برنامه قفل شدن صفحه کلید که کد بخوره واسه c902 میخوام.
برنامه قفل شدن صفحه کلید که کد بخوره واسه c902 میخوام.
نیست عزیز نگرد دنبالش گوشی se جاوا کلا با برنامه فقل نمیشه...
بهترين فيرم وير c902 چي هست ؟؟
دوربين عكاسيش از k850 بهتره يا نه؟؟؟؟؟
نمی دونم
دوربینش تو روز عالیه و به نظرم عکساش تو روز از تمام 5مگا پیکسلی ها بهتره
تو شب هم که مشخصه با led نمیتونه عالی عکس بندازه
بلاخره ما مونديم c902 دوربينش بهتره يا k850 ؟؟؟؟ كدوم فيرم ويرشون بهترين عكس رو ميندازن؟؟؟
در مورد صدا كه k850 صداي خيلي خوبي داره ولي وقتي روي ميز ميذاري صداي اسپيكرش تا يك سوم كم ميشه !!!!!!!!! به خاطر مكان اسپيكرش هست .
حالا c902هم همينطوره؟؟؟؟ چند تا عكس با c902 بندازيد تو يه فايل rar آپ كنيد بدون اديت كردن از جاهايي كه رنگهاي گرم دارن و نور كافي و همينطور نور كم . با توجه به قيمتش داره وسوسه كننده ميشه !!!
امروز این گوشی رو قیمت کردم 260 و کمی ور رفتم باهاش
واقعا کاور لنزش عالی عالی عالی هستش
گوشی خوش دستی هستش و البته یه کم سبک تر میبود خیلی خوب میشد.
با تشکر از همه ی دوستان و ممنون از اطلاعات خوبتون.
من همه ی صفحه هات این تاپیک رو خوندم . چون میخام این گوشی رو بگیرم . فقط بین c902 و g900 نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم . میخام نظره شما رو بدونم.
من هر دو گوشی رو دیدم و از قیافه ی جی 900 بیشتر خوشم امده و حتی اپشن های که داشت هم فکر کنم خیلی بیشتر از سی 900 بود.(اپشن های تو سیتینگ گوشی منظورمه) و مخصوصا از صفحه ی لمسیش خیلی خوشم امده بود. فقط فروشنده خیلی بهم پیشنهاد میکرد که از جی 900 بی خیال بشم و سی 902 بگیرم... حتی دوستم
میگفت گوشهای لمسی سونی اریکسون زیاد گیر میکنن و از ای حرفا . من که قبلا تجربه ی گوشی لمسی نداشتم و نمی دونم.
من چیزایی که تو کوشی برام مهم هست.اول
1- شکله ظاهری گوشی
2- دوربینش( خوبیش در حده سی 902 هم نباشه زیاد مهم نیست)
3-سیتینگ گوشی و اپشن هایی که داره(مثل وای فای و ....)
ممنون میشم نظرتون رو بدونم و شما اگه جای من بودید کدوم گوشی رو میگرفتید؟
اصلا اینطور نیست.گوشی های لمسی سونی واقعا خوب هستن.شاید طرف تجربه خوبی با p990 نداشته ولی الباقی تاچ های سونی اریکسون عالی هستن.
انتخابش بستگی به شما و نیازتون داره.
خیلی با هم فرق دارن.
من باشم G900.
وای فای هم که G900
setting هم G900
این گوشی واسه کسی خوبه که فقط عشق عکس گرفتن باشه.شما که احتاجت بیشتر این حرفها هست همون G900.
تا اینجا تقریبا متقاعد شدم که 5 مگا پیکسلیهای ال جی و سامسونگ به سونی اریکسون نمیرسن !!
در ضمن یه جورایی قصد خرید یه 5 مگا پیکسلی رو دارم البته تا 2 ماه دیگه حد اقل !!!!!!!!!! ( بی پولی و این حرفها !! )
حالا بین K850 و c902 موندم . البته یه جورایی از c902 بیشتر خوشم اومده . برام کیفیت عکسها خیلی مهمه و دوم کیفیت صداش .
یه کم از شما کمک میخوام . ممنون میشم .
به نظر من خرید k850 به جای این گوشی خیلی بهتره
دلایل خرید کا 850 به جای 902
1- هزینه ی کمتری پرداخت می کنی
2- lcd کا 850 بزرگتره
3- تیریپ 850 مخصوصا پشت گوشی فوق العادست
4- فلش زنون داره
5-سنسور حرکتی داره
6-و ساپورت 2 نوع رم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)