تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 1081 اولاول ... 1622232425262728293036761265261026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

Banned Mitra_1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میگن نسخه ی نهایی این آنتی ویروس مثل ورژن های قبلیش سرعت رو کند می کنه .

صحت داره ؟

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mitra_1360
    میگن نسخه ی نهایی این آنتی ویروس مثل ورژن های قبلیش سرعت رو کند می کنه .

صحت داره ؟
    سلام
    دوست عزیز هنوز که نسخه نهایی در نیامده ولی اکثر کسانی که از نسخه های آخر این آنتی ویروس استفاده کرده اند از بهبود سرعت و کاهش مصرف منابع سیستم در نسخه های RC تعر یف کرده اند ولی در مورد خود من کاهش سرعت محسوسی در 4 نسخه آخر آن نسبت به نسخه های قبلی به وجود آمده است که احتمالا مربوط به اضافه شدن اجزای جدید و یا تغییر اجزای قبلی (مثلا PDM ) جهت تست می باشد چون حتی نسخه های قبلی پس از آپدیت شدن سرعت
    سیستم را کاهش می دهند( البته در مورد سیستم من) بالاخره این آنتی ویروس هنوز در مرحله بتا است و سازندگانش
    قول داده اند در نسخه نهایی این مشکلات را بر طرف کنند. البته باید بگویم حتی با وجود کاهش سرعتی که گفتم میزان مصرف منابع سیستم توسط این آنتی ویروس نسبت به بسیاری از آنتی ویروسهای دیگر بهتر است مثلا در دو َعکس زیر میزان مصرف RAM & CPU را در سیستم من که نسخه 283 بر روی آن نصب است را در دو حالت Idle و اسکن می بینید:

حالت Idle :

حین اسکن:

کاهش سرعت ذکر شده بیشتر به خاطر یکی از اجزای آن به نام AIC=Application Integrity Control می باشد که آن هم به خاطر این مشکل فعلا در حالت Default از طرف شرکت کاسپرسکی به حالت انتخاب نشده قرار دارد و در
    صورت تمایل توسط خود کاربر فعال می شود.
    Last edited by vtn54; 20-02-2006 at 16:49.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

البته كاسپر بنده خدا تقصيري هم نداره اگه بخواهيم منصفانه بگيم اين قابليت بايد هم سرعت رو كاهش بده
    AIC=Application Integrity Control

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

كركي لا اقل اسم برنامه ها رو به من بگو (تو پيغام خصوصي) تا دانلود كنم تنظيمات رو هم وقت كه تونستي بگو.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Hoom@n
    تو همين صفحه قبل بود . بهتر بود يه نگاهي مي كردي اما اين زير گذاشتمش :
    من همه صفحات رو نگاه کردم.....ولی فکر میکنم اوون ورژنی که شما گذاشتی personal یا personal pro باشه که روی server 2003 نصب نمیشه .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

آخرين ابتكار لابلاتوار بزرگ كاسپرسكي !!

لابراتوار کسپرسکی به منظور پاسخگویی به سوالات شما، اطلاع رسانی و راحتی کاربران، نرم افزاری را با نام خبرگزاری کسپرسکی یا Kaspersky News Agent بصورت رایگان عرضه کرده است.
    با نصب این نرم افزار بسیار کم حجم، به هنگام اتصال به اینترنت بصورت دستی یا خودکار می توانید به اطلاعات زير دسترسی پیدا کنید:

اطلاعات آخرین ویروس ها

اطلاعات آخرین حملات و تهدیدات اینترنتی

تست های مقایسه ایی

روش مقابله با ویروس ها وتهدیدات جدید

آنالیز و توضیحات ویروس ها

آخرین اخبار محصولات کسپرسکی

مقالات علمی امنیتی

و ...

دريافت نرم افزار:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آموزش فارسي نرم افزار:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آقا من به مشكل بر خوردم چكار كنم توي عكس زير ببينيد.

Banned Mitra_1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب آپدیت کن پسر شجاع . کاسپر بعید می دونم با آپدیت مشکلی داشته باشه . احتمالا کاسپر رو تازه نصب کردی واسه همین می گه یه آپدیت بکن تا دیتابیسش به روز بشه

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نه دوست خوب اون آخرين نسخه كاسپرو بود كه من هم دارم از اون رو ايكس پي استفاده مي كنم . البته بعد از اون يه نسخه اومد كه تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

IBM برتري محصولات امنيتي شرکت کسپرسکي را تاييد کرد

بر اساس بررسي جديدي که IBM انجام داده است، برنامه ضد ويروس كسپرسكي از نظر ميزان شناسايي ويروس در صدر جدول بهترين محصولات قرار دارد.

در اواخر سال 2005 شرکت IBM آزمايش‌هایی را برروی ضد ویروس‌های مختلف انجام داد. این بررسی‌ها در مورد ویروس‌های مختلف و براساس مهم‌ترین قسمت نرم‌افزارهاي ضد ويروس، یعنی میزان شناسايی هریک از آنها در حالت‌های مختلف پویش (scan)، انجام شده است.

نتایج حاصل نشان می‌دهد که کسپرسکی با کسب مقام اول (90درصد) در صدر قرارگرفته و بعد از آن ضد ویروس‌های ديگر قرار گرفتند. بخشي از نتايج اين آزمايش به اين شرح است:

پيش از اين، بعضي از شرکتهای مستقل همچون Av-Comparatives , AV-Test VirusBtn و شركت‌هايي مانند اينتل، ناول و مايكروسافت اين ضدويروس را آزمايش و تاييد نموده‌اند. همچنين شركت‌هاي Astaro, BlueCoat و F-Secure نيز از موتور اصلي كسپرسكي در محصولاتشان استفاده مي‌نمايند.

جونيپر موتور كسپرسكي را انتخاب كرد
    همچنين در تحولي ديگر، کسپرسکی، سازنده آنتي ويروس و ديگر محصولات امنيتي و Juniper ، توليد کننده تجهيزات شبکه قرارداد همكاري‌هاي مشترك امضاء کردند.

از این پس محصولات Juniper امکان استفاده از Engine قدرتمند کسپرسکی برای حفاظت در مقابل ویروس‌ها و جاسوس‌افزارها را خواهند داشت. بر اساس این گزارش، این امکان برروی تجهیزات Firewall/VPN شرکت Juniper اضافه شده است .

موتور نرم‌افزاري کسپرسکي داراي قابليت‌هايي همچون شناسایی طیف گسترده‌اي از برنامه‌های مخرب شامل : ویروس‌ها، كرم‌ها ، تروجان‌ها، Backdoor ، جاسوس‌افزارها، Crimeware ، Rootkit ، تبليغ‌افزارها و دیگر گونه‌های MalWare مي‌باشد. همچنين امکان استفاده از ضدویروس اختصاصی طراحی شده جهت پویش شبکه‌های بزرگ ، به همراه بروز رسانی ساعتی و واکنش سریع نسبت به ویروس‌های جدید و شناسایی ‌Malware در بیش از 1200 نوع در فایل‌های آرشیو و فشرده وجود دارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •