سلام خدمت دوستان دی اس باز . کسی میدونه از کجا میتونم تو تهران بازی اصل بخرم؟ به چند جا سر زدم از جمله پایتخت خبری نبود. لطفا اسم مغازه رو بهم پ.خ بدید. ممنون.
سلام خدمت دوستان دی اس باز . کسی میدونه از کجا میتونم تو تهران بازی اصل بخرم؟ به چند جا سر زدم از جمله پایتخت خبری نبود. لطفا اسم مغازه رو بهم پ.خ بدید. ممنون.
چرا حالا بازی اصل؟ وقتی میشه ارزون تر بازی کرد؟
نه خداوکیلی نتونستیم با هم چت کنیم چون من دایال آپ دارم اون هم الان تو خارجه قسمته نظرات وبلاگمون هم چند روز بود کار نمیکرد پس اینجا بهترین جا برای چت بود
ببخشید
نمی دونم چرا دیگه ملت نمی آن اینجا، برا همین اینجا شبیه چت روم شده. من هم معذرت میخوام.
بلاخره رکستار به فکر کنسول ds هم افتاد
grand Theft auto China Town Wars نام جی تی آیی هست که قراره زمستان امسال برای ds ساخته بشه:
اطلاعاتی در رابطه با بازی:
- You play as a young gang soldier involved in the internal power struggle for control of his gang
- 4 multiplayer modes over Wi-Fi
- 70+ missions, 20+ hours of gameplay
- Stylus-based mini-games such as assembling a sniper rifle to complete assassination missions
- Replayable missions, replay any completed mission through a convenient menu
شما که این ها رو نوشتی ترجمه و منبعش رو هم می نوشتی دیگه!![]()
راک استار ظاهراً داره به شکل فجیعی تغییر عقیده میده! هم داره برا دی اس نسخه میده، هم میخواد IV رو برا پی سی بده. خوبه، این سیاستش رو دوست دارم!لاخره رکستار به فکر کنسول ds هم افتاد
grand Theft auto China Town Wars نام جی تی آیی هست که قراره زمستان امسال برای ds ساخته بشه:
اطلاعاتی در رابطه با بازی:
- You play as a young gang soldier involved in the internal power struggle for control of his gang
- 4 multiplayer modes over Wi-Fi
- 70+ missions, 20+ hours of gameplay
- Stylus-based mini-games such as assembling a sniper rifle to complete assassination missions
- Replayable missions, replay any completed mission through a convenient menu
منبعش که معتبره از سایت جی تی آ پلیس کپی کردم.
منبع دقیقشم سایت rockstar.com هست اگه وارد سایت بشی میتونی تبلیغ بازی رو ببینیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترجمه هم فکر نمیکردم لازم باشه چون چیز زیاد مهمی نیست مطالبش خیلی کمه و میشه ازش یه چیزایی فهمید من چیزایی که فهمیدم برات مینویسم:
شما در نقش یه سرباز جون هستید و مسئول کنترل گنگسترها هستید
بازی مولتی پلیر هم داره که میشه از طریق wif بازی کرد
بازی 70 مرحله داره که اگه بکوب و حرفه ای بازی کنی حدود 20 ساعت طول میکشه
بازی مرحله های فرعی هم داره.......
من که همینا رو فهمیدم
انگلیسیم در حد متوسطیه ولی فکر کنم که درست ترجمه کردم![]()
Last edited by morteza_m2n; 09-08-2008 at 11:58.
فکر کنم بهتر باشه بحث در این باره رو تموم کنیم. کاملاً مشخصه که این بازی یه بازی فوق العاده است. اما وقتی باید در باره اش بحث کنیم که وارد بازار بشه. من واقعاً نمی تونم تا زمستون صبر کنم!!!منبعش که معتبره از سایت جی تی آ پلیس کپی کردم.
منبع دقیقشم سایت rockstar.com هست اگه وارد سایت بشی میتونی تبلیغ بازی رو ببینی
PHP کد:
http://www.rockstargames.com/chinatownwars
ترجمه هم فکر نمیکردم لازم باشه چون چیز زیاد مهمی نیست مطالبش خیلی کمه و میشه ازش یه چیزایی فهمید من چیزایی که فهمیدم برات مینویسم:
شما در نقش یه سرباز جون هستید و مسئول کنترل گنگسترها هستید
بازی مولتی پلیر هم داره که میشه از طریق wif بازی کرد
بازی 70 مرحله داره که اگه بکوب و حرفه ای بازی کنی حدود 20 ساعت طول میکشه
بازی مرحله های فرعی هم داره.......
من که همینا رو فهمیدم
انگلیسیم در حد متوسطیه ولی فکر کنم که درست ترجمه کردم![]()
ورژن جدید Guitar Hero هم داره میاد که امکان song share با ورژن قبلی رو هم داره و یه سری آهنگ جدید داره.
spore هم به نظر بازی جالبی میاد. اینها همه عنوانهای معرفی شده در E3 08 هستند.
سلام میخواستم ds بخرم ایا کنسول جالبی هست بازیهای خوبی داره و کارای دیگه داره قیمت دستگاه و بازیها چقذر هستش و از کجا میشه دستگاه و بازیها را تهیه کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)