجرا کنید به اخطار داده شده توجه نکنید و ok را بزنید .
    کد:
    موفق باشید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

عالی مهدی جان.واقعا به این اموزش نیاز داشتم

داره خودمونی میشه agaa_hojat2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مهدی جان از من موقعی روی درایوی راست کلیل میکنم نام open را درست نوشته و هیچ نام نامفهومی در آن وجود ندارد اما هنگامی که دابل کلیک میکنم درایو در یک پنجره ی جدید باز میشود....میخواستم بپرسم آیا کامپیوتر ویروسی شده..... ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

مهدی جان از من موقعی روی درایوی راست کلیل میکنم نام open را درست نوشته و هیچ نام نامفهومی در آن وجود ندارد اما هنگامی که دابل کلیک میکنم درایو در یک پنجره ی جدید باز میشود....میخواستم بپرسم آیا کامپیوتر ویروسی شده..... ممنون
    سلام دوست عزیزم
    اون روشهایی که توی ابتدای اموزش گفتم اگه یکی از اون مورد توی سیستم شما اتفاق افتاده باشه یعنی سیستم شما ویروسی هستش .
    اگه به ابتدای اموزش دقت کنی و اموزش را با دقت مطالعه کنی گفتم یکی از روشهای فهمیدن این که سیستم ویروسی هست یا نه این هستش که درایو ها توی یه پنجره جدید باز می شه .

با این اوصاف سیستم شما ویروس autoran.inf گرفته که نحوه پاک کردن اون را توی اموزش گفتم .
    شما از روش اول برای پاک کردن این ویروس استفاده کنید . فقط باید نکات گفته شده را مو به مو انجام دهید .

موفق باشید .

عالی مهدی جان.واقعا به این اموزش نیاز داشتم
    سلام دوست خوبم

خواهش می کنم . قابل شما را نداره .

موفق باشی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •