تاثیرش خیلی کمه و محسوس نیستراستی اگه از dvd خام مدت زیادی استفاده نشه (روش اطلاعات نریزیم)..روی کیفیت dvd تاثیر میذاره؟!
بله و بهتره از نمایندگی های سونی بخریالبته شنیده ها حاکیست(!) dvd سونی در ایران تقلبی زیاد داره!!
تاثیرش خیلی کمه و محسوس نیستراستی اگه از dvd خام مدت زیادی استفاده نشه (روش اطلاعات نریزیم)..روی کیفیت dvd تاثیر میذاره؟!
بله و بهتره از نمایندگی های سونی بخریالبته شنیده ها حاکیست(!) dvd سونی در ایران تقلبی زیاد داره!!
من موندگاری برام مهم هست تا 6 ماه
کدوم از این مارکها میتونه حداقل 6 ماه بدون مشکل اطلاعات رو نگه داره؟؟
دوست عزیز LG سفید که عکس یه ماهی آبی رنگ روشه بهترین مارک هست به نظر من.
چون شخصا دو سه سالی هست که استفاده میکنم و نه تا حالا سوزوندم نه خرابی داشته همشون هم کار میکنن بسیار عالیه.قیمت پک ده تاییش هم 3000 تا 3500 تومنه
سلام.
من هم TDKرو تایید میکنم.
همینجوری بزاری بمونه و خط و خشی روش نیفته شاید بیشترم نگهداره.
دوستان جدیدا از princo budget slim استفاده میکنم که مدل خیلی خوبیه و من هم با پست زیاد سر و کار دارم.مزیت هاش
1-انعطاف پذیره واسه همین توی پست امکان شکستن یا تاب برداشتنش نیست.
2-وزنش خیلی کمه بطوریکه هزینه پستی رو نصف کرده واسم!
3-قیمت 60 تاییش هزار تومن از 50 تایی پرینکو سفید معمولی گرون تره.
حالا مشکل من اینه که من این دی وی دی ها رو با یه دی وی دی رایتر پایونر خیلی راحت رایت میکنم ولی یه دی وی دی رایتر ایسوس دارم که نمیتونه روی این دیسک ها رایت بزنه.مثلا ایسوس خیر سرش تو بازار گرونتر از بقیس.راه حلی وجود نداره؟
ایا با پیغام خطایی هم مواجه میشین؟؟؟متن پیغام چبه؟؟؟
با نرو که میگه دیسک خالی داخل درایو بزار.انگار فکر میکنه اصلا تو درایو دیسک نیست!
دوستان من متوجه نشدم برای رایت فیلم DVD-Video نوع مثبت دی وی دی بهتر است یا منفی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)