خیلی ممنون دوست عزیز
ejay رو دارم و آهنگ ساختم، می خواهم اصولی آهنگ ساز بشم ( مثل اون دی جی های معروف) نت و اینا رو هم فولم چون ساز میزنم ولی این دستگاها چیه dj set میگن فکر کنم، از اونها می خواهم
خیلی ممنون دوست عزیز
ejay رو دارم و آهنگ ساختم، می خواهم اصولی آهنگ ساز بشم ( مثل اون دی جی های معروف) نت و اینا رو هم فولم چون ساز میزنم ولی این دستگاها چیه dj set میگن فکر کنم، از اونها می خواهم
شما که نت بلدی حیف نیست خودتو پای این نرم افزارها حروم کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم نمیخواهم خودمو حروم کنم به این دلیل می خواهم اصولی یاد بگیرم ولی نمیدونم چه طوری؟
نت در موسیقی الکترونیک به خصوص ترنس کاربرد چندانی نداره دوست من.
لطفا میشه راهنمایی کنید بگید چی کاربرد داره؟
برای اطلاعات بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
خیـــــلی ممنونم.
من قصد دارم به زودی یک midi controller بخرم.
به خاطر همین امروز رفتم جمهوری و قیمت گرفتم.اکثرا 2 مارک تو بازار بود: m-audio و BEHRINGER.
عجیب اینکه بین این دو مارک،چیزی حدود 100 تومان اختلاف قیمت بود! البته مدل m-audio 4 اکتاوه بود و دو اکتاوشو پیدا نکردم؛که قیمت همین 4 اکتاوش 220000 تومانه و 2 اکتاو بهرینگر 110-120 تومان.
حالا سوالم اینکه برای من مبتدی که می خوام تازه استارت بزنم و حتی تئوری موسیقی(نت)رو هم از بر نیستم کدوم مارک بهتره؟من فعلا دارم نت خونی رو تا حد زیادی به صورت تئوری و خوندن کتاب یاد میگیرم و حالا می خوام روی یک ساز به صورت عملی تمرین کنم.
یعنی من یک هدفم اینه که یه مدتی ازین کنترلر به عنوان وسیله ی آموزشی هم استفاده کنم گرچه می دونم کنترلر به خودی خود ساز محسوب نمیشه ؛آیا به نظرتون این کار من درسته و جواب می ده؟
و اینکه این اختلاف قیمت بین اون دو مارک،دقیقا به چه دلیلیه؟من احتمال می دم 2 اکتاو m-audio چیزی حدود 200 تومان باشه ازونجایی که 4 اکتاوش 220 تومانه.این یعنی تقریبا 80 تومان اختلاف قیمت با همتای بهرینگرش! یعنی میشه تنها دلیل-یا بخش بیشتر این تفاوت قیمت-فقط به خاطر اسم m-audio باشه؟ یا واقعا کیفیتشون زمین تا آسمون فرق می کنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ویرایش-نظرتون درباره ی این چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی می دونه این کیبورد رو از کجا میشه خرید؟؟
Last edited by MM-Aquarius; 22-07-2008 at 15:54.
میشه دقیقا بگید تا چه حد کاربرد داره؟
من تا الان گام ها رو تموم کردم و دارم بحث فاصله ها قسمت دومش رو می خونم.می خوام بدونم تا چه میزان باید تئوری بدونی تا بتونی در موزیک الکترونیک و به خصوص ترنس خبره بشی.
مثلا در مورد همین گام ها؛آیا لازمه که مدهای کلیسا(dorian,Lydian...)رو از بر باشم؟یا همون گام های ماژور و مینور کافیه؟
تو فروم اون سایته هم اینو پرسیدم ولی هنوز کسی جواب نداده.چون فعالیتشون کمه.
لطفا راهنمایی کنید.
به نظر من اگر فقط میخوای موسیقی الکترونیک کار کنی، فقط یه اطلاعات عمومی از تئوری موسیقی داشته باشی کافیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)