من يه سري پچ واسه كا 810 گرفتم اگه فريمورش به فريمور گوشيم نخوره چي ميشه؟
نميشه همون پچ رو كاريش كرد به فريمور گوشي من بخوره
من يه سري پچ واسه كا 810 گرفتم اگه فريمورش به فريمور گوشيم نخوره چي ميشه؟
نميشه همون پچ رو كاريش كرد به فريمور گوشي من بخوره
داداش ببین قبل از هر کاری گوشی رو که خاموش کردی سیم کارت و رم رو در بیار بعد gg setup رو که نصب کردی میای این کار رو انجام میدی c گوشی رو نگه میداری کابل رو وصل میکنی چند ثانیه همین جوری c رو نگه دار بعد یه پیغام واسه نصب درایور میاد c رو ول کن next بزن حالا دیگه se tool گوشیت رو میشناسه اگه مشکل دیگه ای بود مطرح کن تا جوابت رو بگیری
به نظر من بهترین فریمور واسه k810 r8ba024 هستش که من از این استفاده میکنم تا دلت بخواد پچ داره
پچ مخصوص فریمور خودت رو دانلود کن اگه یه پچ دیگه رو بریزی فکر کنم دیگه گوشی بالا نملاد اگه پچ پاک بشه که خوب وگرنه مجبوری گوشیو بشینی از اول فلاش کنی
سلام مرسي از جواب
اما gg setup چيه؟
من فقط سيتول 10.11 و يو اس بي درايور رو نصب كردم.
وقتي كه سيتول گوشي رو شناخت باز هم هر دفعه اين پيغام مياد يا فقط مال دفعه اوله؟
خوب ديدين اين همه ريزه كاري داشت تازه اين اولشه
اقا بگين كه من تشنم
ميخوام سريعتر به 810 ارتقا بدم و بعد پچ ها رو نصب كنم
براي نصب پچ بايد مين رو هم اد كنم ديگه؟
اينم خدمت شما 1.3 مگ حجمش هست اين را دانلود كن و همونطور كه دوستان گفتن نصب كن .
در ضمن به نظر من آموزش نصب پچ را كامل بخون و تا ياد نگرفتي نصب نكن.
ميتوني به تاپيكمراجعه كني و پيشنهاد ميكنم فيلم آموزش را هم حتما نگاه كن كه تمام ريزه كاري هاش را ياد بگيريکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام حسام جان
من تاپيك پچ ها رو خوندم
اما اين برنامهgg setup كجاشه؟
من كه نميبينم.
اگه ميشه با يه معرفي لينكشو برام بزار ممنونم.
يه هفته اي ميشه كه دارم در موردش تو اينترنت مطلب در ميارم و فايل دانلود مي نم. فكر كنم ديگه كم كم بتونم .اگه كمكي هست كه ميتونين بهم بكنين ممنون ميشم لطف كنين و نكاتش رو بهم بگين
اینم لینک gg setup
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده به خدا واست آپلود كردم يادم رفت لينكش را بذارم.نمدونم چي شد يادم رفت به هر حال ببخشيد.
مسعود جان زحمتش راكشيد.
شما كار را شروع كنيد هر مشكلي داشتي بپرس ما در خدمتيم
Last edited by hessam_sz; 21-05-2008 at 21:34.
یکی فایل ریست کا810 با این فرم ویر R8BA024 رو بزاره چون تو پوشه 1.11 نیست ممنون
امشب خواب ديدم SETOOL براي cid 53 اومده (چه روياي شيريني) دارم ميميرم. من از يه مغزه تعميرات موبايل پرسيدم گففت هست براي 53
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)